- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #42.941
ayyy memo Çocuk odasındakİ beŞİkten dÜŞtÜ Çok yÜksek deĞİl fazlada aĞlamadı ama ayy Çok kÖtÜ oldum yaa
hay allah yaa İnŞallah kafasının Üzerİne dÜŞmemİŞtİr
bÜtÜn gÜn haylazlık peŞİnde yer cÜcesİ
günaydın arkadaşlar...
ben hasta, kızım hasta ,, koçiş hasta...onlar hasta olduğu için ben 2 hasta....
bu arada biz de dün 11. aylık olduk Şeniz
kıyamam gülizim sana geçmiş olsun a.s.
günaydınnnnnnnnnnnn
evet minikcim kocişim bana hiç bişi diyemediiii sağlık olsun napalım dedi yaptırırız dedi sositososito
mmmfcim geçmiş olsuun sanada memoda nasıl düştü Allahım korusun kuzu ordan ya valla benimkinden de korkuyorum o beşiği öle bi sallıyorki beşikle birlikte ters döncek nerdeyse harbiden yer cücesi bunlar
lelalcim hadi bol şans sana inşallah gönlüne göre olur her şey
gülizcim ailece hepinize geçmiş olsun sonbahar hepimizi fena vurdu mevsim geçişlerinde yaşayacağız hepimiz herhalde
safiş sanada geçmiş olsun gııı okinin hastalığı sizi devirmiş sen şaşırıyon ama onların mikrobuna onlar dayanıyoda bizi yıkıyo ben ne fena olmuştum yiğitten aldığımda ayyy hatırlamak bile istemiyorum
yasmincim benimkide sabahları öle kalkıyo odasını inceliyo huhuhu diyo biri yokmu gibisine sonra bi dakıp odasına yalayıp yutuyorum kuzuyu
tüm geçmiş olsun dilekleriniz içi,n teşekkürler cana geleceğine mala gelsin Allah daha büyüklerinden korusun hepimizi
günaydın arkadaşlar...
ben hasta, kızım hasta ,, koçiş hasta...onlar hasta olduğu için ben 2 hasta....
darkcığım sana ve cerene geçmiş olsun
asorticiğim eylül yürümeye başlamış hayırlı olsun
safiş ve oki size de geçmiş olsun
maytapcığım o düşmeler hepimizde var geçmiş olsun
unuttuğum var mı herkese günaydın bu arada
herkese günaydın
dün çağırırlar işe demiştim ama çağırmadılar yırttım valla güzel bir tatil yaptım gerçi büyük bölümü ev temizliği ütü falan onlarla gitti ama olsun. Oğluşun kulak enfeksiyonu için kontrolü vardı onu götürdük çok şükür iyleşmiş kızlar kaydirigubbakcemile2 çok sevindim valla sağ kulağında çok azıcık kalmış antibiyotiğinizi bitirin yeter dedi doktor amcamız çook sevindik.
ama bu çocuğu anlamak zor cidden dün gece süper bir uyku çektik hep beraber saat 22.30gibi yattı 05.00gibi kalkıp emdi beni tekrar yattı 09.30a kadar
bu geceye bakalım neredeyse saat başı uyandı iyi demeye gelmiyor artık bende saldım boşver uyanırsa uyansın napayım sağlığı yerinde olsunda
bu arada biz de dün 11. aylık olduk alkisalkisalkis geri sayım başladı ama pek bişey yapamayacağım heralde doğum günü için slayt istiyordum bende ama slayt programını indiremiyorum evde pc olmayınca da olmuyor işte dershanedekiyle iş yürümüyor :çok üzgünüm:
geçmişi okuyamadım ama arkadaşlarım özetlerinden anladığım kadarıyla
mmmfcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine doğum günü öncesi hasta falan olma daha fazla
zeynacım arabayı mı çarptınız anlamadım ama canınız yerinde yaa önemli olan bu verilmiş sadakanız varmış boşver
darkcım ana-kız hastaymışsınız sanırım çok geçmiş olsun
asortiem senin kız da yürümeye başlamış hadi hayırlı olsun maşallah diyelim kuzucuğa
denizanası canım ilke bey dişleri tamamlayacak heralde biz daha ilk ikisiniz çıkması için beklemedeyiz maşallah yavruma
başka atladığım varsa affedin kızlar aklımda kalanlar bunlar bu arada dün ve bugün 11. ayı dolanları tebrik ediyorum gözüme çarpan duru okyanus hanım oldu bugün onun sanırım dünde benimkiyle beraber melisindi sanırım hatırladıklarım bunlar hatırlayamadığım bebişlerimizi de kutluyorum ve öpüyorum kokulu kokulu Şeniz
gülizciğim size de geçmiş olsun
beyazmelekciğim 11. ayınız kutlu olsun
sağol canım..evet ya evde hastalık olunca gerçekten huzur falan kalmıyo....inşalalh çabucak iyileşiriz..gerçi ben toparlar giderim önce bi baba kız iyileşsilerdi..Canım geçmiş olsun.Evde hastalık olunca huzur kaçıyo.Çabucak iyileşin ailecek.Yavruya iyi bak annesi.Çok zor geçiriyolar hastalığı.a.s.
Beyazmeleğim 11.ayınız kutlu olsun.
Duru Okinin de 11.ayı kutlu olsun Safişim.
Melisin de kutlu olsun.Tontişlere nice mutlu sağlıklı 11 aylar diliyorum.
günaydın ekim-kasım miniklerinin güzel anneleri...
geçmişe pek bakamadım daha doğrusu bakamıyorum..
bakındığım kadarıyla
zeyna arabana sürtmüşler..geçmiş olsun canım..
gülüzgül aile bayu hasta olmuşsunuz canım..Allah acil şifalar versin çoookkkk geçmiş olsun..
asotie eylülde yürümeye başlamış hayırlı olsun..darısı bizimkine inşallah..
ay başka ne vardı yaaaaa.......
günaydın canım..
beyazmelekcim iyileşmenize çok sevindim canım..bebişlerin günü gününe uymuyo ama sen şanslısın canım..benim kızım daha hiç 10 yatıpta sabah 5 kadar uyumadı..yok bizde öyel bişi biz her saat başı ayaktayız..ama bende alıştım artık..sadece onlar iyi olsun yeterli..
bu arada nice aylara yıllara canım..11. ayınız kutlu olsun..
remedios teşekkür ederim canım..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?