2008 Kasım Anneleri

anladım şeker

gunaydın hatta tunaydın kızlar...
bır kac gundur pek vakıt bulamadım gırmeye..Amma cok sey yazmısınız yıne takıp edemıyorum :))
bende hıpertansıyon var ve bı kacgundur cok fenayım kafamı kaldıramıyorum yerınden.sımdı ıyıyken gıreyım dedım. hasta bebıslere gecmıs olsun. benımkı duzeldı cok sukur sımdı ıyı.. bu arada yasmıncım evde oturmak cok guzel rahatsın ama sadece evde oturuyosun ve cocuk bakıyosun hele calısma hayatına alısmıs bı ınsansan cokkkk zor gelıyor bı yerden sonra. mesela ben cokkk ozledım calısmayı. ınsan ıse yaradıgını hıssedıyo. boylede cok onemlı bır mısyonumuz var cocuk bakıyoruz ama kımse takdır etmıyo gorevımızmıs gıbı davranıyolar

bende istiyorum bende..eeeee..

tünaydın kızlar kötü geçen bi geceden sonra ayakta kalmaya çalışıyorum..gece eylül ateşlendi.ateş düşürücü verdim..grip yeniledi sanırsam antibiyotiğe başladım bugün..yoksa geçmeyecek belli oldu..en kötüsü ne biliyonuzmu kızlar..bunları yazarken gözyaşlarımı tutamıyorum..hasta kızımı ellere bırakıp işe gelmek..ama yarın gelmeyecem..iş falan istemiyom..kuzumu istiyommmmsenağlama

meleğim...
ankara buluşması duyduk duymadık demeyin bölümünde...buluşmalar kısmında..
bu arada bizim kasım anneleri bölümüne açtığımız bu topik oraya nasıl gitti yada kim götürdü...

gülizgül çok geçmiş olsun canım..
duygularına bende katılıyorum( fakat yapacak bişey yok malesef..
kendini çok üzme(
teşekkür ederim canım..üzülmemek elde değil canım ya..öyle melul melul baktı kaldıya arkamdan..geldim işe 1 saat ağladım..çok kötü bi duygu ya..hani sağlıklıykende insanı koyuyoda ..ama hasta olunca daha bi zor geliyor..çalışmayan anneler gerçekten çok şanslı..keşke benimde öyle bi lüksüm olsaydı..senağlama

Googleden 2008 kasım anneleri ankara buluşması diye bulunabiliyo...

Güliz sen de benim gibi düşünüyosun de mi?Hoş bebek olduktan sonra ilk aylar sıkıcı geçmişti ama şimdi en tatlı zamanları.Burnumda tütüyo yavrum.Sabah erken uyanıyo.Öpüyorum öpüyorum bırakıp geliyorum.Eve 7 de gidiyorum, 9 da yatıyo o.Eşyalarını toplarken yeleğini kokluyorum.Yetmiyo yaaa, yetmiyo....

ağlatmayın loo beni
valla zor anacım bu devirde
tek maaş
bende keşke çalışsammı diyorum
evde koşturmak çok yoruyo beni çalışsam salarım gider diyorum ama öyle olmuyo herhalde:)

Ben geldimmmmmmm..Herkese günaydın ..

Bu hafta izinliyim oğluşla evdeyiz başbaşa..Kayınvalidemi bu hafta izine ayırdım..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yaa ankaralı hatunlar süper çıkmışsınız hepiniz..İmrendim valla.Öbür topiğe de yazdım.Benim ankara da olduğum bi hafta sonu yine buluşalım olur mukaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5..

