- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #42.541
kızlar bu arada oğluşumda artık yürüyor ialkisalkisalkiski üç adım atıyordu en fazla altı adım atmıştı ama dün bayağı uzun bir mesafeyi yürüyerek geldiçok mutlu olduk baktım oda kendini alkışlıyor pek bi mutlu artık hiç durmak oturmak istemiyor yazık bakıcısı hiç durmuyor diyor ne yapacaz biz bunlarla....CADIARZU
canım aynı dert bendede var daha biraz önce tüm üstünü değiştirdim çorba içirdim üstüne su vereyim dedim illa kendi içecekmiş eline vermek gibi bir gaflette bulundum önce güzel güzel içti sonra bir güzel üstünü yıkadı bende suluk almayı düşünüyordum hemen alsam iyi olacak
Yaa ne güzel suluğu sevmiş.Ben tutturamadım.Normalde biberonda sarı uçlu damaklı kauçuk meme kullanıyordum.Suluğunu eczacı amcası hediye etmişti.Ucu beyaz şeffaf damaksızdı.İçmedi ondan.Ya 4 yeğenim var ,hepsi kullanıyo suluk.Benim ki içmiyo suluktan.Huysuz mu olacak acaba?mafoldumben
beyazmelekcım
ben yaz basında aventın damla akıtmaz su baslıgını aldım
kendısı ıcıyor onunla cok severek hemde cabuk alıstı
bazen annemde avent bıberonla ıcıyor sorun olmuyor
tek derdımız emzık kısmını mınık parmaklarıyla sıkarak su cıkarmaya calısması ve basarılı olması
kızlar bu arada oğluşumda artık yürüyor ialkisalkisalkiski üç adım atıyordu en fazla altı adım atmıştı ama dün bayağı uzun bir mesafeyi yürüyerek geldiçok mutlu olduk baktım oda kendini alkışlıyor pek bi mutlu artık hiç durmak oturmak istemiyor yazık bakıcısı hiç durmuyor diyor ne yapacaz biz bunlarla....CADIARZU
Canım 10.ayın kutlu olsun.Hoş görsün bebiş bizi.Öpüyüm de barışalımkaydirigubbakcemile3
yağmurcum 10.ayınız kutlu olsun ben benim kızım sanıyordum demek en küçük kasım bebeği senin erkeğinmişşş nice aylara yaşlara canımmm
yagmur 77 canımcım affetsın bızı bebısın 10. ayı kutlu olsunnn
yağmurcuğum en küçük bebişin 10.ayı kutlu olsun
yagmurcum 10.ayınızı kutlarız canım
ıcırcığım 11. ayınız kutlu olsun canım benim
yağmurcuğum biz hiç en küçük bebeğimizi unutur muyuz öpüver onun güzel yanaklarından onunda 10. ayı kutlu olsun
ay ben de sabah yarım ekmek arasına nutella sürüp geldim dershaneye bir güzel indirdim mideye sefam olsun ohh oh zemuszemus
beyazcım biz suya ilk sulukla geçtik ,bizimkinin de ağız kısmı silikon çok seviyor melis onu ama 3 delikli olduğundan çok akıyor va bazen tıkanıyor diye bu ara biberon kullanıyoruz..
nutella demişsiniz hiç iyi etmemişsiniz ki kavanozu dün sıyırdım :)) bittiii..ama yerini aratmayacak bal-kaymak ikilisini yedim bende bu sabah.hımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?