2008 Kasım Anneleri

nazlımelekcim valla nasıl bir kadın bu kadın yaa
ben eşimin teyzesini anlatırım ya elim ayağım diye cicianane bizimki
baksana oda teyze buda teyze hayret bişi
kaanın iyi olmasına sevindim kuzum yaa geçmiş olsun
çekin ayağınızı canım yaa ne derse desin boşver sizden kıymetlimi

sağolun kızlar ha diyincede uzaklaşılmıyor işde..
kayınbabam birgün aman gitmeyin ikiside çatlak bunların demişti ama kayınvalidem var arada biz iyiyiz gerçek kayınvalidemle valla bayramda geldi evi doldurdu birkaç işimi yaptı gitti..
az kaldı seneye burada olmayacağız tayin durumu var 6-7 ay bekleyeceğim bakalım çıkacak tayinimiz...:))
kzlar ebn daha yakmadım kombiyi öğlen güneş evimde o yüzden sıcak oluyor..
yatak odamız arkada kaldığı için serin biraz oğlanların büyük yorganlarını örtmeye başladım gece açamıyorlarda üzerlerini...

mmmfcim İzmir daha dün biraz serinledi o da yağmur serinliği.burda 15 kasımdan önce kaloriferler yanmıyor,belediyeden yasaklı yani.ama üşürsek biz klimayı çalıştırıyoruz.biz hala kısa kollularlayız ama okiye eşofman giydiriyorum

nazlıcım böyle seni eşini ve bebelerini huzursuz eden bir insanla niye görüşüyorsun dicem,bazı şeyler mecburen yapılıyor.uzak durmaya çalışın cnm

Nazlıcım geçmiş olsun canım , saphiraya katılıyorum daha az görüşmeye çalışın be hayatım.. off ben daralıyorum valla böyle şeyleri okuyunca , neden böyle insanlar var hayatta , neden herkes iyi değil ki

merhaba kızlar
okuldan daha yeni geldim oğluşla biraz oynaştık kızım bilgisayarı açmış ödevi varmış ama bir dakkalığınada olsa size bakmak istedim
ne yapıyorsunuz bakalım
herkes iyi mi
hasta bebişlerimiz varmış inşallah en kısa zamanda iyileşirsiiz
bende çok hastayım hiç dinlenemediğimden bir türlü düzelemiyorum
oğluşa bulaşmasında ben çekerim yine
geçmişe bakamıyorum

nazlımeleğim verilmiş sadakanız varmış iyi kurtarmışsınız dicem yine de tam kurtaramamışsınız aman allah korusun öyle insanlardan bizi ve yavrularımızı valla bol bol okuyacaksınız heralde çocuklarınızı canım bilmem ki başka ne çaresi var

öf kızlar ya a memo öksürüyo hemde fena bi şekilde üşütmüş olabilir bugün ay delircem yaa valla bende baya üşüdüm fatih üşümüyo ama o banyo yapmadı ya onu akşam yıkııcaktım yıkamiimbari oda hasta olmasın
çorbasını içmedi pilav verdim çok sever yemedi bende ıhlamur kaynattım 150 cc falan koydum 60-70 arası içti içinede pekmez koymuştum bi kaşık onla uyudu napiim zaten öksürüyo bide kusar zorlarsam
nerden çıktı şimdi bu öksürük
pazartesi s.o dr dinledi ciğerleri temiz dediydi

ee beni de ara o zaman neden arıyorn herkesi bakiim bişeymi var bende dahil olayım hemen

bu araDA eylülcüm melis ecenin tickerdaki resmine bayıldım sölemeden edemeyeceğim çok şeker çıkmış

yaa akşam yaprak dökümünü izleyemedim..içerde uytuttum tunayı...umarım bi tekrar yakalarım..

içimde kalmasın söyliim...şevket rolu oturmadı hiç..

umarım muhabbet arasına maydonoz olmamıştır...

oğlanlara şimdi balık kraker verdim biraz döküp biraz yiyorlar ..Allahtan örtünün üzerinde yapıyorlar bunu...
aslnda bu ara kalın susamlı çubuk krakeri seviyorlar birde balık deneyim dedim onuda yiyorlar şimdilik...
eylül ve beyazmelek ben niye göremiyorum acaba sizin tickerleri...
herkesinki var sinkiler yookkk...

valla öbür şevket daha iyiydi bu da iyi ama çok masum bunun yüzü ondan kıyamıyorum hiç

kızlar ben kaçar öpüldünüz kendinize iyi bakın andişe beni ara dedim çok heycanlandı heralde sesimi duyacağı için bayıldı sanırsam kaydirigubbakcemile3

kızlar dün oradada çok okudum esneye esneye bir kaldım gecede okudum eşimede dedim oda okudu.. okuyoruz ama göz kem göz olunca ney parsan olmuyor demekki..:))
dilekcim bende sana katılıyorum şevket rolüne oturamadı malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…