- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #44.321
aman dikkat canım sen istikakını doldurdun 2 tane birden yaptın yeterbenim eşim sölemesi ayıppp çiğ köfdede yoğurur o yüzden adama ekşi baharatlı şeyleri ver yer...
zeynam ne bilem kazara olmuş işde..:)) (aslında bu arada bu lafı demek istemem ha bu aralar aman deyimmm)
çileğim ben yapacam nasılsa gelin yiyelim daaaaa..
aman dikkat canım sen istikakını doldurdun 2 tane birden yaptın yeter
yağmurcum benimde canım çekti davet varmı dedim ama kimse davet etmedisenağlama...kızlar ıyı aksamlar herkese kısır mı yapıyornuz bende gelım valla canım cektı.nerden soyledınız
bu arada benım oglum aksam tek basına koltuga tutunup kalktı ılk kez oncelerı ben destek verıyordum azcık.bırde altta köpek dişi patladı bır tane.ayyy ama aksamdan berı fırfırım etrafında ayyy kesfettı bunu sureklı koltuk kenarında durmak ıstıyor.bırde ellerını bırakıyor farkında olmadan bayagı durabılıyor o sekılde.masallah kuzuma ya hem cok sevındım hemde bıraz endısenlendım acıkcası artık daha bır dıkkatlı olmam lazım.
gulızcım yerım ben mınnosunun paltosunu.cok seker olmus masallah...
benim koca maçta oğlanların biri annanede biri halada ben yatıyom iki 80
çilekcim fotoyu senin için koyuyorum canım...ancak koyabildim kusura bakma..kızım ve paltosu...:)))
Allahim nazarlardan saklasin seni emi,kücük cimcime..
güliz bu cok tatli olmus,mantosuna o zamanda bayilmisti zaten.
cok seker masallah,oku sen bunu disariya cikardiginda.
askolsun seker ne kusuru,esas sen kusura bakma ugrastirdim seni,ama degdi valla
ohh canima degsin:)
yagmurcum demek kalkti mert beyde,yürüseler daha iyi yaa,böyle düsüyorlar sürekli.
güliz çok tatlı olmuş ya netten almıştın dimi linki bi versen canım bende baksam kuzumaa
ya kızlar sormayın dusmesın dıye arkasında pervene oldum aksamdan berı.halılarda serılı degıl henuz ama yarın serıcem cunku guvenemıyorum yerler parke gercı onun ıcın ortaya kocaman bır battanıye serılı ama halı gıbı tutmaz dusunce.havalarda hala sıcak burada ama mucbur serıcem artık.
maşallah gülizcim kızın çok güzel olmuş çok yakışmış mantosu
yağmurcum buralara kış geldi ne güzel size daha uğramamış ama bencede ser artık halılarını senin yavruya zarar gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?