Yasmin kiloluyum diyip duruyordun hani nerede kiloların hiç bişi görmedim ben..şakkıdışakkıdı

ay gördüm ankara topiğini bayıldım valla ben nsıl kaçırmışımm burayı ben ne zaman buluşacaksınız diye beklerken fotoları gördüm akannehir

ben çıkıyorum kızlar öğleden sonra gelirim bana iyi seminerler dileyin byes

Sağol Çitosum benim.Kız ağzından bal damlıyo.Ankaraya geldiğinde görüşelim mutlaka.Ama çok önceden haber ver ki ayarlayalım.Olur mu canım?:enbuyukkk:

denizannem sen kaçıncı sınıfları okutuyorsun???
benim kızım 4. sınıfa gidiyor..
hazırladığın sorulardan banada gönder..:)))

hilalcim ben çocuk gelişimciyim soruları göndersemde işe yaramaz canım:)

güliz çok geçmiş olsun canım bende aynı durumdaydım pazar günü oğlumu hasta hasta bırakıp gittim derse içime oturdu valla, çalışmayı seviyorum ama bazen dokunuyor,

mmmfcim çalışıncada bırakamıyorsunki, hangi işi yapmayacaksın hepside zorunlu şeyler, heleki çocuk olunca temizlikte yemekte iki kat önme kazanıyor, ha ne farkı oluyor, sen taze taze yediriyorsun çocuğuna bizimkiler bir gün önce hazırlananı yiyor, yada masaya 3-4 çeşit yerine 2 çeşit koyuyorsun, ama ynede daha çok yorulunsada imkan dahilindeyse çalışılmasından yanayım

ankaralı anneler buraya yazmıştım ama diğer topiğe yazmadım sanırım tekrar söyleyim harikasınız hem size hem bebişlerinize kocaman maşallah

çitoscum hoşgeldin canım

ben geldimm
toplantı bitti allahtan hem yakın yerdı hem de kısa sürdü
ama patron yolda ektı benı :))
neyse geldim işe biraz işlere bakayım ama işe dalmadan bir selam vereyim dedim

denizanem ilke denizin iyi olmasına sevindim
benim kız dün akşam da uyumamış
gece 1 de kalkmış ayaga nefes alamıyor diye bağrınmış durmuş
3 e kadar oyalamış annem 3 den sonra yattık dıyor

lelalcim hadi iyisin bir toplantıyı daha bitirdin, duruyada kıyamam geçmiş olsun tekrar, denizin burnu akmaya başladı birazda o yüzden rahatladı, uyurken ucunda kuruyor yine nefes alamıyor bazen, akması iyi oldu ama

kesinlikle yetmiyo canım..gerçi seninki benimkinden daha kötü ben akşam 4 gibi evde oluyom..ama oda yetmiyo...

sağol canım..bende çalışmayı seviyordum ama kızım olunca çok zor geldi bana..çokmu duygusal davranıyorum bilmiyorum ama..yinede ben kızımı istiyom..

merhaba kızlar
mmmfcim çok geçmiş olun cnm
çileğim deniz böcüğünede geçmiş olsun cnm
andişim kocan geliyomuş çok sevindim batuşum ve senin için kocanı alır yemeğe gelirsiniz bi akşam bize::) batuyu da annene bırakman iyi olmuş kendini toplamışsındır biraz cnm,ahh ahh benimde annem yakın olsada bıraksam çatalcaya gidince bakıyo ama gece bakarken sesini duyuyorum piroşun o uyumayınca bende uyuyamıyorum
lelalcim duru burnu tıkalı diye uyumuyomuş benim cimcimeye noluyo ya( hasta değil allah şükür keyfi yerinde ama çok sık uyanıyo tam dalıyorum uyanıyo uyku muyku kalmadı
diştenmi huymu edindi anlamadım dün baktım üst kenardan diş çıkarmış 7 oldu dişi 8.de kabarmış çok ondan heralde...

günaydın

melis dün gece ateşlendi hiç uyumadım ,bende eşimde ,fitille ve ıslak bezle düşürmeye çalıştık ,şimdi az yine ateşli ..ateş sebebi ise 2 minik diş ..alt dişlerin yanlarından çıkmış bu sabah 2 tane ,8 ledik dişleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…