- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #44.341
kızlar benim bakıcı gidici yine , nasıl sinirim bozuk anlatamam.. akşam geldim eve herşey güzel keyifler yerinde , kız oturdu karşıma şimdi senin eşin gelicek ya dedi , eee dedim , çalışıcak mı dedi , yani tabi çalışır ama dedim adam bütün yaz evinden oğlundan ayrıydı pat diye işe girmez birkaç hafta tatil yapar dedim , senin ayağının altında dolanmaz ama evden istediği saatte çıkar istediği saatte gelir dedim..
hanımefendinin babası demiş ki öyle şey olmazmış , etrafta dedikodu olurmuş , ya varya normalde olsa kafasına bişey atardım kızın ama yani batu kucağımdaydı bişey demedim , eşim gelsin konuşuruz bu konuyu dedim gönderdim..sonra kocişi aradım , o da ben gelince işden çıkar istiyosa ben bakarım oğluma dedi..offf ben napıcam kızlar bıktım bu bakıcı derdinden valla bıktım yaaa mafoldumben
burdayız canım..bırakırmıyız hiç seniiiyaaa bana da bişey yazın , moralim bozuk , burda bile kimse kalmamış :sinifsinif:
marta daha çok var canım..5 ay..baba oğul hem birbirlerine doyarlar.hemde .eksik günlerini telafi ederler..gitmeden 1 önce yeni birisini bulursunuz..ama tabiki en doğrusunu sen bilirsin canımmm.canım babası baksın tabi ama babası martta yine gidicek o zaman ne olucak ?? batu zorlanmıycak mı? yeniden bakıcı ara , çocuğu alıştır off bilmiyorum aklım çok karıştı
gülizcim maşşallah kızına pek şeker olmuş ..
andinacım eşin geçici bir işe girsin sezona kadar ,yada eşin baksın batuya ,martta aynı bakıcı geri gelir olmazmı ,bunu kabul etmezmi bakıcın..
oyyy andinacığımın krizi gelmiş , aslında eşin bakabilecekse baksın derim ama zor oluyor babaların bakması,
( bu pazar eşim baktı götürmemiş babaaneyede zorlanmış bayaa.) birde bu sabah kaka faciası yaşamışlar onları düşününce diye dedim zor oluyor diye , sıkma yinede canını bulunur canım ya, bakıcın iş bulmazsa geride dönebilir hem, ay ne bileyim yaa ben olsam kreşe verirdim heralde bu durumda
gülizzz ne şeker olmuş o bızdık maşallahgiydirin bakalım kızlarınızı bizde oğluşlarımızı giydiririz:)
Günaydın kızlar.Bugün uykusuz geldim ofise.Anıl saat başı uyandı.Burnu tıkanıyo ya.Hastalığı yeni geçmişti.Şimdi tekrar başlıyo herhalde.Ben de çok grip olurum.Acaba onu doğurarak ona haksızlık mı ettim.Çocuğum hayat boyu böyle grip mi olacak.Gece oturup ağladım valla.Kucağıma aldım biraz, ağlayınca burnu açılıyo.Yatırıyorum tekrar tıkanıyo.Çok zor bi geceydi.
Hilalim ve Kalimerom nasılsınız?Hilalim kocayla konuşuyo musun?Barıştınız mı?
Kalimerom nerelerdeydin?Sabahları tükanı beraber açıyoduk.Yokluğun ne kadar belli.Kötü bişi olmadığını umuyorum.
Andinam bakıcıyı konuşmuşsunuz.Canım bence bakıcını ikna et, devam etsin.Çünkü erkekler kadınlar kadar iyi bakamıyo.Bir de çocuk da şaşırır.Şimdi bakıcı gidecek.5 ay baba bakacak.Baba gidecek bakıcı bakacak.Bence alışmışken bakıcısıyla devam et.Hem eşin çalışacak herhalde.Bakıcıya izin ver kocan iş bulana kadar.
Gülizim kızına cici almışsın.Çok severim o rengi.Şık olmuş kızın.Küçük hanım olmuş.Bir de saçları çıksa.Şöyle topuz falan yapsan.Minyatür kadın olacak:)))Maşallah.Allah nazarlardan saklasın.
Denizannem yazını okudum az önce.Oldukça faydalı.Bazen kitaptan bakıyorum ama detay yok.Çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?