2008 Kasım Anneleri

mmmfçim canım geçmiş olsun...amaişallah birşeyiyokturmemonu..havalarsoğudu oralarda değilmi.

biz kısa kolluyuz gündüzleri..iyi sıcak oluyor öğlenleri..gece soğuyor ama..

piramit pastayaptım uyuyunca...çok pratik vallahi..yarında börek ve patates salatası tamamdır...çocukla bu kadar...

eylül yerim o şekeri,hakikaten çok güzel çıkmış melisin

ee he he he o senin sesinin güzelliği canım benim ohh andinacığım beni de aradı konuştuk rahatladımnaniknanik ay ne kıskanç hatunum ben bölezemuszemus yok yok benden adam olmaz delikafadulden

valla tanıdığımbir arkadaşımın sesine çok benziyor sesin numaran kayılı olmasa o sanıcam yani o kadar neyse canımın içi sağol üşenmedin aradın öptüm seni Şeniz

kızlar bunu yazmak için tekrar girdim yoksa tam çıkıyordum şimdi gidiyorum artıkım byesss

sağol dilokscum
istanbuldayız ama en soğuk yerinde boğazdan püfür püfür vede iğren rutubetli
millet maltepede 50 lira doğalgaz öderkene ve evde kısa kolla dolaşırkene biz burda 250 ödeyip hırkalarla geziyos olmaz ama

mmmf cim geçmiş olsun canım inşallah çabuk düzelir oğluşun

kızlar bu arada nazlımeleğin ikizlerine bir şey mi oldu geçmişe bakamadım allah tüm bebişleri esirgesin

mmmf cim geçmiş olsun canım inşallah çabuk düzelir oğluşun

kızlar bu arada nazlımeleğin ikizlerine bir şey mi oldu geçmişe bakamadım allah tüm bebişleri esirgesin

canım çok şükür iyilerde gece kaan biraz badireler atlattı nazara geldi bıdığım..(
sanada geçmiş olsun..
maytabım sizede geçmiş olsun.. bu arada tickeri iyisen değiştirmişin güzel olmuş.. bende düşünüyordum şöyle bir yaşında oldukları belli olsun değilmi ama...her zamanki gibi aklıma getirdin yahu..
çileğim ben çok severim elmalı tartı .... menüyede çok güzel olur bence..

Saphiram Duru nasıl oldu?Demek 5.30 da yattı.Biz böyle durumlarda eşimle birbirimize giriyoduk.Çok stresli oluyoruz.Siz oynamışsınız.Ne güzel valla..
aynen bizde birbirimize girdik cnm ama hanfendi oyun havasında olunca mecburen oynadık :))
günaydın herkeşlere
piroşa çağana okiye ve tüm hastalara geçmiş olsun
ben dün hastalandım felaket karnım belim başım ağrıyo
sağol tatlım sana da geçmiş olsun
günaydınn günaydııınnn size günaydınn annelerr :))
piroşa okiye ve çağana geçmiş olsunn
gözlerim kapanıyor resmen zor açık tutuyorum
sağol bitanem,repe yazdığının farkındayım bende özledim cnmmmmopuyorumnanaktan
hay Allam ya ne çok hastalanıyo bebeklerimiz.birimizinki bitiyo diğeri başlıyo :S çok geçmiş olsun cnm.öksürük ille ciğerden olmaz tatlım mesela çok şükür bizimki hiç ciğerden öksürmedi.hep soğuk algınlığından dolayı öksürdü.boğazı kızarıyordu.ciğerlere inmeden hallettik hep
tekrarını verir cnm ve bencede şevket hiç olmadı ya
ayy nazar ilgili bişey duydum.okinin düştüğü gün annemin gün vardı oraya gitmiştik.akşamına oki düştü ( neyse şükür onu atlattık ama gündeki hanımlardan birine söyledim nazar değdi galiba diye.zira kendisi pek bi hasetlendim saçları ne güzel,benim yeğenimde daha saç yok gibi deyip durdu da :S tabi hiç üstüne alınmadı bi de akıl verdi bana.''artık olan olmuş ama bir daha nazar değdiğini hissedersen,taharet musluğundan akan suyla çocuğun yüznü 3 kez tersten yıka''dedi.ay ilk kez duyuyorum demekle yetindim.belki bileninmiz vardır ya da uygulamak istersiniz.ben pek inanmıyorum açıkçası ve inanırsak daha çok böyle şeylerin bulacağını düşünüyorum

mantar kurabiye
prenses tatlisi
peynirli acma
elmali tart
kisir
rus salatasi
milföyden börek

belki babaneside zeytinyagli getirir ama belki,söylemedim daha.

