- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #42.901
çileğim maşallah senin bıdığa , ne güzel iştahı yerinde.. erkek çocukları biraz da meme hastası oluyor ..
Dün akşam yemekteydik , misafirler falan kalabalaık bir ortam benim maymun bi güzel yedi yemeğini , sandalyeden indirdim önce bi emekleye emekleye oyuncaklara gitti sonra hızla geri döndü , bana tutunup ayağa kalktı hışımla bluzumun önünü çekti meme verrrrrr verr ver ver diye yıktı ortalığı tabi bunun üstüne salondaki herkes yerlerde , bende kıpkırmızı bi surat.. dedim karnı doydu yemek üstü kahvesini istiyor beyefendi
çileğim maşallah senin bıdığa , ne güzel iştahı yerinde.. erkek çocukları biraz da meme hastası oluyor ..
Dün akşam yemekteydik , misafirler falan kalabalaık bir ortam benim maymun bi güzel yedi yemeğini , sandalyeden indirdim önce bi emekleye emekleye oyuncaklara gitti sonra hızla geri döndü , bana tutunup ayağa kalktı hışımla bluzumun önünü çekti meme verrrrrr verr ver ver diye yıktı ortalığı tabi bunun üstüne salondaki herkes yerlerde , bende kıpkırmızı bi surat.. dedim karnı doydu yemek üstü kahvesini istiyor beyefendi
teşekkürler ıcırcımgunaydın
zeynacım dogum gunun kutlu olsun nıce yıllara
teşekkürler canikom sizinde 11 ayınız kutlu olsun,zeynacım doğumgünündü pazar günü değilmi canım ,face de görmüştüm ama yoktum pazar günü evde o yüzden burdan kutlıyım canım ,nice yıllara ..
bizimde bugün 11. ayımız bitti artık doğum günümüze 1 ay kaldı valla şaka gibi ..
teşekkür ederim zemuszemuszeynacığım doğumgünün kutlu olsuna.s.
sağol canımmerhaba kızlar ben geldim nasılsınız
zeynacığımın d.günü sanırım doğum günün kutlu olsun cnm benimmm
melisinde 11 ayı kutlu olsun
teşekkür ederim canımZeyna canım doğum günün kutlu olsun.Yavruşlarla, sevdiklerinle ve bizimle nice sağlıklı, mutlu yıllara...
valla makas yardımı ile memeyi ketim accık mis gibi içiyooooKızlar biberon memesinden bisküvili mama nasıl akıyo.Benimki sarı uçlu, kauçuk, damaklı memeden başkasını ağzına almıyo.Siz nasıl veriyosunuz?
geçmiş olsun piroşa ben verdim canım baya baya midesini rahatlattı ama mümkünse şekersiz ver olmazsa accık atşekerkızlar ya piroş 1 haftadır hergün kusuyo günde 1 kere bazen 2 kere neden olabilir yemek istemiyo desem isteyerek yiyo sonra birden kusuyo çokmu yediriyorum acaba hatta gece bile kustu süt vermiştim sonra uyudu ama bi ses geldi baktım nasıl kusmuş yer gök battı yavrum şaşırdı bide( doktora götürcem kesilmezse
bebklere nane limon verilirmi kızlar
he valla ben kamber bensiz düğün müğün olmaz ona göre11. ayları kutlarım
julicim bakıcınız hayırlı olsun banusumu öpüyorum
kıç dedinizde aklıma geldi geçen gün hepiniz toplanmışsınız bana gelmişsiniz
dark juli eylül andina birebir gördüm valla sizi safiş ay aklıma gelmiyo
ama zeynoş yoktu bende onu arıyorum neden gelmedi şurdamı burdamı diye derdim gücüm zeyna :)))))))
kamber ya kendüsü:))
yağmurcum iyiki söyledin sıcak su torbası koyıyım karnına piroşun sağul cnm
remediosçum,çilekçim sağolun
nane kaynatıp deniycem çileğim sağolll
deniz koltuğamı çıkıyo kıss maşşallah ee boyu uzun çocukun:)))
ya şu gece memesi olayına sinir oluyorum artık ,3 aylık bebek gibi gece emmek istiyo ,çilek cim deniz gibi meliste malesef biberonla su dışında hiç birşey içmiyor ,ne yapıcam bende bilmiyorum ,nasıl özeniyorum biberon dolusu süt içip uyuyan bebeklere ..
Çilekcim benimki de geceleri emzik gibi ağzında tutmayı seviyor , derin uykuya dalana kadar çekemiyorum ağzından çekersem yine baştan emmeye başlayıp süreç uzuyor  ben çok uykusuzum çooook
canım geçmiş olsun okiye..ben geldiiimm hihoyyyt
1 hafta filan oldu sanıırm doğru düzgün bakamadım buraya.her zaman söylyorum ya benim pc antika bu yüzden çooook ağır,ne geçmişe bakabiliyorum,ne uzun uzun kalabiliyorum.bir de enterasan bir misafir yoğunluğu içine girdim.beklediklerimde vardı içlerinde ama sürpriz gelenlerde oldu mesela eskişehirde yaşayan bir arkadaşım çıktı geldi :sm_confused:
veee kızım da nezle olduuu( öksürükle başladı yine ama geen seferkinden daha hafifi oldu.doktora da götürmedim bu kez.ateşi d eolmadı çok şükr.3 gün peditus verdim bir de serum fizyolojilke burnunu açmaya çalışıyorum.öksürüğü bitti gibi ama burnu çok tıkanıyor.özellikle geceleri ağlayarak uyanıyor.iyice geç uyumaya başladı,onda kısa bir süre sonra uyanıyor,yanımıza alıyorum öyle uyuyor.biz bu çocuğun odasını hep ayrı tuttuk yinede alıştı sanki,yada hastalığın verdiği bişey.ille yanında olucaz.
hep kötü haberler yok tabi,ablam öğretmen oldu hihoyyyt :))) geçen pazartesi göreve başladı.hem de evinin tam karşısındaki okulda :))
herkes iyidir inşallah,özet geçebilirse birisi çok sevinirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?