- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #43.741
çok geçmiş olsun ıcırcım..kıyamam ben ona..:asigim:herkese gunaydınnn
kocısın ızın vermnemesıyle bırlıkte malesef arkadaslarımla bulusamadım((
bı daha kı sefere bakıcılara bırakılıp bulusulcakmıs süper fıkır ınsallah bunda sorun olmadan bulusabılırız
hastalıgım faransıte cevırdı ben cok sık olurum artık bılıyorumm sesım beyazmelegın dedıgı gıbı travestı gıbı cıkıyor
annemle ogunden berı konusmuyorum benı aramıs telefonum kapalıymıs kardesımden ogrendımm(((
eylülün hastalıgı devam edıyor bugun babası doktora goturcek
eylül gece yataktan yere düştü basının sol tarafı morardı cok korktum esımde ısteydıı eylül bayılır gıbı
oldu bırden odum patladı aklıma hemen patates koymak geldı tabı once eylüln elıne verdım oynasın dıye sonra basına koydum yawrum acısından ınledı resmen((((((((((((((((
aynen bizde yolu işkenceyle bitirenlerdeniz minikçim..
kesinlikle dizlerim çürüyo zaptedicem diye çünkü direksiyona geçmek istiyor..bide artık resmen gücüm yetmiyo benim minik canavara:)
bende bi yere giderken arabayı alıp almama konusunda çok kararsız kalıyorum çünkü genellikle oturmuyo ve ikisini birden nasıl idare edeceğini şaşıyo insan..
neyse iyice yürümeyi öğrensinler o zman daha kolay olur heralde bizimkisi gerçi çok aman aman yürümüyo 4-5 adım ama hemen havalandı beyfendi:))
günaydın kızlar
hasta olan ve düşen bebeklerimize çok geçmiş olsun
ben de geçmişi okuyamadım cumartesi koçiş burnundan ameliyat oldu
biraz ağır geçti şimdi evde dinleniyor bayağı bi korktum bende
oo 4-5 adım arkası gelir hemen..1 kere yaptılarmı hemen geliyo arkası..biz eylül hanımdan daha göremedik..sürünüyoz daha yerlerde..aynen bizde yolu işkenceyle bitirenlerdeniz minikçim..
kesinlikle dizlerim çürüyo zaptedicem diye çünkü direksiyona geçmek istiyor..bide artık resmen gücüm yetmiyo benim minik canavara:)
bende bi yere giderken arabayı alıp almama konusunda çok kararsız kalıyorum çünkü genellikle oturmuyo ve ikisini birden nasıl idare edeceğini şaşıyo insan..
neyse iyice yürümeyi öğrensinler o zman daha kolay olur heralde bizimkisi gerçi çok aman aman yürümüyo 4-5 adım ama hemen havalandı beyfendi:))
eSTELCİM RESİMLERİ DOĞRUDAN AÇMAK İÇİN HANGİSİNİ SEÇİYORUZ.lİNK ATIYO SADECE
o arabaya bınmek benım ıcın bır fobı halıne geldı resmen
cunku cok ınatcı bır cocuk ve kesınlıkle dıreksıyondan baskası kesmıyor
cıldırdı resmen dun ısın ılgıncı bızımde ıkı ayagımızı bır pabuca sokuyor
eger duraklayıp sakınletırmesek allah korusun kazaya kurban gıdecektık
bızım dana artık duzgun yuruyebılıyor
emınonune gıderken motorla gectık
sallanması ragmen tum korıdoru kendı kendıne yurudu arkasında esımın refaketınde ama hıc dokunmadan
sultanahmette mumkun olmadı zaten oturtmak sureklı yurudu maasallah yorulmuyorlar da
estelcım evet bızım kucuk bey artık tamamen yuruyor
dun aksam anneannesınden kendı evımıze kadar yurudu yurumesınde bır problem yok ama dıreksıyon askı mahvettı bızı
ben andınanın begendıgı bır dıreksıyon vardı
ondan almayı dusunuyorum emınonunde bulamadım aynısından ama netten alıcam sanrıım
belkı o bır nebze olsun hafıfletır bu askını
lelalcım ben bayagı bır gezdım
dogum gunu topıgıne yazdım aldıklarımı
ama ben magnet ıcın cervece seklı bulamadım ıstedıgım gıbı
hep kucuklerdı o da bana uymadı
kendım yapıyorum artık nasılsa elımde magnetım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?