- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #42.581
günaydın kılAR
memoda 7de kalktı bugün
bide ağlıyo
zaten bütün gece ağladı durdu
eşim bi ara sus be yeter
offfff pufffff çığlık atıyodu
sabahta kalktım burnu akıyodu sprey sıkiim dedim
bunada tut dedim
tamam tamam yeter diyo
yaa dedim bi karışma
işime allah allah yaa
kendini annemi sanıyo napıyo
bugün peynir zeytin domates reçel rafadan yumurta süt içti bide kahvaltıda
püreden nefret ediyo artık
akşamda sofraya aldım çorba dolma fasulyeninde suyundan verdim
daha muhallebi vermedim istemiyo artık püre şeklinde yemek
1 yaşına geldi dokunmaz dimöi rafadan yumurta
ilk verdim bende beyazını dr vermeyin alerji riski çok yüksek demiştide
siz neler yapıyosunuz
günaydınnnn
bugün cuma
evdeyim, temizlik, yağız'ın bakımı ben de
Günaydın kızlar.Bugün dünden daha iyiyiz.Biraz keyfim yerine geldi.Herkes iyidir umarım.
Mmmf cim artık herşeyi yerler kahvaltıda.Püreye falan gerek yok.Yalnız ben kabuklarını sıyırıyorum yiyeceklerin boğazına yapışır diye.Peynir, reçel, yumurta sarısı ve zeytin yediriyorum.Ekmeği de biraz açık çayla ıslayarak veriyorum.Önceden bebe bisküvisi veriyodum, şimdi vermiyorum.
Kızlar biberonu siz bebişin eline veriyo musunuz?Benimki oyun yapıyo ve heryere döküyyüzden vermedim.Ama eksiklik gibi geliyo.Bir de yemeğini yerken eline kaşık veriyo musunuz?Hani ufaktan kendi yemeye alışsın diye.
günaydınnnnGünaydın abilerim ablalarımvereliniortak
günaydın kılAR
memoda 7de kalktı bugün
bide ağlıyo
zaten bütün gece ağladı durdu
eşim bi ara sus be yeter
offfff pufffff çığlık atıyodu
sabahta kalktım burnu akıyodu sprey sıkiim dedim
bunada tut dedim
tamam tamam yeter diyo
yaa dedim bi karışma
işime allah allah yaa
kendini annemi sanıyo napıyo
bugün peynir zeytin domates reçel rafadan yumurta süt içti bide kahvaltıda
püreden nefret ediyo artık
akşamda sofraya aldım çorba dolma fasulyeninde suyundan verdim
daha muhallebi vermedim istemiyo artık püre şeklinde yemek
1 yaşına geldi dokunmaz dimöi rafadan yumurta
ilk verdim bende beyazını dr vermeyin alerji riski çok yüksek demiştide
siz neler yapıyosunuz
oyyyyy yesin onu annesi tarçınları seyrediyo benim oğlumm müziğinde oynuyooo
,abiside çok severdi yeni yeni artık küçük gelmeye başladı ona açmıyo
efsane olmuş bu arada tarçınla arkadaşları:)))
Günaydın kızlar.Bugün dünden daha iyiyiz.Biraz keyfim yerine geldi.Herkes iyidir umarım.
Mmmf cim artık herşeyi yerler kahvaltıda.Püreye falan gerek yok.Yalnız ben kabuklarını sıyırıyorum yiyeceklerin boğazına yapışır diye.Peynir, reçel, yumurta sarısı ve zeytin yediriyorum.Ekmeği de biraz açık çayla ıslayarak veriyorum.Önceden bebe bisküvisi veriyodum, şimdi vermiyorum.
Kızlar biberonu siz bebişin eline veriyo musunuz?Benimki oyun yapıyo ve heryere döküyyüzden vermedim.Ama eksiklik gibi geliyo.Bir de yemeğini yerken eline kaşık veriyo musunuz?Hani ufaktan kendi yemeye alışsın diye.
lelalcım kolay gelsın
yarın benımde evde ıslerım cok ve sımdıden gozumde buyuyor
bır askı utum var nasıl olacak bılmıyorum
julı yok yıne haberı olan var mı
Kızlaarr az önce doğum hikayelerimizi okudum çok duygulandım yaaaa gözlerim dolu dolu oldu.Ne heyecanlıymışız..Allahım uzun ömür versin yavrularımıza..bu da benim hikayemmiş.
Herkese merhaba!!Oldukça gecikmeli olarak doğum hikayemi yazıyorum..
19 Kasım sabahı hiç uyunmamış bir gecenin ardından 8.30 gibi hastaneye ulaştık.Yanımda annem babam ve eşim..Bu arada doğumuna geç kalan nadir kişilerdenim sanırım.Normalde 8 gibi orda olmam gerekiyordu ama geç kaldık..Odam hazırdı zaten hemen odaya çıktık,ve geç kaldığım için hemşireler hızlı bir şekilde giydirdiler beni.Ve hiç kimseyle vedalaşamadan paldır küldür ameliyathaneye indim..Gerçi böylesi daha iyi oldu çok duygusal sahneler yaşanmamış oldu..
Doktorum ameliyathanede beni bekliyordu hazır bir şekilde.Fakat benim epidural istediğimi hemşire söylemeyi unutmuş.Ben hatırlattım anestezi uzmanına haber verdiler.O geldi ve anestezi işlemine başladı..Son derece kolay bir işlemmiş.Korkacak hiç bir şey yok..Yaklaşık yarım saat sonra uyuşma tam olarak oluştu.Doktorum geldi ve doğum başladı.Bu arada o ortam çok garip ,insan kendini çok tuhaf hissediyor gerçekten.Heyecan,korku,merak hepsini bir arada yaşadım.Yaklaşık 3-5 dk sonra bebeğimin ağlamasını duydum.O an muhteşem bir andı..Canımın içi ,bebeğim dünyaya gelmişti..Doktorum yüzünü gösterdi bebeğin ve hemşirelere verdi.Hemşireler bakımı için götürdüler..
Bu arada doğumun sonraki sıkıcı kısmı başladı..Bundan sonrakı kısımda sarsıntılar hissettim,karnımı çekiyorlar gibiydi..Yaklaşık 15 dk sonra işlem tamamdı.Bu arada oğluşumu giydirip getirdiler tekrar gösterdiler..Çok şekerdi,melek gibiydi..
Ameliyathaneden çıktığımda eşim kapıdaydı.Onun o endişeli o korkulu halini görünce korktum ama çok şükür beni merak ettiği için öyleymiş.Odamıza çıkardılar oğluşumu ve beni.Hemen emzirme çalışmalarına başladık ama çok zor oldu en başta.Oğluşumun biraz inlemesi vardı.Çocuk doktoruna götürüldü görmesi için ,15 dk kadar küvözde oksijen aldı.Sonra sağlıklı bir şekilde yanıma geldi..
Hayatımın aşkı ,canımın içi,can kuşum oğluşum artık kollarımdaydı..Babası inanılmaz heyecanlıydı,benim ve oğlumun gözünün içine bakıyordu..Allahım isteyen herkese versin,herkese yaşatsın bu duyguyu..
Doğum tarihimiz 19-11-2008 saat 09:15
Boy 51 cm
Kilo 4050 gr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?