- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #43.581
yaaa daha işe başlayamadan ortalık toplarken yoruldum işin sonu nasıl gelcekkk
help help lütfen help kafamçokkarıştı
herkese gunaydınn
kac gundur buralarda yoktum moral bozuklugum halen gecmedı ustune bende grıp olmusum anlatılan bıseyı anlamıyorum cok kotuyum yanı o gunden bu yana annemle halen konusmuyoruz
mmfcım ve nazlımelekcım bebıslerımızın dogum gunu kutlu olsunn hayırlı uuzun omurler dılıyorumm
beyazmelekcımmozel dersınn hayırlı olsun
30-40 kısıyı agırlamak evde zordur herseyle sen ılgılenceksen servıs bulasık felan zor ama annen yanındaymıs bı sekılde hallederler dersen evde yapp ama ugrasamam anneme yazık bende mısafırlerımle ılgılenıyım ve maddı acıdan sen zorlamıycaksa dedıgın yerde yap canımm
günaydın
beyazmelekcim gözün aydın canım tüm iyi haberlerin için, o fanfinilerden sonra insan grip oluyor nedensekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun
bende daha iyileşemediğim gibi bugün denizde hastalık belirtileri göstermeye başladı, inşallah fazla ilerlemez
senin davetlin çok olacağı için dışarıyı düşünebilirsin, ama yeni taşındın tüm çevren güle güle oturuna falan gelecek gibi bir durum varsa evde yap ikisi birden aradan çıksın
ya bu çocuk deli edecek beni şimdide yemek masasının sandalyesine dadandı, saldalye eşek ölüsü gibi nasıl hareket ettiriyor bilmiyorum, allah korusun üstüne düşse çok canı yanacak
GÜNAYDIN KIZLAR
kızımda ben de anneannemizde babamızda
hepimiz hasayız, burunlar çeşme, ama moralimiz yerinde şükür, kalktık kahvaltı yaptık kızımla, ıhlamur içtik beraber, o uyurken bende işlerimi halledeyim deyip oturdum bilgisayarın başına, buralardayım inşallah bugün..
teşekkür ederiz opuyorumnanaktankaan,kerem ve mehmet akif in doğum günü kutlu olsuuuuuuuuuuunnnn:1hug:
teşekkür ederiz.. sanada geçmiş olsun canım...herkese gunaydınn
kac gundur buralarda yoktum moral bozuklugum halen gecmedı ustune bende grıp olmusum anlatılan bıseyı anlamıyorum cok kotuyum yanı o gunden bu yana annemle halen konusmuyoruz
mmfcım ve nazlımelekcım bebıslerımızın dogum gunu kutlu olsunn hayırlı uuzun omurler dılıyorumm
beyazmelekcımmozel dersınn hayırlı olsun
30-40 kısıyı agırlamak evde zordur herseyle sen ılgılenceksen servıs bulasık felan zor ama annen yanındaymıs bı sekılde hallederler dersen evde yapp ama ugrasamam anneme yazık bende mısafırlerımle ılgılenıyım ve maddı acıdan sen zorlamıycaksa dedıgın yerde yap canımm
zeynam kolay gelsin..yaaa daha işe başlayamadan ortalık toplarken yoruldum işin sonu nasıl gelcekkk
help help lütfen help kafamçokkarıştı
elifcim geçmiş olsun...GÜNAYDIN KIZLAR
kızımda ben de anneannemizde babamızda
hepimiz hasayız, burunlar çeşme, ama moralimiz yerinde şükür, kalktık kahvaltı yaptık kızımla, ıhlamur içtik beraber, o uyurken bende işlerimi halledeyim deyip oturdum bilgisayarın başına, buralardayım inşallah bugün..
ben fanfiniden sonra hastalık derken onu düüşünmemiştim:) daha çok sonrasındaki sabah duş alıp çıkınca hasta olunuyor demiştim, yoksa senin anlatımın gayet açık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?