2008 Kasım Anneleri

iyi akşamlar kızlar

yağmıur geçmiş olsun canım

lavişş 10 ayınızı kutlarım canım

dark , elmalı maşallah cimcimelere nasıl dillendiler, denzde bugün ilk kez bilinçli olarak meme dedi, baba falan diyordu ama ben hala bilinçli söylemediğini düşünüyorum, akşam emziği kolyukta kalmış ileride ve uzanamıyor, parmak uçlarına falan kalktı yetişemedi, snirli sinirli nasıl bağırıyor memme memme çok güzeldi :)

sonrada kafasını kapıya çarptı çok fena, aleovera sürdüm hemen morarmadı ve şişmedi allahtan

darkcım denzde tv sehpasına çok gidiyo, uydu alıcısıyla oynuyor, sandalye koyuyorum iki tane karşılıklı bir baktım sandalyenin altından geçip yine ulaşmış sonrada sandalyeyi geri ittiriyor çok fena bu bıdıklar :))

sabah 8 de bi kalktı.
anca akşam 9 30 gibi uyutabildim.
bütün gün peşinde koşturmaktan canım çıktı valla.
gecede uyumadı doğru düzgün.
inş. bu gece rahat uyur yavrum.
bi çocuk hiçmi yorulmaz yaaa..
akşama kadar elinden tut gezdir,
yok emekleyerek sağı solu karıştırma peşinde.
vede bugün doğru dürüs bişey yemedi.
dün biraz iyiydi.
iyileşecek diye sevindim.
ama bu gün yine burnu tıkalı,
arada akıyo,
salyalı,bide öksürük eklendi..
yarında böle olursa eşim öğlen okuldan gelince d. götürecek.

sıyırdım valla kızlar yaa..
şimdi dünkü fotolara bakabildim anca..
duş alıp,
yarın giyeceklerimi hazırlayıp,
süt sağacağım ve uyurken kaan a içirip allahın izniyle 12 gibi yatarım inş.
herkesi öptüm..
iyi geceler..

lavinyaım 10.ayınız kutlu olsun canım..

kızlar ben 2 gündür çok hastayım..cuma gecesi bir uyandım ki boğazım şişmiş burnum tıkalı,başıma baskı yapıyor...inledim resmen..dün de bugün de öyleyim..maskeyle gezdim sürekli..allahtan h.sonu babamız evdeydi...umarım yarınadüzelirim..ne kötüşeymiş bu hastalık...biz çekeriz de bebişler olasın ama nn..

iyigeceler herkesee

azo canım geçmiş olsun kaana..vallahi zor.bir de işe gideeksin..umarım çabuk atlatır kuzum..iyigeeler.

zeynacım sanada iygeceler fıstığım

denizim darkım ne güzel bir duygu değilmi birşeyler öğrendiklerini görmekk..bende şaşkınlıkla izliyorum tunayı..resmen anlıyor beni yaa

azocum,Dilokscum geçmiş olsun dikkat edin.

azo iyi geceler.

Denizanası bende tv nin önünedikdörtgen pufu koydum.tv yi ordan izliyor.

Benim kızda geçen sandalyenin masanın altındaydı .ya çok komik oluyorlar.

istedikleri şey olunca nasıl muzirlar dimi :))

Çok güldüm deniz oğlana D

Maşallah yerim onu ben

Zeyna sultan hoşgeldinnnn
kurt murt kalmamıştır sende :)))

Dilokscum muhteşem bişi.
Bizi anlamaları harika.

bende ceren e hayır,yapma deyince numaradan dudaklarını büzüyo, ölüyorum gülmekten :)

cnm cok sagol.
ayyyy sankı hepsı aynılar bende uydu dvd nın oldugu yere buyukce bır yastık koydum.ama yere yatıp o yastıgı kucagına alıyor hehehe.

azocum zor gunler gercekten kolay gelsın cnm sana da.

herkeze iyi gecelerrr 2 düğün yaptım geldim çok yorgunum

ıyıce dınlen cnm.haftaya da bızım bır arkadas evlenıyor kurtlarımı dokebılırımıyım oglumla bakıcaz artık .ama dans edecegımız kesın ana-ogul hehehe.dans konusunda babadan fayda yok cunku :sinifsinif:

dilek geçmiş olsun canım,

azo sanada iyi uykular canım ömer kaanada tekrar geçmiş olsun,

siteme montessor eğitmi ilşe ilgili iki yeni yazı ekledim bir tane eksiğim kaldı onuda bitirip yatarım bende, yarın boş günüm acele etmiyorum o yüzden, hepinize iyi uykular

dilokscum geçmiş olsun sana tatlım bol bol c vitamini almaya bak
azocum size de geçmiş olsun ay toparlasın bonus kafa kendini inşallah ilerlemez durumu

elmalıcım yok tatlım henüz yürümeye başlamadı ama bişeylere tutunarak baya baya yürüyor gibi ama ellerini bırakmaya hala cesareti yok
bugün ayakkabıları ayağındaydı o yüzden bıraktık onu avm de arabasını o ittirerek götürdü içine koyunca kıyamet kopardı
bugün ben de biraz Duru ya kışlık bakayım dedim ama yok yani uçmuş fiyatlar C&A da bir kaç bişey buldum güzel uygun fiyatlı ama onun dışında bir kalın sweat tarzı bakıyorsun 60-80 den başlıyor mothercare e girdim orası da aynı .. valla şimdi olanlarla idare edip indirim beklemey karar verdim .
bu arada papağanlık durumu var sabah abası almış yatağa getirmiş ben de hadi kalk da beraber ekmek alın kahvaltı yapalım dedi çıkmış babasının tepesine hadi hadi diyor öldüm gülmekten ve ciddi ciddi bu kız bize isimlerimizle hitap ediyor ..

zeynacım bu arada kurtların döküldü mü :))

denizannem senin çalışma günlerin değişti sanırım ne oldu şimdi
hangi günler izinlisin??
bir de ne sitesi bu ben kaçırmışım galiba ??

Ya kızlar ben de çok fena hastayım kaç gündür. Faranjit olmuşum boğazlarım iltihaplandı bi yandan öksürük. Aksi gibi babamıza da geçti, inşallah Bengişimize geçmez. Bebem daha yeni kalktı ayağa bayram boyunca ateşliydi altıncı hastalık olduğundan...

Dark'cım bu arada maşallah Ceren'e, hayırı da anlamaya başlamış cimcime. Benimki her şeyden anlıyor ama bi hayırı anlamıyor. Ya da işine öyle geliyor numaracının. Ya bu arada her şeyi ağzına alma huyundan bir türlüğ vazgeçiremiyorum Bengişi. Ayakkabılarını bile çıkaRIP DıŞ KAŞIYOR NAPICAM BıLMıYORUM...

Bu arada Eylül'cüm, yanlış anlamanı istemem. Ben sadece doktorun bize söylediğini yazmak istemiştim...

elmalıcım her çocuğun nesneleri tanıma yöntemi varmış
kimisi dokunarak , kimi yüzüne sürerek kimisi de ağzıyla
inan bizimki de herşeyi ağzına alanlardan .. aynı sorun bizde de var .. bizimki ayakkabıyı bırak çorabını çıkarıp onu ağzına aıyor hatta iki çorabının ucunu ısırıp çekiştirmekten yırtmış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…