2008 Kasım Anneleri

off bazen çok daraltıyo beni yaaa zaten tüm gün eylülle uğraşıyorum bi de akşam gelip trip yapmıyor muuu offf düşüncesiz yaa vallahi bak kendi yaptığı işi benimkinden zor görüyo

Bi koca mağduru daha.Ne deyim bu kalas kocalara.Sen hanımlığını bozma canım.Şimdi debelensin dursun o.Aaaah ahkötükedihüsoklava:

uykum var
gozlerım yanıyor resmen uyku dıye

cılekım senın durumunda olsam bende gece emzırmelerını keserdım canım
hıc kendıne vıcdan yapma
allaha sukur denızın gelısımı falan yerınde

bu kocalar ara sıra boyle teklemeseler olmaz sankı
nedense eslerıne ıyı davranma konusunda ıstıkrarlı davranamıyorlar

selam kızlar, ancak gelebildim tekrar bu minik adamla iş yapmak çok zor oluyor artık,

uyumadı yine nefes alamadığı için,

dilek geçmiş olsun canım tunaya, ne olduğunu öğrenince haber ver olurmu canım

şu kocalarda arıza çıkarmasalar olmaz zaten takmayın kızlar kafanıza, gerekeni yaparsınız ne olsa:))))

valla ben o konuda eşimin hakkını yiyemem kesinlikle yağmuru benden daha ii bakıyor bide artık geceleri o yatırıyor bu arada bu aralr bizde çok iiyiz maşallah diyeyimmm

asortikim acma catlasin meraktan..

minigim icim rahat Allahtanya ama zor bi ismis.

denizannem atlatamadiniz sizde hala.

gicik bunlarya sinir seyler(kocalar yani)

çilek kalimero sağolun kızlar, atlatamadık anne- oğul allahtan ateşi yok,

kalimerocum buhar makinası almamıştım ben ama bir daha tekrarlarsa alıcam sanırım, nefes alamıyor ve bağırıyor

evet gülüm , 1 hafta kaldı , çok heyecanlıyım çooook

dün akşam batu laptopta babasının resmini gördü babaa diye atlayıp cici yaptı ekrana , o kadar kötü oldum ki anlatamam..

artık cep telefonumu bana uzatıp baba diyo , yani babayı ara konuşucam demek oluyo :)

çok mutluyum nihayet ailem biraraya geliyo

Canım benim ya.Valla gözlerim doldu.Severim onun cici yapan ellerini.Sabret canım sabret.a.s.

andişim canım gözün aydın azkalmış valla batunun yaptıklarını anlatınca içim bi tuhaf oldu
ya kızlar benim şu saç boyama işim devlet meselesine döndü ya şu soğan kabuğu rengini denemk istiyorum aslında ama ya yakışmazsaa bide röflenin üstüne nasıl durur ki offff(

geçmişe hiç bakamadım kızlar
o yüzden ne olur kusura bakmayın ölee bu sayfada gördüğüme yorum yaptım
hiç keyfim yok gerçekten bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…