- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #43.761
bizimki malesef oyuncak hiiiiçbişeyi sevmiyo..eline alıp bi evirip çevirmesi var çok komik sonrada arkasına doğru atıyo çok gülüyoruz..
ben oğlumun doğum günü için dış kapıya poster yaptıracaktım seda ozalitle konuştu eşim ama magnette yaparlar mı acaba onu sormamış..
yaparlar mı acaba siz nerden aldınız..
ben hazır resminide onlar bassın istiyorum ben uğraşmayayım yani..
günaydın ,
yağmurcum resimleri gördüm canım ,ama ben diziyi izlemediğimden olsa gerek pek ilgimi çekmedi ,ama sen güzel çıkmışsın ,oğlunda öyle..
ben hastayım yine ,genç yaşta çürüdüm ,böbreklerim ağrıyo ,ölücem galiba ,hiç uyumadım..
lelalim saolasın bitanemmmm , sabırsızlıkla ayın 24'ünü bekliyorum
kızlar bu arada günün en güzel habaeri , haftaya pazar kocam dönüyo inşallahhhhh
gülizgül bende henüz yastıkta yatırmıyorum..
gerçi yatırmak istesemde bizim fıstık yatmaz..
çünkü yüzüstü yatıyor..
resmini yüklemiştim bilmem görmüşmüydün..
herkese tünaydın.çağanı uyuttum buraya girebilmek için sıpa uyandı hemencik.gülizgül ben yastıksız yatırıyorum ama burnu tıkalı olunca kendi yastıklarımızdan birinde yatırdım çok rahat yattı daha iyi nefes alabiliyo o zaman bide soğuk buhar makinesi çalıştırıyorum açılıveriyo burnu.bu arada geçmiş olsun gelinim hasta galiba
bebe yastığı derken canım..normal bebek yastığımı yoksa özel bi yastıkmıGülizcim ben uzun süredir bebe yastiginda yatiriyorum,cokta rahat ediyor.
bebe yastığı derken canım..normal bebek yastığımı yoksa özel bi yastıkmı
Kızlar Anılı yastıksız yatırıyorum.Çünkü gece uyanırsa yastığıyla oynarke iyice uyanıyo.Ama hastayken başının altını yükseltiyorum.Nefes alması daha kolay oluyo.Geçmiş olsun hasta yavruya.
canim bebekler icin yapilmis olann kaz tüyü hava aldiran yastiktan aldim.Deniz cok terledigi icin doktorumuz hem yorgan hemde yastigi bu sekilde almamizi söylemisti.
önce inanmadim ama sahidende terletmiyor hava aldigi icin.
merhaba kizlar berbat durumdayim bizim sipa bir haftadir gece uykusu yok en az elli kere uyaniyor ve agliyor sebebi ne bilmiyorum bu zamana kadar hic olmamisdi böle en azindan aglamasi yokdu ama gündüz iyi gündüz uykusuda yok ama moral olarak iyi mememi böle ediyor inanin cok biktim emzirmekten emzirmenin de zamani var amayok bizim beyfendi durmadan emcek dogdugundada öyleydi simdide öle birde zamanla gecer diyorlar bizde hic gecmedi maglesef üfffffff siyircam valla geliyorlar bana sagdan sagdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?