2008 Kasım Anneleri

:teytey:
Ecemim hayırlı olsun canım.Darısı koşmasına.Erkenci seninki gerçekten.Maşallah

al canım bence de çok güzel bir icat :lepi:

yok canım huysuzluktan değildir sevmemiştir farklı ağızlı suluktan bir al istersen onunla dene bakalım aynısımı olacak

hımm demek avent'ede alışabilecekler neyse bunu kullansın biraz sonra aventin büyük boy suluğunu alırım aldığımız yerde aventin büyük boyu yoktu bu aldığım 295 cc lik çok su içtiği için bir seferde bitiriyor bazen 125lik biberonundakini
ayrıca o sıkıp suyu püskürtme olayı bizde de var ama bunda yapabilir mi bilmiyorum üstün başarı gösterebilir kaydirigubbakcemile3

canııım çok sevindim tatlı oğlunu öp benim için darısı bizimkine ama henüz korkuyor ellerini bırakınca hemen oturuveriyor yere bende çok korkutmak istemiyorum zamanı gelince yapacak nasıl olsa

maşallah ecemim oğluşuna bizimkinde daha öle bi numara yok sadece sıralıyo

bende nutellayı çok severim hatta bayılırım ama çokda yememeye dikkat ediyorum onlar nedense yağ olarak geri dönüyoooooo

teşekkür ederiz kızlar gerçekten çok zor artık ben bazen çok yoruluyorum ve bunalıyorum bir kere daha tavsiyem ikinci çocuk mutlaka isteniyor arayı çok açmayın belli bir yaştan sonra çok zor geliyor hele hele rahatladıktan sonra çok daha zor...

şimdide ayağımda dolanmaya başladı yinne biraz oynayayım oğluşla ablası isyan bayrağını çekmek üzere ödevini yapacak neyse sonra tekrar uğrarım öpüldünüz hepiniz...

Maşallah Ecemim oğluşuna. Biz daha yeni Bengiş emeklemeye sıralamaya başladı diye sevinirken ne güzel seninki yürümeye başlamış :) Benimki de bir an önce yürüse de parkeleri halıları yalamaktan vazgeçse.

Canım 10.ayın kutlu olsun.Hoş görsün bebiş bizi.Öpüyüm de barışalımkaydirigubbakcemile3

yasmın teyzesı o da senı opuyo tesekkur edıyo.opuyorumnanaktan

yağmurcum 10.ayınız kutlu olsun ben benim kızım sanıyordum demek en küçük kasım bebeği senin erkeğinmişşş nice aylara yaşlara canımmm

evet cnm en kucugu benım mertım 41 haftalık dogdu daha da gelmezdıde artıkın dr lar sunı sancı verınce kıpırdanmaya basladı gelım barı dedı zar hehehe.tesekkur ederız teyzesı ıyı dıleklerın ıcın optukkkk opuyorumnanaktan

yagmur 77 canımcım affetsın bızı bebısın 10. ayı kutlu olsunnn

sagol teyzesı o da numaracıktan ole demıs zaten ben tum tezyzıskolarımı cok sevıyom dıyor kerata . zemuszemus

yağmurcuğum en küçük bebişin 10.ayı kutlu olsun

tesekkurler cnm . opuyorumnanaktan
yagmurcum 10.ayınızı kutlarız canım

tesekkurler cnm opuyorumnanaktan

tesekkurler cnm.o da senı opuyor teyzesı opuyorumnanaktan

cnm hayırlı olsun ılk adımlarınız.artık sana dur durak yok desene.Allah yardımncın olsun.bakalım mertım ne zamana yurucek.

beyazcım biz suya ilk sulukla geçtik ,bizimkinin de ağız kısmı silikon çok seviyor melis onu ama 3 delikli olduğundan çok akıyor va bazen tıkanıyor diye bu ara biberon kullanıyoruz..

nutella demişsiniz hiç iyi etmemişsiniz ki kavanozu dün sıyırdım :)) bittiii..ama yerini aratmayacak bal-kaymak ikilisini yedim bende bu sabah.hımmmm

canım ben tek delikli aldım ne kadar güçlü çekerse o kadar çoğalıyor suyun miktarı çocuğa bağlı yani lk izlenimlerim çok iyi bakalım devamı nasıl olacak

ben kaçıyorum kızlar iyi akşamlar hepinizi öpüprum yarın görüşürüz inşallah

selam kızlar geçmişe bakamadım.. oğluşlarım erken uyandılar..
ecemim maşallah oğluşuna darısı bizimkilere inşallah..:))
bizimkilerde sevindikleri bişey oldumu hemen alkış yapılıyor..
aman kızlar dert etmesi gerekenler etmiyor siz dert ediyorsunuz benim koca göbüşüm var ama her sabah çikolatayı sürüp sürüp yiyorum bir dur diyende yok kendiminde demeye niyeti yok gidioz işde.....:))))))))

selam kızlar dün misafrim vardı.
bugün öğlende okuldan 2 arkadaşımla yemeğe geldik.

okul çıkışıda yine karşı komşum vardı.yoğunum yani.

Okuldada çıldırıyorum.
11 yeni öğrenci geldi.hiç mi iş olmaz ya .sinirden çatladım.
1 haftadır aynı konuyu anlatıyorum.çoğu anlamıyo gelenlerin.
bu ilçenin öğrencileri ya birde bunlar.

darkcım 11 yeni öğrenci mi... allah yardımcın olsun mevcudunuz kaç ki... benim sınıfım 25 kişi özel
sınıf gibi çok şanslıyız ama tek sıkıntımız meb lojmanlarının yanında tüm veliler bakanlık personeli ve pek bir bilmiş oluyorlar

hadiyaa 3 bizede rahatmı veliler olarak ayaklanma başlatıcam he okulu bombalııcam
facede okulumu yıkın ama dikkat edin öğretmenlerde içinde olsun diyen kız varya o moddayız bütün sınıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…