2008 Kasım Anneleri

çileğim maşallah senin bıdığa , ne güzel iştahı yerinde.. erkek çocukları biraz da meme hastası oluyor ..

Dün akşam yemekteydik , misafirler falan kalabalaık bir ortam benim maymun bi güzel yedi yemeğini , sandalyeden indirdim önce bi emekleye emekleye oyuncaklara gitti sonra hızla geri döndü , bana tutunup ayağa kalktı hışımla bluzumun önünü çekti meme verrrrrr verr ver ver diye yıktı ortalığı tabi bunun üstüne salondaki herkes yerlerde , bende kıpkırmızı bi surat.. dedim karnı doydu yemek üstü kahvesini istiyor beyefendi

Andisim ben 4 ay Deniz`e gündüz ve aksam hic meme vermedim cocukta istemiyordu

ama iki haftadir falan kendisi gelip tisörtümü aciyor memme diye:) bende dayanamayip

veriyorum.ama memeyi kapamak bi ölüm oldu bize,asla izin vermiyor neymis o öyle acik

kalcakmis:)))

seninkide az diil ya,bian cani istedi demekki geldi kuzucuk napsin:) peki sizin gece

memeleriniz nasil?benimkisi sIk sIk uyanip aliyor agzina ve öylece uyuyor.tabi sürekli

uyaniyor ben bu gecedn sonra azalticam artik.

yagmurcum gecmis olsun canim neyseki kendine zarar gelmemis mert`in.

Deniz her eline aldigini attii diye firlatiyor...koltuga cikiyor artik kendisi ve arkasina

ne bulursa atiyor.telefon,anahtar,kumanda.bunlari karinca hesabi yaninda götürüyor

koltuga cikarken.cok alem bu maymunlar cook.

o bluz acma bızım kucuk danada da var
bacaklarıma tutunup me me me dıye dolanıyor etrafımda
hele de yolda ve ya bır baskasının yanında cok zor oluyor
cok ehlıkeyf bu danalar

yagmurcum o yaramazlıklar hepımızde var canım
sıkma canını en azından yavrusa bırsey olmamıs

yağmurcum iyiki söyledin sıcak su torbası koyıyım karnına piroşun sağul cnm
remediosçum,çilekçim sağolun
nane kaynatıp deniycem çileğim sağolll
deniz koltuğamı çıkıyo kıss maşşallah ee boyu uzun çocukun:)))

ya şu gece memesi olayına sinir oluyorum artık ,3 aylık bebek gibi gece emmek istiyo ,çilek cim deniz gibi meliste malesef biberonla su dışında hiç birşey içmiyor ,ne yapıcam bende bilmiyorum ,nasıl özeniyorum biberon dolusu süt içip uyuyan bebeklere ..

cnm senınkı de az degılmıs hanı.kayfesız olmaz demek hehehe.

kızlar valla keske mert oglanda emmeye devam etseydı dıyorum yazılanları okudukca.mert 1 ay oldu emmeyı bırakalı.tek tesellım son 1 ayı benım zorumla olmak uzere 9 ay emdı toplam.1 yasa kadar emsın ısterdım ama.

evet kızlar Allaha sukur tepsı kafasına felan gelmemıs.ıkı elı de tuzluydu demekkı ıkısıyle beraber cektı sıpam.

Çilekcim benimki de geceleri emzik gibi ağzında tutmayı seviyor , derin uykuya dalana kadar çekemiyorum ağzından çekersem yine baştan emmeye başlayıp süreç uzuyor  ben çok uykusuzum çooook

işten erken çıktım muhtarda ve nüfus müdürlüğünde işim vardı onları halledeyim diye amma nüfus müdürlüğünde parkta arabama sürtmüşler mafoldumben çok üzüldüm ya nasıl oldu anlamadım :gitme:
uğur kesin beni suçlar otoparkta içinde benim olmadığım arabaya sürtmüşler benim suçum neee :gitme:
gunaydın
zeynacım dogum gunun kutlu olsun nıce yıllara
teşekkürler ıcırcım
teşekkürler canikom sizinde 11 ayınız kutlu olsun
zeynacığım doğumgünün kutlu olsuna.s.
teşekkür ederim zemuszemus
merhaba kızlar ben geldim nasılsınız
zeynacığımın d.günü sanırım doğum günün kutlu olsun cnm benimmm
melisinde 11 ayı kutlu olsun
sağol canım
Zeyna canım doğum günün kutlu olsun.Yavruşlarla, sevdiklerinle ve bizimle nice sağlıklı, mutlu yıllara...
teşekkür ederim canım
Kızlar biberon memesinden bisküvili mama nasıl akıyo.Benimki sarı uçlu, kauçuk, damaklı memeden başkasını ağzına almıyo.Siz nasıl veriyosunuz?
valla makas yardımı ile memeyi ketim accık mis gibi içiyoooo

geçmiş olsun piroşa ben verdim canım baya baya midesini rahatlattı ama mümkünse şekersiz ver olmazsa accık atşeker
he valla ben kamber bensiz düğün müğün olmaz ona göre
ama ara sen beni muhakkak geliyorumda trafiğe takılmışımdır

zeynacım veriyim o zaman bende nane limon limonunu az koyarım yakmasın midesini şekerde koymam
ayrıca çok geçmiş olsun canım ama senin suçun yok gerçektende hiç üzme kendini

canim ben ayaklarina cok koyardim sicak suyu,göbisinede iyi gelir aama.
cikiyor valla piros ne yapicam bilmiyorum iki dk.yalniz birakamiyorum eskiyayi.

eylülüm ne yapcaz bizya,icmiyor hicbisi.vallahi gece hep uyanigim cok sinirlerim bozuk.
acken denedim yine icmiyor bu tosun..
Çilekcim benimki de geceleri emzik gibi ağzında tutmayı seviyor , derin uykuya dalana kadar çekemiyorum ağzından çekersem yine baştan emmeye başlayıp süreç uzuyor  ben çok uykusuzum çooook

andisim bu eskiyalar canimiza okuyorlar vallahi bütün vücudum agriyor.
cok zormus yaw bebe bakmak..

sağolun kıslar onun bişi demesi değilde arabama üzüldüm hala borcunu ödüyorum mafoldumben
yok direk demezde ima eder sonra bende söker vitesi kafasına indirim o olur
benim suçum yok demi ya ben niye korkuyom yaa

canım geçmiş olsun okiye..
aynı belirtiler bizdede vardı.
gece ağlayarak uyanmalarıda muhemelen burun tıkanıklığı rahatsız ettiğinden..
SİNOMARİN deniz suyu sprey kullandım ben çok güzel açıyo burnunu.
kullanımıda kolay tavsiye ederim.
bide arada ıhlamur,pekmez falan takviye iyi geliyo ilaç dışında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…