2008 Kasım Anneleri

ay sinir oldumbende zeynacım
kocamda o ara yanımdaydı bana çok kızdı
yok dudağını yalamalar yok kocasıyla birlikte oldu diye komaya girmeler
kocasını aldatınca hiç öle duş falan almamıştı uyuz bihter valla midem bulandı ahlak dışı

günaydın arkadaşlar

canım bizdede aynı durum eylül hiç sevmiyo püre gibi olan yemekleri..biz son 1 aydır kendimiz ne yersek ondan yediriyoruz..dişleri faln yok ama yinde çiğniyor damağıyla..hele dometese bayılıyor..kahvaltıda domates, labne peynir, zeyti, reçel, salatalık yiyor..ama yumurtanın rfadan sevmedi kızartmasını seviyo..hiç beyazından vermedim ama sarısını tek başına götürüyo..allahıma şükürler olsun eylül yemek seçmiyo pek..ne versem genelde yiyor ama çok yemiyo..az az yiyo..
günaydınnnn

bugün cuma

evdeyim, temizlik, yağız'ın bakımı ben de

kolay gelsin canım..bugün bende öğlenden sonra kaçmayı planlıyorum.akşama misafir var..hazırlık yapmam lazım..bakalım..kaçabilirmiyim..

ohhh yasmincim sevindim keyfinin yerine gelmesine..bizim evde mümkünmü canım eylülün eline yemek vermek..kocam çok titiz..hayatta verdirmiyor..ya dökülsün ben silerim diyom..yok ev yemek yemek kokar diyo..kızıda babsına benzemese bari..1 tanesi çekilmiyo 2. si hiç çekilmezzzzzzzzz...

Günaydın abilerim ablalarımvereliniortak
günaydınnnn

günaydın kızlarr
daha doğrusu tünaydın
büyük bir popomis ve çıkartma operasyonundan sonra buradayım ama canım çıktı
bu kızın altını değiştirmek ve üstünü giydirmek yeminle işkence
şimdi çamaşırlarını attım makineye ve temizlik yapmam lazım
yerler hışır hışır ediyor resmen

ee sizde ne var ne yok henüz geçmişe bakamadım sadcee bu sayfadan anladıgım bir asş-ı memnun fırtınası sürüyor sankim :)

valla ben rafadan yumurtayı baya bir zamandır veriyorum canım bişey olmadı şükür beyazını hiç vermedim ama krep tarzında falan yapınca sarısı beyazı hepsi karışıyor zaten ben püre yapmadım desem inanır mısınız bu zamana kadar hep böyle biz ne yiyorsak azar azar ve ayrı ayrı verdim

ay ne güzel yaa siz böle anlatınca çok özeniyorum benimki ne çizgi film seyrediyor ne müzik dinliyor çocuğun tv ile alakası yok izlerse sadece haber, tartışma programları falan onları izliyor. Favorilerimiz Ali Kırca ve Uğur Dündar karşısına oturup dinliyor onları arada lafta yetiştiriyor kaydirigubbakcemile3
hatta geçen akşam başbakanın ulusa seslenişi vardı oturdu bir 5dk falan kıpırdamadan onu izledi sonra de-deee diyerek tv ye doğru kotu manyak yaa kaydirigubbakcemile3
müzik hiç ilgisini çekmiyor kırk yılın başıdır yani çok keyfi yerindedir oynar falan ama çok nadirdir dediğim gibi

yasmincim çok sevindim iyi olmanıza
ben de yemekte suluğunu ve kaşığını veriyorum eline ama benimkinin kötü bir huyu vr işi bitince herşeyi atıyor yere mesela su içip bitince suluğunu fırlatıyor ne yaptıysam vazgeçiremedim bu huyundan bir de dönüp bakıyor arkasından gitti mi diye sonra bi daha susayınca yere bakıp bakıp bağırıyor ama yine de alışması için veriyorum

çitosum,gülizim,zeynam,minikkalimerom ve daha unuttuğum varsa affedin kızlar hepinize günaydııın
yorgun bir gecenin ardından yine buradayım bu gece oğlan yine uyandı durdu yok emziği düşmüş yok susamış yok acıkmış falan bir ikisine babasını yolladım ama yinede çok yorgunum sabahta geç kaldım işe tabi çocukla hazırlanmak daha da zor yapışık ikizler gibi dolanıyoruz evde sabah bir duşa gireyim dedim banyonun kapısını açık bırkatım ağlamasın diye duşa kabinin önüne gelmiş orada ağlıyor kafamçokkarıştı
sabah çok sevdiğim kristal takımımın bardağını da kırdı deli oldum deli hergün bişey kırıyor geçen günde pernir kabıbım kapağını kırmıştı onun yetişebileceği sehpa var mutfakta sürahi ile bardak orada duruyordu kırıyor diye yemek masasına koyuyoruz artık ama sabah kahvaltı yapacağız diye kocam oraya indirmiş kaşla göz arasında saniyede hallettti bardağımı yaa klava:
kocişim mükellef bir kahvaltı hazırlamış bugün oğluşumla bana sölemeden edemeyeceğim cokacimcoook

