- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #42.281
Çilekcim teşekkürler.Nasıl huzurum kaçtı.Nefes alamıyo bebem.
Hilal canım nerdesin.Diğer topikde bişi yazdık demi?Neden sallamıyosun bizi yawww?
Beyazmeleğim çocuk bıktı mı ne süt ürünlerinden?Gece iştahı uykusuzluktan kaçıyodur.Belkim ondan.
doğduklarından beri süt ve mama içen bebekler artık diğer besinlerin tadını aldığı için istemiyor artık süt ürünlerini
bizimkisi de öyle bir de yediği her şeyin tadına bakıyor dilinin ucuyla beğenirse yiyor
gurme diyor annem yağıza
karnım çooook aç burda da bugün kuru-pilav çıkmış ama bugün nedese hiç tarzım değil kuru-pilav ikilisi kıymalı patatesli pide ısmarlayım bari kendimeeee cokacimcoook
bende kayfemı ıctım sımdı.kendıme geldım valla.gece oglum uzun bır aradan sonra ılkkez delıksız uyudu ama bu sefer bende alıskanlık yaptı zırt pırt uyanıp kontrol ettım mertımı.
mersü canumohhh ohhh afıyet bal seker olsun cnm.
söle canım söle ye afiyetle ben lüp diye yaladım yuttum ohhh şifa olsun yarasın :jeyyar:yaa bende çok acıktım hemen çıkıp gideyim evime bakayım annişim ne yemek yapmış eğer bğenmezsem evimizin hemen altında pideci var ordan söleyeyim bende canımı çektirdin
bu arada dun kocısle kavga ettım kızlar.bana ataman olursa baban senle gelmez yaralı parmaga ısemez dedı ya nasıl sınırım bozuldu uyardım duzgun konusması ıcın kendı anası babası dogumumdan 3 sonra geldıler torunlarını gormeye bır adımlık yere benım annem ankaradan geldı ve 3 ay yanımda kaldı.kı annem onun annesınden 15 yas buyuk.66 yasında annem.hem bana hem ona baktı.daha bır suru sey var da soylenecek sayfalar yetmez.sonra dogal olarak suratım asıktı ona karsı bana nıye oyle oldugumu soruyor pıskın pıskın ya . soyleyınce de benı yumusatacagı yerde tam tersı bagırıp cagırdı . sımdıde sehır dısına gıttı ıs ıcın cumaya kadar da yalnzım oglumla.
bu arada dun kocısle kavga ettım kızlar.bana ataman olursa baban senle gelmez yaralı parmaga ısemez dedı ya nasıl sınırım bozuldu uyardım duzgun konusması ıcın kendı anası babası dogumumdan 3 sonra geldıler torunlarını gormeye bır adımlık yere benım annem ankaradan geldı ve 3 ay yanımda kaldı.kı annem onun annesınden 15 yas buyuk.66 yasında annem.hem bana hem ona baktı.daha bır suru sey var da soylenecek sayfalar yetmez.sonra dogal olarak suratım asıktı ona karsı bana nıye oyle oldugumu soruyor pıskın pıskın ya . soyleyınce de benı yumusatacagı yerde tam tersı bagırıp cagırdı . sımdıde sehır dısına gıttı ıs ıcın cumaya kadar da yalnzım oglumla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?