2008 Kasım Anneleri

yasmincim 6 ölçek mamayla hazırlanmış devam sütünün içinne en fazla 7 tane biskvi oluyor.ben mamayı hazırlayıp bir kısmıyla kasede bisküvileri eziyorum sonra biberona döküp iyice çalkalıyorum.bi sorun olmuyor

bende emziriyorum saçımı boyadım bişey olmadı markası neydi unuttum ama bilindik bişeydi ama...
yasmincim çatalla yada bıçağın ucuyla biberonun deliğini büyüt biz öyle yaptık ama iyi ayarla ben 2 tane biberon emziğini heba ettim çok açmışım tıkandı çocuk içemedi

kızlar ya piroş 1 haftadır hergün kusuyo günde 1 kere bazen 2 kere neden olabilir yemek istemiyo desem isteyerek yiyo sonra birden kusuyo çokmu yediriyorum acaba hatta gece bile kustu süt vermiştim sonra uyudu ama bi ses geldi baktım nasıl kusmuş yer gök battı yavrum şaşırdı bide( doktora götürcem kesilmezse
bebklere nane limon verilirmi kızlar

Çileğim batu da biberondan sadece anne sütü , su ve meyve suyu içiyor .. mamayı hiç kabul etmedi benim oğlum , milupa devam sütü falan hepsinden aldım hepsi de heba oldu , kesinlikle kabul etmiyo ama artık dayanamıyorum gece mutlaka bişey yiyip içmesi lazım ama doymuyo , doymadığı sürece de gece sık sık uyanıyor.. ne yapıcağımı şaşırdım , 1 yaşını doldursa da süt içirsem yaaa... bide bize doktor süt alerjisi için tahlil verdi onu yaptırıcam bu Perşembe , eğer süte alerjisi yoksa muhallebi yapıp verebilirsin dedi..

Normalde ben de açıyorum çatalla.İki meme hazırlamak lazım herhalde.Çünkü kendi sütümü de veriyorum.Biraz daha çatalla büyüteyim.Zaten deneme yapıyorum.Ben de bazen aşırı kaçıp çok açıyorum.Evde yedek bulunduruyorum bu yüzden.:ecrin_bebek:

ben ısten gıdınce eylul bluzuma yapısıyor anlıyorumkı emmek ıstyor sutumun yeterlı olmadısını dusunursem yatırmadan once muhallebı yapıp ıcıne buskıvı katıyorumm besleyıcılıgı pek oldugunu dusunmedıgım ıcın gece maması alsam dıyorumm
ben hamıle kalmadan 6 ay once boyatmıstım eylulde 10 aylıkken boyattım oda kuaforde neyle boyadı bımıyorum sormadımmm

minigim arkadasim 7 aylik hamileyken ve bebegi dogduktan sonra bir aylikken boyatti

bi sorun olmaz demis buradaki doktor. ben hayatimda hic boyamadigim icin bilemiyciiim ama:)

bende emziriyorum saçımı boyadım bişey olmadı markası neydi unuttum ama bilindik bişeydi ama...

genel olarak bır sorun gorunmuyor yanıı
hos henuz annem ve esım bılmıyor ama zaen boyattıktan sonra gormelerı daha ıyı yoksa cok muhalefet olurlar ama
en azından zararı olmadıgını bılmem gerekır kı onlara anlatabıleyım

kuaforum hangı marka boya kullanıyor bılmıyorum ama ogrenırım aksam gorusmeye gıdıcem
eger bır sorun olmuyorsa hafta sonuna hem kestırıp hem boyatmayı dusunuyorum

Pirayecim geçmiş olsun.Basınçlı kusuyosa doktora götür canım.Midesini falan da üşütmüş olabilir.Kusacak kadar çok yememiştir zannetmem.:çok üzgünüm:

ya kızlar offffffffffff az once mert oglan ne yaptı bır bılsenız.yurutecteydı salonumdakı masa da da tepsının ıcınde 1 kılo tuzlanmıs pırınc vardı.havalansın dıye koymustum kavonuzunu yıkadım cunku.neyse sen gıt masanın ustune uzan nasıl becerdıyse artık sese kostum geldım bır de ne gorim pırıncler yerde bırde tuzlu ustelık.ayyyy delırdım ama yapacak bısı yok tabı mertı yatagına attım supurım de sılım dıye.ya yatagına koyunca da agladı.delırecektım valla.offfff pofffff

pırayecım hatırlarsan bebegım oluk gıbı kusuyor dıye bır topık acmıstım bı kac ay once.aynı sorunu bızde yasadık ve eskıye gore azalmasına ragmen arada yıne yapıyor.bu olayı ılk yasadıgımda dr bıze besleme seklındendır demıstı ben 5-6 ogun ama az az verıyodum yanı sık ama az yıyodu.sonra 6.aydan sonra ogun sayısını azalttım sımdı 3 ogun yıyo ve eskıye gore kusması da azaldı baya.kusarken oluk gıbı cıkartıyor.en son ıkı gun once yaptı usutmesıne bagladım cunku epeydır yapmıyodu.belkı mınnosunda usutmustur cnm.karnını sıcak tut.

Son düzenleme:
11. ayları kutlarım
julicim bakıcınız hayırlı olsun banusumu öpüyorum
kıç dedinizde aklıma geldi geçen gün hepiniz toplanmışsınız bana gelmişsiniz
dark juli eylül andina birebir gördüm valla sizi safiş ay aklıma gelmiyo
ama zeynoş yoktu bende onu arıyorum neden gelmedi şurdamı burdamı diye derdim gücüm zeyna :)))))))
kamber ya kendüsü:))

Yağmurcum bunlardan herşey beklenir artık.Yapamaz dememek lazım.Geçen gün pcnin kasasını tamirden getirdik,montajını yapmamıştık.Anıl eliyle itince kasa yana aştı.Gidiş o gidiş, kasa iptal.Masa örtüsünü çekti herhalde yaramaz.Mümkünse masa örtüsü olarak sarkan tip değilde tamamı üzerinde kalan örtü kullnıyorum ben.Çünkü püsküllü masa örtümü anıl çekmiş ve üzerindeki kristal takımı ucuna kadar getirmiş.Allah göstermesin bişi olsaydı ya.Çekmeceleri falan bağladım hep.Artık çok hareketlendiler, çoook dikkat etmeliyiz.kafamçokkarıştı

andisim ben Denizi uyutmadan evel kocaman bi kase tahilli muhallebi yediriyorum yine uyaniyor.

sanirim benimkisi birazda meme aliskanligindan dolayi yapiyor bunu.bu geceden itibaren az vericem

memeyi bakalim nasil alisicaz bu duruma.

ben süt verdim ama almadi benim danacim..

pirosum nane limon ikilisini diilde ben Denize kücükken nane kaynatip veriyordum.üsüttügü zaman

cok faydasini gördüm ben.

acaba pirosta midesini üsürmüs olmasin?canim yemek istemezse itiraz eder zaten zorla nasil yesin.

yani benimkisi öyle yapiyor kafasini salliyor istemediginde.

ayyy yok yasmıncım ne ortusu ortu de yok ona sasıyorum ya nasıl uzandı dıye acaba ucuna mı koydum oldum ama yıne de masa yuksek nasıl uzandı aklım almıyor cnm.dedıgın masa ortusu uzanma ısını mutfakta yakaladım dun.mutfak masa ortusunu cekıyor o tepsı o gun o masadaydı ortuyu topladım dedım bunu sagı solu bellı olmaz.sabah da aldım pırıncı salona koydum orada yarım bıraktıgı ısı bugun salonda tamamladı yanı.elınden kurtulus yok kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…