- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #43.801
ahhh yasmincim benim oglum iki saat bir uyansa emin ol biraktirmazdim memeyi.
doktorumu arayip sordum sorun yok Deniz`n gelisimi yasitlarina göre cok önde gidiyor
kararliysaniz birakin dedi.cünkü uykusuda cok önemliymis.
çilekcim hala uyanıyor mu peki bu seferde mama için uyanmasın
dr dan geldik kızlar..bahsetmiştim bir ara ateşte sonra vüududa kızarıklıklaroldu diye..düakşam felaket ti..hele sırt vegöğüs..ammaan allahım..koktum...dr alerjiiçibirşeylerverdi..5 gün deneme...bakacağız duruma göre..çok mutsuzyine..hiç içten gülmüyor..
çilekçim hayırlısıolsun oğlun için..
okudum ama unuttum kızlar..umarım hepiniziyisinizdir.
dr dan geldik kızlar..bahsetmiştim bir ara ateşte sonra vüududa kızarıklıklaroldu diye..düakşam felaket ti..hele sırt vegöğüs..ammaan allahım..koktum...dr alerjiiçibirşeylerverdi..5 gün deneme...bakacağız duruma göre..çok mutsuzyine..hiç içten gülmüyor..
çilekçim hayırlısıolsun oğlun için..
okudum ama unuttum kızlar..umarım hepiniziyisinizdir.
Diloksum yeğenlerime de olmuştu.Ağır bi nezleyle birlikte yüzlerinde özellikle, sırtta lekeler oldu.Doktor hastalığı atlatamadıkları için olmuş demiş.Alerji değil demiş.
sabah kocayla kavga ettim kizlar hala sinirlerim tepemde..biberona su getir dedim
kalkti sicacik su getirmis bu sicak sogut dedim bu defada soguk getirmis Ilikti yani..
denizde sisyi gordu mama diye agladi mecbur verdim ama bi ton soylendim.bi isi dogru
yapmiyon diye.sen getirseydn diyor bana niye o kalkiyormus.kalkcan tabi cocuk kucagimda dedim.
zati toplantisi varmista gec kaliyormusta filan filan.git gormek istemiyorum seni dedim,sabir yaaaaaa
diye soylendi.cok kazma bu adam yaa kendi isi disinda bi halti iyi yapamiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?