2008 Kasım Anneleri

maytapcım ararız senide bacım hemen kızma öpüyorum yanayından muaahhh diye :1hug:
andicim şanssızlık işte ,tez zamanda kavuşunda bizde rahat bir nefes alalım buyrunnnnnnnnn

harbi andina ya be o şanzımanın taaaaaa neyseee az kaldı sık dişini sende ısıtacaksın o yatakları
bende dışarı çıktım geldim ne zamandır bi saat vardı gözüme çatan onu aldım yüzmilyondolara

saolun kızlar , valla geleceği tarihte gelmemesi daha da kötü oldu , moralman yıkıldım ama ayaktayım hala napim yaaa daraldım valla..

eylülüm doğumgünü topiğinde sana bişey yazdım ama görmedin herhal

heyt bea sanada bu yakisir,emmmeee parasini niye gözümüze soktunki?alan var alamayan var lo :)

saka saka güle güle kullan canim yakisir arkadasima.

gülegüle kullan zeyna..

benimde istediğim bi saat vardı doğumgünümde anneme aldırttım :))

bi dahaki d.gününe allah kerim..

:1ninca::1ninca:Zeyna o nasıl saat öyle anacımmmmm..Yoksaaaaa aynı saati mi beğeniyoruz..?
Benim de beğendiğim bir saat var 3 milyarcık amaaaaaaa muhteşem bişi yaaaaaaaa,istiyorum onuuuuuuŞenizŞeniz

görgüsüzün önde gideni hemide :lepi:

bakıyorum kuşum şimdi

ay bende dışarı çıkıyorum şimdi, LELAL cim nihanla çıkıyorum ,biraz çocukları gezdiricez hava güzelken ,birdaha bulamayız bu havaları..

ben geldım cok yoruldum yıne
bır suru ısım vardı allahtan bır kısmını bır arkadasa havale ettım
oglusuma daha fazla vakıt ayırdım boylece

zeyna o nasıl bı saatmıs ole
zaman duruyormu yoksa onda

beyazmelek canım senın kargoyu vermeye gıttım tam teslım ederken tel geldı arkadas bıraktım gıttım ama halletmıs sagolsun canım

zeynacım kolunda paralansın saatin tatlım
hani yeni bişey alınca öle derler ya niye paralanacaksa :))
şaka maka da iyi günlerde güle güle kullan tatlım ..
ee şimdi nedir bir resim isteriz dimi :))))
şölee kolunu havaya kaldır falan

andişim sende sıkma canını bitanem
her işte bir hayır vardır öle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…