- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #41.941
hepinize günaydın kızlar sonbahar geldi çogumuz fgibi bizimde hastalıklarla başımız dertte geçen hafta sonu acillik olduk zeynep ceylin bi günde okadar kötü olduki anlatamam sabah biraz burnu akıyodu öksürmeye başladı bende peditus verdim ama akşam üzeri öksürük bi anda öyle bi ilerledi yavrum nasıl zor nefes alıyodu anlatamam acie götürdük kan alındı akciger filmi çekildi hava verildi biraz rahatladı kan ve film temiz çıktı doktor grip olmuş dedi gene başladık antibiyotige valla artık kendimden şüphelenmeye başladım ben o kadar dikkat ediyorum bakamıyorum mu diye bu çocuga çok üzülüyorum u arada grip aşısı yaptırmayı düşünüyomusuz benimkinin bünyesi çok zayıf yaptırsammı diye kararsız kaldım doktoru yapabiliriz dedi ama bilmiyorum ya
hepinize günaydın kızlar sonbahar geldi çogumuz fgibi bizimde hastalıklarla başımız dertte geçen hafta sonu acillik olduk zeynep ceylin bi günde okadar kötü olduki anlatamam sabah biraz burnu akıyodu öksürmeye başladı bende peditus verdim ama akşam üzeri öksürük bi anda öyle bi ilerledi yavrum nasıl zor nefes alıyodu anlatamam acie götürdük kan alındı akciger filmi çekildi hava verildi biraz rahatladı kan ve film temiz çıktı doktor grip olmuş dedi gene başladık antibiyotige valla artık kendimden şüphelenmeye başladım ben o kadar dikkat ediyorum bakamıyorum mu diye bu çocuga çok üzülüyorum u arada grip aşısı yaptırmayı düşünüyomusuz benimkinin bünyesi çok zayıf yaptırsammı diye kararsız kaldım doktoru yapabiliriz dedi ama bilmiyorum ya
Canım geçmiş olsun.Bizde de durum aynı.Kimde görsek kapıyoruz.Ben kendi 5 senedir aşı oluyorum.Sanırım oğlum da bana çekmiş.Ona da yaptırmayı düşünüyorum.Kimi doktor önermiyo.1 yaşından sonra yapılıyo biliyorum.Çitos hocama soralım derim ama o da sıkılmıştır bu sorulardan.O yüzden kontrole gittiğimizde yada yarın akşam Anılı doktora götürecem ona sorarım.Yaşlılar ve çocuklara öneriyolar.fisfisfis
Canım bebeklere 6. aydan sonra aşı yapılabiliyor.Fakat ben oğluma yaptırmayı düşünmüyorum.Çünkü etkinliğine çok inanmıyorum.
.Ben haytaımda hiç grip aşısı olmadım.Üstelik sürekli hastalarla uğraşırım boğaza bakarken höh diye öksürenlere rağmenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı..Çok şükür dirençli bir bünyem var.Umarım oğlum da benim gibi olur.
yasmin....
hediyelerimizi merak ediyordunya, fotosunu koydum..
bakabilirsin..
hatırlatıyım dedim:))
canım çok geçmiş olsun..hiç kendini suçlama..hiç bir anne çocuğunu hasta etmek istemez asla..normal süreçler bunlar..allah çaresiz hastalıklar vermesin..
Canım bebeklere 6. aydan sonra aşı yapılabiliyor.Fakat ben oğluma yaptırmayı düşünmüyorum.Çünkü etkinliğine çok inanmıyorum.
.Ben haytaımda hiç grip aşısı olmadım.Üstelik sürekli hastalarla uğraşırım boğaza bakarken höh diye öksürenlere rağmenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı..Çok şükür dirençli bir bünyem var.Umarım oğlum da benim gibi olur.
h.minecım cok cok gecmıs olsun buhar bebeklerı cok rahatlatıyor umarım sımdı daha ıyıdır.
bulusma fotolarına baktıgım ıcın gecmıse bakamadımmm tekrar yazıyorum cok gusel cıkmıs annısler ve bebısler
eylulde gece 1230 dan sonra her yarım saatte bır aglıyarak elı agzında uyandı sanırım azı dıslerını cıkarıyor Uykusuzluktan kahve ıcıyorum ve basım cok agrıyor gozlerım yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?