2008 Kasım Anneleri

nazlicim benim esimde tam tersi nefret eder kisir ve mercimek köftesinden.

hos o türk yemeklerini ben sevmez ama bunlar orjinal ye diyorum o yemezmis..

yalniz yapilip yenincede keyfi olmuyor toplanalim bigünde yiyek beraber.

benim eşim sölemesi ayıppp çiğ köfdede yoğurur o yüzden adama ekşi baharatlı şeyleri ver yer...
zeynam ne bilem kazara olmuş işde..:)) (aslında bu arada bu lafı demek istemem ha bu aralar aman deyimmm)
çileğim ben yapacam nasılsa gelin yiyelim daaaaa..

aman dikkat canım sen istikakını doldurdun 2 tane birden yaptın yeter

kızlar ıyı aksamlar herkese kısır mı yapıyornuz bende gelım valla canım cektı.nerden soyledınız
bu arada benım oglum aksam tek basına koltuga tutunup kalktı ılk kez oncelerı ben destek verıyordum azcık.bırde altta köpek dişi patladı bır tane.ayyy ama aksamdan berı fırfırım etrafında ayyy kesfettı bunu sureklı koltuk kenarında durmak ıstıyor.bırde ellerını bırakıyor farkında olmadan bayagı durabılıyor o sekılde.masallah kuzuma ya hem cok sevındım hemde bıraz endısenlendım acıkcası artık daha bır dıkkatlı olmam lazım.

yağmurcum benimde canım çekti davet varmı dedim ama kimse davet etmedisenağlama...
canımcım totişler bi hareketi keşfettilermi 2 güne ustası olup çıkıyorlarrrr endişelenmene gerek yok..yeni dişiniz ve ayaklanmanız hayırlı olsunnn

gulızcım yerım ben mınnosunun paltosunu.cok seker olmus masallah...

teşekkürler teyzesii...
benim koca maçta oğlanların biri annanede biri halada ben yatıyom iki 80

offff zeynacım keyf sende canım..keyfini çıkar valla..zemuszemus

çilekcim fotoyu senin için koyuyorum canım...ancak koyabildim kusura bakma..kızım ve paltosu...:)))

Allahim nazarlardan saklasin seni emi,kücük cimcime..

güliz bu cok tatli olmus,mantosuna o zamanda bayilmisti zaten.

cok seker masallah,oku sen bunu disariya cikardiginda.

askolsun seker ne kusuru,esas sen kusura bakma ugrastirdim seni,ama degdi valla

ohh canima degsin:)

yagmurcum demek kalkti mert beyde,yürüseler daha iyi yaa,böyle düsüyorlar sürekli.

ya kızlar sormayın dusmesın dıye arkasında pervene oldum aksamdan berı.halılarda serılı degıl henuz ama yarın serıcem cunku guvenemıyorum yerler parke gercı onun ıcın ortaya kocaman bır battanıye serılı ama halı gıbı tutmaz dusunce.havalarda hala sıcak burada ama mucbur serıcem artık.

maşallah gülizcim kızın çok güzel olmuş çok yakışmış mantosu

yağmurcum buralara kış geldi ne güzel size daha uğramamış ama bencede ser artık halılarını senin yavruya zarar gelmesin

teşekkürler teyzesi...okuyorum canım bende hep ayetel kürsiyi okurum.yok hiç uğraşmadık teyzesi biz dünden hazırız poz vermeye..biraz büyük mantomuz ama seneyede giyelim dedikkk
güliz çok tatlı olmuş ya netten almıştın dimi linki bi versen canım bende baksam kuzumaa

evet canım netten almıştı..google bebeshop yazarsan gelir canım..link koymasını bilmiyomda..:kedi:

kızlar benim bakıcı gidici yine , nasıl sinirim bozuk anlatamam.. akşam geldim eve herşey güzel keyifler yerinde , kız oturdu karşıma şimdi senin eşin gelicek ya dedi , eee dedim , çalışıcak mı dedi , yani tabi çalışır ama dedim adam bütün yaz evinden oğlundan ayrıydı pat diye işe girmez birkaç hafta tatil yapar dedim , senin ayağının altında dolanmaz ama evden istediği saatte çıkar istediği saatte gelir dedim..

hanımefendinin babası demiş ki öyle şey olmazmış , etrafta dedikodu olurmuş , ya varya normalde olsa kafasına bişey atardım kızın ama yani batu kucağımdaydı bişey demedim , eşim gelsin konuşuruz bu konuyu dedim gönderdim..sonra kocişi aradım , o da ben gelince işden çıkar istiyosa ben bakarım oğluma dedi..offf ben napıcam kızlar bıktım bu bakıcı derdinden valla bıktım yaaa mafoldumben

benim kız kendini yere bırakırken önce hafiiften bacaklarını kırar sonra hafifçe totosunu koyar..hanımın canı pek bi tatlı..seninkide eminim öyle yapacaktır..ama yinede sen ser tabiki halını..tedbirli olmak lazım bunlara..

teşekkürler zeynacım..nasıl oldun geçtimi başının ağrısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…