2008 Kasım Anneleri

eylül o kadına yuhhh diyorum başka bişey diyemeyecem, çok sinir bozucu laflar etmiş vermişsin gereken cevabı gerçi, aferin sana, ayrıca eline sağlık ve geçmiş olsun

bizde ana oğul yatıyoruz, denizn hastalığı ilerliyor, şimdilik ateşi çıkmadı allahtan

elifcim benimkide iyidirde işte bazen böyle langır lungur konuşmaları oluyo düşüncesizce ,ama annemin yerini hiçbir kadın tutamaz aslaaaaa,hiç kimse annemden iyi değil benim gözümde ..

AYY SELAM KIZLARR beyaz melekim dün bizde terasta fanfinideydik ama bizim ki kapalı teras
cam balkon tarzında kapattırdım orayı kış bahçesi gibi biri falan görecek die
onun için daralmıştım adam yer beğenmio yaa delüüüü:jeyyar:

nazlık meleğim ve mmmf im doğum günleriniz tekrardan kutlu olsun güzeller
allah sağlıklı uzun ömür nasip etsinn
eylül bacım sende ki k.valide de bulmuşta b2unuyor vallaa o ne öle
al evire çevire döv böle tipleri senin eline sağlık

çileğim zor canım işin ya valla bizim ki de bazen taktımı takıyo oyuncak etti
emiyo emiyo sonda çekerek bırakıyo bi de memeye bakıp işaret parmağıyla dokunuyo ucuna
oyun sanıyo onu ama artık süt gelirken acımaya başlıyor ya nedense

kızlar ya başım feci ağrıyor ceyranda kaldım sanırım yada dün akşam saçım ıslak yattım sünizit var bende sabahtan beri başım çatlayack gibi yaa:(

ayy bugünde alışverişe gittik mutfak ev falan anam al al bitmiyo yaaa
çok harcama yaptık eksikler çok birikmiiş yaaa

canım geçmiş olsun çook keşke kurutup yatsaydın hemde sinizütün varmışş

çok teşekkürler tatlım erindim canım ya uykuya yenik düştüm yalnız bu son bidaha bu hataya asla düşmem:olmaz:
asortiem canım marketler zaten para tuzağı iki şey alayım diye giriyorsun bi bakıyorsun araba dolmuşsositosositovalla parayı cebe koymak çok zor çıkarmak çok kolayşakkıdı

benim memoda gitti oyuncak sepetini dağıttı fatihte nası bağrıyo yaaaaaaa naaaaptın daha yeni topladım banane sen topliicen bu sefer ellemem memoda saftorik gibi bakıyo
bugün kudurdu iyice büyüdüm artık diyo
masaya vuruyorum başlıyo elleriyle tel sarar gel gel karışımı bişey yapıp oynamaya
tapçini yapmıyo ama çok güzel çengilik yapıyo:))))))))

Back
X