2008 Kasım Anneleri

Kız Icır o kocaya da düzünü dönersen yazıklar olsun sana.Doğumgününde hediyeni almış bi bebenle evde bekleyecen.Haber vermeden 11.30a kadar meraklanacan.Sonra bahçelide arkadaşlarıyla oturduğunu duyacan ve gelince düzünü mü dönecen.Kıl oldum.Mor çatı altına bakliyorum senide:))))

yawww minik şaka yaptım öle saatmi olur alsam kesin durur zaman emin ol
be bütceme uygun bişicik aldım
he aradım seni açmadın beni kırıldım sana

acmadın derkennn ?

telefon cantamdaydı duymadım
baktıgımda bılmedıgım bende kayıtlı olmayan 2 farklı numara vardı
kım oldugunu bılmedıgım ıcın donmedım canım
yoksa sana nıye acmayayım canımcım

selam kızlar

kalimerocum başınız sağolsun canım, pazar günün gitmiş ama alışveriş yapmışsın işte boşver:)

çitoscum eşine geçmiş olsun

azocum önceki gün yazmıştım ama yine yazayım geçmiş olsun tatlım, kimse kimseyi atlamıyor inan, ama bazen geçmişi okumak zor olabiliyor,

andina sanada biraz daha sabır diyorum canım, bizim koca yanımızdada ne oluyor, yoğunluktan:)))))

bugün dersim yoktu ama oyuncak müzesine gezimiz vardı çok güzel geçti, daha önce gezdiğim için uzun uzun gezmedim bu kez ama öğrencilerim için çok iyi oldu hem eğlenceli hemde eğitici oldu, oradan deniz için bir kaç parça bişii aldım, akşama resimleri siteye eklerim

zeyna saatmi aldın anım gülegülekullan hayatım..

andina üzüldüm canım...vardır herşeyde bir hayır...

çilek eşin ne zaman geleek akşammı..meraklanıyorum bakkk

burası da çoksıcak..uyansın yemeğini yesin de bizde bir arkadaşa gideriz kahveye...

Güzelmis zeynacik bendede bunun metal renkli olanindan var ama taktigim an Deniz rahat

birakmiyor...cok kullanamiyorum ben o yüzden.

dilekcim aksam 6 gibi gelir canim ani bi toplanti cikmazsa..(insl.cikmaz)

du bakalim onada co kgüvenmiyorum almazsa bogazliycam :)

dilokscuğum ben hiç kıbrısa gitmedim çok merak ediyorum
bu mevsimde denize giriliyor mu

dilokscuğum ben hiç kıbrısa gitmedim çok merak ediyorum
bu mevsimde denize giriliyor mu

bizbiraz dahaiçerideyiz nem az..ama pazar günü girnedeydik..inanamazsın yanıyor ne nem canım..evet denizede giriliyor...hala kısa kolluyuz ,pikeyle yatıyoruz..güzel ve rahat bir yer...umarım bir güngörmek kısmet olur

Dilekcim ben de oldum olası sıcak bi yerde yaşamayı isterdim.Kıbrısa geçen sene gelecektim.Seminer vardı orda 5 yıldızlı bi otelde.Rezerve falan yaptırdık.Ama hamile kaldığımı öğrendim, riske atamadım.İçimde kaldı((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…