- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #42.921
tamam tatlım bu marka aklımda olsun,teşekkürler.ıhlamur yapıyorum içinede şeker koymayıp milupa rezenesinden karıştırıyorum severek içiyocanım geçmiş olsun okiye..
aynı belirtiler bizdede vardı.
gece ağlayarak uyanmalarıda muhemelen burun tıkanıklığı rahatsız ettiğinden..
SİNOMARİN deniz suyu sprey kullandım ben çok güzel açıyo burnunu.
kullanımıda kolay tavsiye ederim.
bide arada ıhlamur,pekmez falan takviye iyi geliyo ilaç dışında..
sizede geçmiş olsun canım.bu markayı hep yazıyorsunuz görüyorum ama bizim dr. geçen sefer hastalandığında serum fizyolojikle açıcaksınız burnunu deyince,ondan aldık.ama yinede sorarım tabi geçmezsebu burun akması çoğumuzda var galiba ,benim kızda 1 haftadır burun akıntısı var ,bende peditus verdim 5 gün ,tonimer baby sprey ile de burnunu açıyorum ,bugün biraz daha hafifledi gibi ..
aynen cnm bende artık pek takılamaz oldum.kk ya gircem diye işlerimi aksatıyordum sanırım biraz.şimdi yine eskisi gibi önce işlerimi halledip sonra pc açıyorumya cidden artık takılmak istiyorum geri buraya ama hiç fırsatım olmuyor bu kızdan kızlar ya
sizler nasıl durabiliyorsunuz yaa
ne kadar güzel cnm maşallah Eylül'e alkisalkisalkis darısı bizim başımıza.bizimki tay tay durmaya çalışıyo.10 sn kadar fialn desteksiz ayakta duruyo,sonra pat popo üstüne düşüyoayy kızlar bu arada da artık kendimiz yürüyoruz normal yürüyen bir çocuk gibi çok güzel bişeymiş ya
bunu görmek bile ne kadar mutlu edio insanı
geçmiş olsun canım yaaKızlar bende hasta oldum.
ceren zaten hasta
anakız takılıyos böyle.Ay kuşum iyileşse keşke.Çok kötü nazar değdi sanırım(
canımmm bol şansss a.s.kimsecikler kalmamış herkes şimdi mışıl mışıl rüyada dimi
dilerim öledir valla aman uyuyun ve dinlenin kızlar
geçmişe pek bakamadım ama bir iki sayfa döndüğümde alıntılardan gördüm ki
zeynacım arabada hasar varmış galiba
geçmiş olsun tatlım
cana geleceğine mala gelsin o da sizin başınızın gözünüzün sadakası olsun tatlım .
asortik eylül de yürümeye başlamış hadi gözünüz aydın tatlım
başka ne vardı hatırlamıyorum ama
yarın sabahtan bir cee ee der çıakrım heralde yine
öğlen bir toplantımız olacak
olursa güzel bir iş bağlayacağım
dua edin kızlar bol şans dileyin bana
öptüm şimcik hepinizi
ben de okyanusun bu seferki öksürk nezlesinin dişten olabilceğiyle ilgili şüphelendim ama bilmiyorum.bizimki hala ilk iki tane çıkarttığı dişle duruyor.31 temmuzdan bu yana -tatlicadiarzu- ama üst damaklar hem çok şiş hem iyice beyazladızeyna geçmiş olsun canım, allahtan içinde değilmişsin buna dua etmek lazım
asorti gözün aydın canım, kızlar daha çabuk tuttu elini eylülede hepsinede maşallah, benimki ancak iki, üç adım atıyor kendi başına korkmuyor ama emekleme daha pratik geliyor ona
darkcım, sanada cerenede geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize
ilkeninde huysuzluğu üzerinde, yeni dişleri geliyor 9. ve 10 alttan geliyor ama son dşlerden sonra arada boşluk var, üsttede böyle olmuştu arayı sonra tamamladı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?