- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #42.881
canım onların birazdaha geniş başlıklısı var onunla veriyorum ben hafif pütürlü gıdalar için yazıyo hem daha çabuk bitiyo
bende emziriyorum saçımı boyadım bişey olmadı markası neydi unuttum ama bilindik bişeydi ama...
yasmincim çatalla yada bıçağın ucuyla biberonun deliğini büyüt biz öyle yaptık ama iyi ayarla ben 2 tane biberon emziğini heba ettim çok açmışım tıkandı çocuk içemedi
minigim arkadasim 7 aylik hamileyken ve bebegi dogduktan sonra bir aylikken boyatti
bi sorun olmaz demis buradaki doktor. ben hayatimda hic boyamadigim icin bilemiyciiim ama:)
kalimerom ben röfle yaptırıyorum cnm.doğumdan sonra oki 6 aylık filandı sanırım yaptırdım,hamileliğimde hiç bir şey yaptırmadım.bayramdan önce tekrar yaptırdım röflemi bi 3 ay sonra fialn tekrar yaptırırm sanırım
Kalimerom ben de boyatmadım.Ama bu ay sonunda falan boyatıyım.Saçlarım çok uzadı.Kestirip boyatacam.Burda doğum yapan kızlardan biri bebiş 3 aylıkken boyattı.Dr.bişi olmaz demiş.Amonyak içermeyen organik boyalardan kullan istersen.
bende emziriyorum saçımı boyadım bişey olmadı markası neydi unuttum ama bilindik bişeydi ama...
kızlar ya piroş 1 haftadır hergün kusuyo günde 1 kere bazen 2 kere neden olabilir yemek istemiyo desem isteyerek yiyo sonra birden kusuyo çokmu yediriyorum acaba hatta gece bile kustu süt vermiştim sonra uyudu ama bi ses geldi baktım nasıl kusmuş yer gök battı yavrum şaşırdı bide( doktora götürcem kesilmezse
bebklere nane limon verilirmi kızlar
ya kızlar offffffffffff az once mert oglan ne yaptı bır bılsenız.yurutecteydı salonumdakı masa da da tepsının ıcınde 1 kılo tuzlanmıs pırınc vardı.havalansın dıye koymustum kavonuzunu yıkadım cunku.neyse sen gıt masanın ustune uzan nasıl becerdıyse artık sese kostum geldım bır de ne gorim pırıncler yerde bırde tuzlu ustelık.ayyyy delırdım ama yapacak bısı yok tabı mertı yatagına attım supurım de sılım dıye.ya yatagına koyunca da agladı.delırecektım valla.offfff pofffff
yağmurcum tuzlanmış pirinç ne oluyo ?
Yağmurcum bunlardan herşey beklenir artık.Yapamaz dememek lazım.Geçen gün pcnin kasasını tamirden getirdik,montajını yapmamıştık.Anıl eliyle itince kasa yana aştı.Gidiş o gidiş, kasa iptal.Masa örtüsünü çekti herhalde yaramaz.Mümkünse masa örtüsü olarak sarkan tip değilde tamamı üzerinde kalan örtü kullnıyorum ben.Çünkü püsküllü masa örtümü anıl çekmiş ve üzerindeki kristal takımı ucuna kadar getirmiş.Allah göstermesin bişi olsaydı ya.Çekmeceleri falan bağladım hep.Artık çok hareketlendiler, çoook dikkat etmeliyiz.kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?