2008 Kasım Anneleri

andisim az kaldi hee süper bi haber canim batu ve senin icin..

kizlar Deniz söminenin koruyucu demirinin altinda kaldi yaa mutfaktaydim

cocuktan bi ses geldi.iki seksen bi doksan uzanmis demirde üzerinde öylece kalmis hareketsiz.

neyseki kafasina gözüne bisiy olmamis ama korkmus kuzucum.kizdik demire bagira bagira:))

Çileğim geçmiş olsun canım.Bu dönem bizim için çok tehlikeli.Mutfaktayken bebişi sık sık yokluyorum.Hele sesi kesilmişse bilki bi yaramazlık yapıyo.Dikkat edelim valla.

hemde nasil fena lelosumya,kucagima aldim nasil bagiriyor demire:)

cocugun sucu yokki düsmeseymis oda..Allah korudu ama cok sükür saglamiz..

yasminim iki dk olmamisti gideli,birde kendi kendine konusuyordu o anda sessizde diildi yani..

cok fena bu ya,koltuklara tirmanip cikiyor encok popsunu dönüp iniyor ama yinede cok korkuyorum

ya ucarsa diye.gidemiyorum hicbiryere.

ay evet çilek ya o koltuk olayını deme
bizde de var aynı dert bir bakıyorum çıkmış oturmuş koltuga
iki dakika oturuyor sonra bir bakıyorum inmeye çalısıyor
bi anda bir kaysa küt kafa yerde

Çilekcim geçmiş olsun bitanem , insan gözünü 5 dakika ayırmaya görsün hay Allahım yaa nerelere giriyo bu maymunlar

lelalim bende çok uykusum artık bünyem kaldırmıyo , annem bu akşam batuyu alıcak bakalım ilk defa ayrı kalıcaz gece , bana kıyamadı anacım sen uyu ben bakarım dedi , bakalım nasıl olucak batusuz bir gece

dün iş yerinden arkadaşlarım bizdeydi
ilk başlarda Duru gayet sakin hanım hanım bir kız
ay dedim maşşahı var dilimi ısırayım falan
kızlarda diyor ya sen abartıyorsun ne kadar sakin bir çocuk falan diye
tabi 1 saatin sonunda kızlarla yüz göz de olunuca benimki başladı yaramazlıga
3 kişi bir kızın peşinden
en son kızlar giderken dediler ki pes
yani benimde yiğenlerim var üstelik erkek biz böle değildik diyorlar

en son Duru ilk arabamı tek eliyle tutup ayağı ile tekme ata ata ilerletmeye çalısıyordu

canım arada yapmak gerekiyor böle kı ben yapıyorum da

bu arada andina az önce kızlarla çay molasında uyukluyordum
onlarda benim aklıma sokuyorlar olmadı bırak annene bu gece rahat rahat uyu dıye
acaba ben de mı bıraksam
ama hasta aklım da onda kalıyor olmuyor bu sefer

canım valla annem çok ısrar etti kabul ettim bende , sağdığım sütleri de ona bırakıcam gece uyannınca ısıtıp içirecek.. offf ayrı kalmak istemiyorum ama artık dayanacak gücüm kalmadı , ölüyorum uykusuzluktan 10 aydır daha 4 saat aralıksız uyumadım dayanamıyorum..
bence sende bırak , sonuçta gündüz de annen bakıyo , hasta da olsa annen gayet iyi bakıyordur hayatım , sen de toparla kendini bu gidişle yığılıp kalıcaz bi yerlerde

andisim batu emiyordu yanlis hatirlamiyorsam,peki gece kalicakmi sensiz.yani illaki aramazmi memeyi.?

ayy lelal deemek tekmeliyor ha,cok alem senin bu kiz ya öldürüyor beni gülmekten.

saol minigim,aslinda agir bi demir ama tam kafasina gelen kismi acikta kalmis

yavrum beni acmis kollari uzanmis yere:) ayy bi ara güldümde tövbe tövbe..

andisim yazdigini görmedim canim sormustum bende gece napcan diye.

saol remedioscum,saol hayatim.

dedigim gibi vallahi ya,kicima motor takilmis gibi hissediyorum

hic oturmuyorum cünkü habire pesindeyim.hicmi yorulmuyor anlamiyorum.

lelal senin kız felaket bişey olucak, nasıl yaw batı bile tekme atmıyo top harici başka şeylere.. bunlar ömür törpüsüüüü

bu arada ben dün yorgunluktan evde sinir krizi geçirdim , çok utanıyorum kendimden ama batuya çok kötü bağrındım tüm apartman duydu yani o kadar kötüydü , yeter artık diye isyan ettim resmen sonra o katıla katıla ağlayınca da bende başladım ağlamaya ona halimi , yorgunluğumu anlattım çok üzüldü yavrum ben kahroldum

aldım salona götürüp bıraktım tam yarım saat gözünü bile kırpmadan baby tv seyretti , batu diye seslendim dönüp bakmadı bile, mahvetti beni o kadar pişmanım ki anlatamam

yarım saat sonra da kalktı geldi gülerek yanıma , koynuma girdi , kendimden nefret ediyorum resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…