2008 Kasım Anneleri

ahhh yasmincim benim oglum iki saat bir uyansa emin ol biraktirmazdim memeyi.

doktorumu arayip sordum sorun yok Deniz`n gelisimi yasitlarina göre cok önde gidiyor

kararliysaniz birakin dedi.cünkü uykusuda cok önemliymis.

ahhh yasmincim benim oglum iki saat bir uyansa emin ol biraktirmazdim memeyi.

doktorumu arayip sordum sorun yok Deniz`n gelisimi yasitlarina göre cok önde gidiyor

kararliysaniz birakin dedi.cünkü uykusuda cok önemliymis.

Haklısın.Uyumayan çocuk huysuz olur.O da huzursuz olur sen de.Benim kuzenlerimden ikisi de vermeye devam etti.Doktor bıraktırın demiş.Çocuklar ek gıda istemediler.Hatta 1,5 yaşında olan gece annesi mama vermek istemiş birgün.Mama değil meme diyomuş.Iıııh mama, memmmeee....

:))) alem bunlarya..bizim ek gidada sorunumuz yok ama gece sabaha kadar o kadar cok uyaniyorduki

ne kendi ne ben rahat oluyoruz.gün boyuda huysuz mutsuz oluyor.benimkisi gece iyice aciktiginda

aliyor mamayi ma istemeyerek tabiki.artik alisicaz buna napalim..

ben isterdim 2 sene emzirmeyi ama sadece benim istememle olmuyo tabi piroşunda istemesi lazım ki istediğini pek sanmıyorum 1 yaşına kadar emzirmekte çok mutlu ediyor beni içim rahat

selam kızlar...oğlumda 15 gün oldu bıraktı beni..hiçte zorolmadı..azalmıştı öğünler zaten..birden almamaya başladı...bukadarınada şükür..allaholmayanlarab versin geri kalanıı....

10 aya kadar mama vermedim..şimdi mama alıyor...

dr dan geldik kızlar..bahsetmiştim bir ara ateşte sonra vüududa kızarıklıklaroldu diye..düakşam felaket ti..hele sırt vegöğüs..ammaan allahım..koktum...dr alerjiiçibirşeylerverdi..5 gün deneme...bakacağız duruma göre..çok mutsuzyine..hiç içten gülmüyor..

çilekçim hayırlısıolsun oğlun için..
okudum ama unuttum kızlar..umarım hepiniziyisinizdir.

çilekcim hala uyanıyor mu peki bu seferde mama için uyanmasın

önceki gibi diil canim,hem yataginda yatiyor hemde simdilik iki saatte bir uyanip beni kontrol ediyor yanindamiiyim diye.yok mamayi bi seferde baya iciyor tok oluyor onu almiyor.oturup yatagina buuuuuuuu diye bagiriyor su istiyor arada filan..

saol hayatim.5 gün oldu daha alisiyoruz yavas yavas..

canim gecmis olsunya habersiz birakma bizi.acaba alerji filanmiki?

Diloksum yeğenlerime de olmuştu.Ağır bi nezleyle birlikte yüzlerinde özellikle, sırtta lekeler oldu.Doktor hastalığı atlatamadıkları için olmuş demiş.Alerji değil demiş.

neyse canım hayırlısı olsun ınŞallah senın ıÇınde lokumun ıÇınde
bıraksalarda ÜzÜlmemek lazım gerÇekten zaten benım kı bırakacak gıbı durmuyo
oyuncak ettı valla

Diloksum yeğenlerime de olmuştu.Ağır bi nezleyle birlikte yüzlerinde özellikle, sırtta lekeler oldu.Doktor hastalığı atlatamadıkları için olmuş demiş.Alerji değil demiş.

bakalım caım deneyeceğizdedi...yüzde yok allahtan...hastalık geçmiş ama sadeeboğazşişkinliği birazdaha vardedi...aslında alerjiyapaakfarklı hiç birşey de vermedim..

tuna 11 ay hiç hastalanmadı..burnu bile akmadı..gazımız hepsine yetmişti de..neyse..şimdide arka arkaya oldu..sarım oo beni biraz yordu...yinede allaha şükürler olsun..

herkese teşekkür ederim arkadaşlar...şimdi iyiyimmdelikafaduldendelikafadulden:hooray:

sabah kocayla kavga ettim kizlar hala sinirlerim tepemde..biberona su getir dedim

kalkti sicacik su getirmis bu sicak sogut dedim bu defada soguk getirmis Ilikti yani..

denizde sisyi gordu mama diye agladi mecbur verdim ama bi ton soylendim.bi isi dogru

yapmiyon diye.sen getirseydn diyor bana niye o kalkiyormus.kalkcan tabi cocuk kucagimda dedim.

zati toplantisi varmista gec kaliyormusta filan filan.git gormek istemiyorum seni dedim,sabir yaaaaaa

diye soylendi.cok kazma bu adam yaa kendi isi disinda bi halti iyi yapamiyor.

off bende uyuz kocamla kavga ettim biraz önce yani kendi kendime
telini aradım kulağıma tutmadan baktım meşgul çalıyor yani ben öle sanmışım
çalmış meşgule atmış neyse meşgul die 5 dakika sonra tekrar aradım yok işte işi varmışta
önemli bişey varsa sölicekmişim bende yüzüne kapattım telefonu
başkalarına sinirlenio bana patlıyo deli etti beni şimdide arıyor hem evi hem cebimi açmıcamm

Kızma çileğim.Hepsi aynı.Benimki bebe zır zır ağlarken odasına bile gelmiyo.Bırak su getirmeyi.Düşüncesizlerklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…