- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #43.861
lelal senin kız felaket bişey olucak, nasıl yaw batı bile tekme atmıyo top harici başka şeylere.. bunlar ömür törpüsüüüü
bu arada ben dün yorgunluktan evde sinir krizi geçirdim , çok utanıyorum kendimden ama batuya çok kötü bağrındım tüm apartman duydu yani o kadar kötüydü , yeter artık diye isyan ettim resmen sonra o katıla katıla ağlayınca da bende başladım ağlamaya ona halimi , yorgunluğumu anlattım çok üzüldü yavrum ben kahroldum
aldım salona götürüp bıraktım tam yarım saat gözünü bile kırpmadan baby tv seyretti , batu diye seslendim dönüp bakmadı bile, mahvetti beni o kadar pişmanım ki anlatamam
yarım saat sonra da kalktı geldi gülerek yanıma , koynuma girdi , kendimden nefret ediyorum resmen..
napıyonuz hatunlar
yığılıp kalmakmı dediniz
bende biyerde kalıcam diye korkuyorum
dün eşim bileğini üst taraftan tarayla doğradı sormayın neden diye saçma sapan bişey yüüznden gittiler dikiş atıldı 5 dikiş falan
sabahta memoyu s.o na götğrdüm aşııs vardı yaptırdım ama ateşli şuan ve hiç keyfi yok gözleri kıpkırmızı ,Allahım koru yavrularımızı
ben hala hastayım sanki omuzlarımda 50şer kişi oturuyo sırtım ağrıdan kopacak mahfolmuş durumdayım
bugün sadece evi toplayıp yemek koydum bakın bu saat oldu
ben artık bu koşturmacadan sıkıldım yaa şööyle ayaklarımı uzatıp dinlenmeyi özledim
artık tek başımayım bu koşturmacada çünkü bide koca bebeğim oldu hiç bişi yapamıyo arada memoyu tutuyodu artık tutamazda 10 gün sargılı kalıcakmış kolu
bu hengamede görümcem aradı annesi bana çok darılmış hiç aramıyomuşumda beni aramıyosun bari annemi ara dedi sanki çocuğu benim kimse sende nasılsın bi derdin varmı demiyo hep bana hep bana
çok sıkıldım ve yoruldum...........
napıyonuz hatunlar
yığılıp kalmakmı dediniz
dün eşim bileğini üst taraftan tarayla doğradı sormayın neden diye saçma sapan bişey yüüznden gittiler dikiş atıldı 5 dikiş falan
sabahta memoyu s.o na götğrdüm aşııs vardı yaptırdım ama ateşli şuan ve hiç keyfi yok gözleri kıpkırmızı ,Allahım koru yavrularımızı
ben hala hastayım sanki omuzlarımda 50şer kişi oturuyo sırtım ağrıdan kopacak mahfolmuş durumdayım
ben artık bu koşturmacadan sıkıldım yaa şööyle ayaklarımı uzatıp dinlenmeyi özledim
artık tek başımayım bu koşturmacada çünkü bide koca bebeğim oldu hiç bişi yapamıyo arada memoyu tutuyodu artık tutamazda 10 gün sargılı kalıcakmış kolu
bu hengamede görümcem aradı annesi bana çok darılmış hiç aramıyomuşumda beni aramıyosun bari annemi ara dedi sanki çocuğu benim kimse sende nasılsın bi derdin varmı demiyo hep bana hep bana
görmüştüm canım fotonuzu..çok tatlı yatışı..benimki yatabilir çünkü sırt üstü yatıyo..
ooo dünürüm gelmişopuyorumnanaktan..nerlerdesin dünürüm sen..bizde bizi terk ettin sandık.senağlama.evet gelinin grip..bende yastıkta yatırısam iyi gelir diye düşünmüştüm..doğruymuş bende hastalığı geçene kadar yastıkta yatırayımda..bizim yastıklar da çok büyük gelmezmi canım ya..
napıyonuz hatunlar
yığılıp kalmakmı dediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?