beyazmelekcım kırma huyu cok kotu canım yaa
dıkkat etmek lazım
allah korusun bır yerıne cam falan batar cok zor

ben evde yalnızken wc ye bıle zor gıdıyorum
yere oturup oynuyoruz oyuna dalıyor hemen gıdeyım dıyorum ama benım kalkmamla onun ayagıma tutunması bır oluyor
bızde de dusakabın hastalıgı var
benım dusakabın cam ıcerıyı gorebılıyor tık tık dıye kapıya vuruyor

Kızlaarr az önce doğum hikayelerimizi okudum çok duygulandım yaaaa gözlerim dolu dolu oldu.Ne heyecanlıymışız..Allahım uzun ömür versin yavrularımıza..bu da benim hikayemmiş.

Herkese merhaba!!Oldukça gecikmeli olarak doğum hikayemi yazıyorum..

19 Kasım sabahı hiç uyunmamış bir gecenin ardından 8.30 gibi hastaneye ulaştık.Yanımda annem babam ve eşim..Bu arada doğumuna geç kalan nadir kişilerdenim sanırım.Normalde 8 gibi orda olmam gerekiyordu ama geç kaldık..Odam hazırdı zaten hemen odaya çıktık,ve geç kaldığım için hemşireler hızlı bir şekilde giydirdiler beni.Ve hiç kimseyle vedalaşamadan paldır küldür ameliyathaneye indim..Gerçi böylesi daha iyi oldu çok duygusal sahneler yaşanmamış oldu..
Doktorum ameliyathanede beni bekliyordu hazır bir şekilde.Fakat benim epidural istediğimi hemşire söylemeyi unutmuş.Ben hatırlattım anestezi uzmanına haber verdiler.O geldi ve anestezi işlemine başladı..Son derece kolay bir işlemmiş.Korkacak hiç bir şey yok..Yaklaşık yarım saat sonra uyuşma tam olarak oluştu.Doktorum geldi ve doğum başladı.Bu arada o ortam çok garip ,insan kendini çok tuhaf hissediyor gerçekten.Heyecan,korku,merak hepsini bir arada yaşadım.Yaklaşık 3-5 dk sonra bebeğimin ağlamasını duydum.O an muhteşem bir andı..Canımın içi ,bebeğim dünyaya gelmişti..Doktorum yüzünü gösterdi bebeğin ve hemşirelere verdi.Hemşireler bakımı için götürdüler..
Bu arada doğumun sonraki sıkıcı kısmı başladı..Bundan sonrakı kısımda sarsıntılar hissettim,karnımı çekiyorlar gibiydi..Yaklaşık 15 dk sonra işlem tamamdı.Bu arada oğluşumu giydirip getirdiler tekrar gösterdiler..Çok şekerdi,melek gibiydi..

Ameliyathaneden çıktığımda eşim kapıdaydı.Onun o endişeli o korkulu halini görünce korktum ama çok şükür beni merak ettiği için öyleymiş.Odamıza çıkardılar oğluşumu ve beni.Hemen emzirme çalışmalarına başladık ama çok zor oldu en başta.Oğluşumun biraz inlemesi vardı.Çocuk doktoruna götürüldü görmesi için ,15 dk kadar küvözde oksijen aldı.Sonra sağlıklı bir şekilde yanıma geldi..

Hayatımın aşkı ,canımın içi,can kuşum oğluşum artık kollarımdaydı..Babası inanılmaz heyecanlıydı,benim ve oğlumun gözünün içine bakıyordu..Allahım isteyen herkese versin,herkese yaşatsın bu duyguyu..

