2008 Kasım Anneleri

zeynam güle güle kullan cicini :)))

kızlar yeni bi topic açtım bi bakın , sonuna kadar okuyun ve yorum yapın pls...aklım çok karışık , sizlerin de fikrini almak istiyorum

zeynam güle güle kullan cicini :)))

kızlar yeni bi topic açtım bi bakın , sonuna kadar okuyun ve yorum yapın pls...aklım çok karışık , sizlerin de fikrini almak istiyorum

vere tabi hatta git o hediyeyi geri ver onun yerine kndine bişey al nerdeymiş o saate kadar insan arkadaşlarıyla madem haber etmezmi hadi etmedin unttun diyelim karın aradığında açmazmı telefonu deli oldum bak bence de bir süre tavrını koy anlasın hatasını

ah canım benim yaa çok sağol valla o kadar işinin arasında bir de seni ben uğraştırdım

çok güzelmiş şekerim güle güle kullan

Zeynam güle güle kullan canım.Doğum günümü özel mesaj olarak atıyorum canım.Biraz var ama ancak biriktirirsin.Aynısından istiyoooom:)))

zeynamm saatin çook güselmiş güle güle tak bende de bunun guess olanı var ama tip aynı kociş almıştı banada

Zeynam güle güle kullan canım.Doğum günümü özel mesaj olarak atıyorum canım.Biraz var ama ancak biriktirirsin.Aynısından istiyoooom:)))

ben geçen kış kullandım yasmincim ,özellikle kaloriferli evler için şart ,bu kışta kullanıcam tabiki ,hem bizim hem bebeğin sağlığı için gerekli ..

Çileğim,Eylülcüm , Andinam teşekkür ederim.Memnun musun , marka tavsiyeniz var mı?Anıl'ın ağzı kuruyo, burnu tıkanıyo.Alacam bugün yarın.Ama iyi bişi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…