2008 Kasım Anneleri

ayyy ben bayıldım bu renge bulanık çıkıo kameradan gerçekte daha da güzel oldu kuaföre falanda gitmedim lorealin ambre havana rengini aldım tek seferde tuttu paramda cebime kaldı :D:D:D kuaföre para bayılmadan sevdim bu işi :D

sedacım güzel olmuş canım güle güle kullan yeni saçlarını ama ben sana sarı saçı çok yakıştırıyorum bende boyayacağım ama ne yapsam bilmiyorumm

bencede toplasın memo yağmurun da en zevk aldığı şey çekmeceyi yere dökmek bide babası balkonda çiçeğimiz vardı içeri almış bende dolabını düzeltiyorum sıpanın ses seda yok bi baktım toprak yiyor bizim sıpa mecburen aldım bidaha balkona çiçeği ne yapacapız biz bu sıpalarla ya

lavişçim ya ben doğduğum günden bugüne hep sarıydım koyu rengide hep merak ediyordum birde ilk defa saçımı yaktılar her taramada tutam tutam elimde kalmaya başladı saçım dinlendirmek istedim hemde merak ediyordum ama iyi ki de yaptırmışım ben beğendim uzun bi süre kızılın bakırın tonlarını yani tüm koyu tonları denicem içinmde kalmasın tekrar sarıya dönerim daha sonra

benimde saçım röfleli 4-5 ay oldu yaptıralı dibi geldi doğal olarak geçenlerde myseverin saçını çok beğendim boyatmayı düşünüyorum kuaförüme neydi o renk ya kızlar soğan kabuğuydu sanırım benim kuaförüm düz boyayı 25e yapıyor normalde bana 20ye yapar risk almama gerek yok pazartesi boyatacağım bakalım bende o rengi hatırlayamazsam bakır rengi düşünüyorum

lavişim geçmiş olsun dikkat et kendine kuzum ya rahatsızlığını biliyon ıslak kafa yatmak senin neyine

sedoş kız valla ben çok beğendim saçlarını sana çok yakışmış güle güle kullan güzelim

asorti kız bana alışveriş deme geçen hafta bi markete gittik mutfak ev falan filan 300 kayme bayılıp çıktık hala içimdeee

sevgili eylül bacım o kaynanayı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı diyorum ve başka bişi eklemiyorum he kalanlardan kargo yapsanaaaa

zeynam yaptık bi hata bidaha tövbe yatmam valla neyse kızlar kaçayım ben ufaktan ufaktan yağmur saat 20.00den beri uyuyor sabah 5yada 6da ayaktayız kesin yani :(iyi geceler öpüyorum hepinizi

selam kızlar ben geldimm
geçmişe uzun uzun bakamadım ama..

mmf cim hadi gözüna ydın atlattın sen ilk yaş günü organizasyonunu .. inşallah herşey gönlünce geçmiştir vee iyiki doğdun memooooo

nazlımelekcim kaan ve kereminde yeni yaşlarını kutluyorum canım.. daha nice yaşlara hep beraber inşallah ..

eylülcüm bugün senin de büyük gündü .. anladığım kadarıyla fena geçmemiş klasik kayınvalide laf sokması yaşanmış.. gerçi o kadını kötek paklar ya neyse ..

çilekcim sanırım gece emmelerini bıraktırmaya çalışıyorsun tatlım..allah kolaylık ve sabır versin ..

beyazmelekcim eşinle aranızın düzelmesine sevindim canım..inşallah ağzınızın tadı hiç bozulmaz bundan sonra ..

ve hasta bebişlere geçmiş olsun ..

ve bize gelince biz çok fena hasta olduk kızlar yine ..sanırım bu sefer nezle sadece burun akıntısı var çok nadir arada öksürüyor ama kuzumun burnu tıkalı ve nefes alamadığı için gece bağrınıp duruyor ..ayrıca köpek dişleri de fena kabarmış dişten de olabilir bu durum. ağzından nefes aldığı için salyamız çok fena arttı faln filan .. yani zorlanıyoruz bu aralar ..

lelalim geçmiş olsun çoook kuzuna

eylülcüm şu kaynanayı bana göndersene ben icabına bakim şekerim :1ninca:

sedoşum mysever nerde? bu hafta hiç uğramadı , teli silinmiş nasıl olduysa arayamadım da

iyigeceler kızlaaarr...

geçmişi okumadan hemeyazayım bii..yeni açtım netii..

öncelikle 3 kuzuyla başlamak istiyorum..kaan,kerem,memo...canlarım iyi ki doğdunuz...nazlıcım,mmmmfçim,nasıl bir duygu bu yaa..ben deb çok heyecanlanıyorum..az kaldı..

sedoş fae degördüm..güle güle kullan....valla ne diyim herhalinle güzelsin amma ben sarıyıb çok beğeniyordum...buna da alışırız zamanla

merhabe kızlar
çok kötü kabus dolu bir gece yaşadık dün kaynımlara çaya gittik akşam kaynımın oğlu 15 yaşında oğluşumu severken bir anda elinden düşürdü ve oğlum alnını üzerine düştü çığlğğını ağlamasını ömrümün sonuna kadar unutmayacağım alnı anında kocaman şişti ve morardı buz koyduk ama oğlum dakikalarca ağladı sersemledi kaptığımız gibi acile gittik 10 dakkalık yol bana saatler gibi geldi doktorlar acil tomografi istediler o sırada uyudu oğlum iyikide uyuyakalmış yoksa bayıltmak zorunda kalacaklardı tek başına makineye yatırdık oğlumu o soğuk odada tek başına bıraktık 3-4 dakika bana saatler gibi geldi allaha şükürler olsun beyinde bir kanama yada kafatasında kırık görülmedi 24 saat müşahade altında tuttular şimdi evdeyiz şükürler olsun allahıma oğlumun keyfi yerinde ama alnının sol tarafı kocaman şiş ve mor bugünde gözü morardı size yaşadığım dakikaları anlatmama imkan yok hayatımdaki en acı gündü allah kimseyi evladıyla sınamasın canımdan can çıktı bunu yazarken bile ağlıyorum iki gecedir hiç uyumadım gözlerimden uyku akıyor ama sizinle paylaşmak istedim
allah tüm bebekleri içinde benimkinide korusun esirgesin
allah kimseye evlat acısı vermesin

Back
X