Doğum tarihimiz 19-11-2008 saat 09:15
Boy 51 cm
Kilo 4050 gr..

günaydin herkeze...

citosum arada bende okuyorumda dogum hikayelerinide cok duygusallasiyorum o an..

aksam bihterle kocasi beraber oldumu ya? o anda lavaboya cikmistim kacirdim..

esimde gazete okuyordu görmedim ya banane dedi gicikbi diyin hadi oldularmi

lelalcım kolay gelsın
yarın benımde evde ıslerım cok ve sımdıden gozumde buyuyor
bır askı utum var nasıl olacak bılmıyorum

julı yok yıne haberı olan var mı

evet çok kötü kırma huyu gerçi kıracağını bildii için atmıyor dedim ya masada ne var ne yoksa hepsini atıyor yani atma huyu var önce ondan vazgeçirmek lazım :uhm:

ayyy canım sen yazınca ben de hatırladım doğumumu ve çok duygulandım yaa zaman nasıl da geçti senağlama yavrularımız sağlıklı olsun yeterki rabbim onları bize bağışlasın bizi de onlaRA her anlarına tanık olalım inşallah

kızlar sunumum var bir saat kadar yok olacağım sanırım öptüm

ednan taciz etti bihteri
bihter hüngür hıçkırık moduna girdi
saatlerce banyoda kaldı sonrada eşyalarını toplayıp defoldu
adnana çok üzüldüm yaa nası ağladı
haftaya nihal görünce ne uydurcak merak ediyoruım
ona sığındım gidicek yerim yoktu falan

kızlar çok ağlıyo bu yaaaa varya iflahımı kesti kiracı çıktı nooluyo diye ciciananesi aldıda biraz kafamı dinliim
aşağı inip balık bakıcam canım çekiyo kaç gündür adamın umru diil dövecem elimde kalıcak ona korkuyom

Kızlar Çitosum anlatmış doğum hikayesini.Ben de anlatmamıştım.Kıskandım.Ve anlatıyorum.

Doktorum38+4 de epudural sezeryan yapalım demişti.Bu da 14 kasıma denk geliyordu ve günlerden cuma.Annem migren ve y.tansiyon hastasıdır.Üzüldüğünde migren komasına girer ve serm verirler.O üzülmesin, endişelenmesin diye ona haber vermedim.Sabah 7 gibi kalktım.Elim yüzüm şiş.Eşim doğumdan önce bu halimi kameraya çekti.(Sonrada izledim ve kendimi tanıyamadım.)Sevgili kayınvalidemi de alıp 8e doğru hastaneye vardık.Odam hazırdı benimde.Hemen anestezi uzmanı geldi.Soyundum ve ameliyat için verilen yaratıkları giydim.Oğlum halen karnımda oynuyodu.Biraz üzüldüm ondan ayrılacağım için.Anestezi uzmanı konuştura konuştura anesteziyi vermeye başladı.Sonra sedyeye alındım.Ameliyathaneye inene kadar verdiler.ındiğimde doktorum yoktu orda.Geleceğini öğrenince rahatladım.Tansiyon falan iyiydi ama heyecanlanınca bir hap verdiler.Yarı uykulu beklemeye başladım.Kamerayı bir hemşireye vermiştik.Sonra çoğumuzun bildiği şekilde doğumum gerçekleşti.ılk bebeğin poposuna vurduğunda ses gelmedi.O halde başımı kaldırmaya çalıştım.Acaba bi problem mi vardı.Sonra ağlama seslerini duydum ve gülme ağlama arası garip bişileroldu.Bebek doğum esnasında su yutmuş.Aspire ettiler.Belki 5 defa sordum sağlıklı mı diye.Sonra getirdiler yanıma.Gözüm kararmıştı sanırım bebeğin saç rengini kızıl gördüm ve biraz kötü oldum.Ağlayacaktım tam bi baktım komik bi şekilde babasına benziyo.(Huyu benzemesin)Ya bi türlü ağlayamadım, gülmeye başladım.Önce bebek sonra ben kalacağımız kata çıkarldık.Odama yatırıldığımda bebek yoktu.Küvezdeymiş.15 dk sonra getirdiler.ınanılmaz bişi.Hayatımda gördüğüm en güzel şey.ılk dudaklarını öptüm.Yanaklar pembe ,saçlar siyah.Kilo 3650 gr, boy 51 cm ,14 kasım2008, sabah 8.37.Hayatımın erkeğinin doğum zamanı.

ışte bu da bizim hikayemiz....

Ya yapmayın şu doğum hikayelerini anlatmayın fena oluyorum , bir yaşına giricekler yakında o günü o kadar net hatırlıyorum ki hastaneye gidişimiz , odaya yatış , tuhaf önlükler , ailem , arkadaşlarım ve o çirkin mi çirkin ördek yavrusu , sürekli ağzıyla emme hareketi yapan çirkin böceğim , hayatımın bir daha geriye dönmemek üzere değiştiği andır oğluma kucağıma almam... Allah hiçbirimizi yavrularından ayırmasın ve her dileyeni anne yapsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…