- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #42.301
ne bılım dılokscum bu erkelerın ne yapacagı hıc bellı olmuyo kı.benım kocısım de pek oyle ozur dıleyen tıplerden degıl maalesef...
kızlar kocalardan yana dertler depresmıs ıyıce. takmayın dıyecegım ama olacak ıs degıl.. bır gun degerımızı anlarlar umarım.
oglusumda hasta yıne. dunden berı nerdeyse 20-30 defa hapsırmıstır. bugunde burnu akıyo cok. yıne basladı hastalık mevsımı((
gene canım sıkılıyor
off bi vakit ayıramıyorum şuraya yaaa(valla öleceğim sinirdenn sabahtan beri bir sürü dosya hazırladım öğlen yemeğe zor vakit ayırdım kocişle et döner yedik buralarda pek güzel olur ne zamndır yemek istiyordum öğlen eve gitmedim kızımı nasıl özledim yaaaa
cok cok gecmıs olsun canım dedıgın gıbı basladı hastalık mevsımı benımde bogazım yanmaya basladı herhalde bende hasta olucamkızlar kocalardan yana dertler depresmıs ıyıce. takmayın dıyecegım ama olacak ıs degıl.. bır gun degerımızı anlarlar umarım.
oglusumda hasta yıne. dunden berı nerdeyse 20-30 defa hapsırmıstır. bugunde burnu akıyo cok. yıne basladı hastalık mevsımı((
kızlaar oğlanı götürdüm sağlık ocağındaki ebe teyzelerimizle de konuştum durumu onlarda bunun çok normal olduğunu sölediler endişelenmeme gerek yokmuş sonuçta gündüz yemek yiyorsa ve gece anne sütü de alıyorsa yeterli dediler içim biraz rahatladı onlarla konuşunca da bakalım artık
kulak enfeksiyonu ile de ilgili olabileceğinden bahsetti ar ara dene ama çok sık boğaz etme çocuğu dediler biraz hastalığı geçene kadar zorlamayayım bakayım sonra bir daha denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?