ee birde örtaya pasta ..iyi diilmi kizlar bu mönü?Denizle anca hazirlarim zaten.

tatlıya yazık olmuş valla ama o lafın üstüne ben kasin tatlıyı adamın kafasına indirmiştim
ana kocaelispormu benim ailemin erkekleri gibi desene hele küçük abim tam bi hodri meydan kocaeli nere o oraya
bisde yakmadık diyorum şimdi yakarsak kışın sonu gelmez az daha sık dişini zeyna
ay sormaaaa bende pek ösledim yaw :kedi:

gelsin batuyu anama bırakıcam zaten
azgınnnn
bu ne beee kadın değil cadı cadı süpürgesi eksik bunun cinli falan olmasın uzak dur kuzum ya boşver ne konuşursa konuşsun bir konuşur iki konuşur ömür boyu konuşacak değil ya
valla ben duydum ama şöle tuvalete ters oturmak veya şeyimize dışardan tabi elimizi sürüp yüzümüze sürmek diye duymuştum :hulya:

çileğim menün süper ama kısır dağılır be kuşum valla ben yapmadım lokmalıkmercimekli köfte yaptım bana göre daha iyi oldu sanki etraf fazla batmadı
ama sizde çocuk yoksa meselede yok:))))
denizde kısır yemez herhalde

nazara en iyi ilaç nas ve felak surelerini 3 er veya 7 şer kez okumak ..ayrıca 3 ihlas 1 fatiha ve ayet-el kürsi de iyi gelir ,ben hergece uyuturken melisin üzerine okurum ,heee 7 tanede tebbet var.

kızlar minik kalimero nerede acaba tatile filan mı gitti
güliz de yok birkaç gündür

Doğru söylüyosun canım.Kalimerocum her sabah girerdi siteye.Juli de yok.Uzun süre oldu.Msn de yok.Güliz de yok.:sm_confused:

canlarım benim..beni merak etmişsiniz çok tşk ederim..biz ailecek çok iyiyz....hastalıkarı atlattık sayılır..2 gün izin alıp doya doya 2 gün geçirdim kzımla..oofff çok güzeldi ama yarın iş varrrr..siz neler yaptınız..2 günddür doğru dürüst giremedi akşan bi yarım saat girem dedim eylül hanım izin vermedi benle ilgilen dedi..bizde öyle yaptıkkkk:lepi:

Fistigim benimde aklima geldi ama o gün gelicek olan en kücük bebe 1,5 aylik daha.

benim canavar yer kisir:) ben veririm ona dökmeyiz yani.birde 3 cocuk daha olucak onlarda

3,5`la 10 arasi yaslarda.mercimekli köfteyi cok severim ama o biraz ugrastirir benim diye

girismeyim o ise diyorum.

bencede süper menün çilek kafaaa bizde gelelim valla hiç bir yere dökmeden siler süpürürüm tüm menüyüü

eylül kafa verdiğin dualar tam olarak nazar duası ve çok iyi gelir katılıyorum sana

gülizcim iyi olmana sevindim

felaket başım ağrıyo

menün çok güzel canım.bende o gün için orjinal kurabiyeler falan düşünüyom ama bakalım..bizim doğumgünümüz salıya geliyo ama ben pazardan kutlayacam salı günü yetiştiremem..

tşk ler canım..geçmiş olsun..opuyorumnanaktan

bende nas ve felak okuyorum en çokta ayetel kürsiyi okuyorum...
ben bugün yoğurt çorbası ile yeşil fasulye pişirdim ama eşim kısır istedi ekşi ekşi olsun diyor aşmı eriyor nedir...:)) o gelince az bişey yapacağım...

¨gelin vallahi hepinizi beklerim...

zeynacim dök kuzum ben temizlerim ardindan askolsun..

millet tirsiyor benim bu halimden,esim bile cok korkar bisi dökücem diye:)))

mönüyü bozmayim dimi gayet orantili tatlilar tuzlular filan..

off benim kocisim toplantidaymis hala gelemedi,bizimde canimiz sIkIldI.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…