- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #44.941
Estel benimki de cesaretlendi biraz ama elini henüz bırakmıyo.Çok özeniyorum size.Maşallah yavruna:)
Kalimerom başın sağolsun.Yavrum koca işte adı üstünde...Kocatır adamıııı
Eylül bize döncen bak.Kaymak , bal derken bakmışsın Çitos ve Yasminle aynı siklettesin:)))
Estel benimki de cesaretlendi biraz ama elini henüz bırakmıyo.Çok özeniyorum size.Maşallah yavruna:)
Eylülüm evi terk edersen bana gel kuzum , ben alırım seni evime , her eve lazım hatunsun sen : )))
günaydınnn
bugün yine evdeyim mecburen babannemizin evinin mutfağı kırılıyor her yer battı yaaa((
dedemizin parası çok harcamaya yer arıyor:)
azocum ya muhtemelen gözden kaçmıştır kusura bakma canım geçmiş olsun ömereee en azından ameliyatlık bir durum yok güzel olan bu canımmm
eylül var ya bayılıyorum he sana eşin çok şanslı kaymak gibi eşi var:)
kız banlı msn detitretsene beni bişi dicem sana
ay çok yoğunum puff sıkıntı bastı[/QUa
ne oldu meleğimmm
ay çok yoğunum puff sıkıntı bastı[/QUa
ne oldu meleğimmm
ay bilmem sıkıldım bir anda bu öğrenci milleti geldimi arka arkaya geliyor gelmeyince kimse yok
Eylül bana öyle şeyler deme hatunnn , bugün tam 32 gün oldu kocamı görmeyeli , birbirimize dokunmayalı da 38 gün olmuş..ne diyim anam benim yatak olmuş buz gibi : )))))
canım yaa ne diyim bilmemki rabbim tez zamanda kavuştursun sizi :Saruboceq:
Eylül bana öyle şeyler deme hatunnn , bugün tam 32 gün oldu kocamı görmeyeli , birbirimize dokunmayalı da 38 gün olmuş..ne diyim anam benim yatak olmuş buz gibi : )))))
aaa hani pazar günü geliyodu noldu ?
Kullaniyoruz fistigim biz sandalyesiyle kurduk düzenimizi..
onsuz yemek yemiyor benim canavr.
canim ben önündeki tablasini taaa o zaman almistim,valla benim cok isime yaradi
oturtuyorum beraberce yemek yiyebiliyoruz.seninki nasil seviyormu keltosum sandalyesini?
birde cok hafifya her odaya tasiyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?