2008 Kasım Anneleri

sana mı döncem ,ayol ben senden şişmanım bee ,gördük resmini bizi kandıramassın artık..
Eylülüm evi terk edersen bana gel kuzum , ben alırım seni evime , her eve lazım hatunsun sen : )))

ay vallamı ,gece 12 den sonra gelirim ama ,yatak sıcaksa ..

ay kaymak yiye yiye kaymak hatun oldum kaydirigubbakcemile3

kız banlı msn detitretsene beni bişi dicem sana

he titrettim ama bi hoş oldun ,ne ateşli hatunsun beeeopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlarrr

elmalıcığım geçmiş olsun cana gelmesin canımm..

eylül doğum günü hediyeni güle güle kullan canım

çitoscuğum eşine de geçmiş olsun canım

kalimero başınız sağolsun canım.

Eylül bana öyle şeyler deme hatunnn , bugün tam 32 gün oldu kocamı görmeyeli , birbirimize dokunmayalı da 38 gün olmuş..ne diyim anam benim yatak olmuş buz gibi : )))))

bende brokoli haşlıyom eylül kafa yoğurtlayıp yiicem buda benim için paha biçilmez noolcek
ne konuşuyonuz nan kendi aranızda yok telefonunu ver yok msnde titret alla alla kimse neden beni sormuyo almiimayağımın altına hepinizi
kalimerocum başınız sağ olsun kuzum

merhaba kızlar
kalımerocum basın saolsun
andınacım allah sabır versın canımcımm

benım kazmaya dun gıttım hedıye aldımm
akşam beklıyorum bu arada eylül ayakta kalıp 2-3 adımattıı

saat 10 gıbı gelmesı lazımm 1030 gıbı cagrı bıraktım cvp yok
beklıyorum 1100 oldu cevap vermıyo gelmedı daha sınırlendım telı kapattım eylülü uyuttum bende yattım telıde kapattım bu seferde aklıma kotu kotu seyler gelmeye basladı saat oldu 1130 aradım mesgule dusurdu saat 1200 de geldıı neymıs arkadasıyla bahcelıde oturmuslar bana haber verıcekmıs aklına gelmıs ama haber verememıss falan fılan sarıldı hıc oralı olmadımm

artık dayanamadım nasıl arkadassa dedım aklına gelenler yanlıs ıste bana yalan soylemıyormus bı suru sey soyledı
ınandım mı hayır sarıldı felan hıc oralı olmadım dotumu dondum yattım hedıyesını de vermedım vermıycem gorsun bakalımm

heyo naber kuzular????

test yapmadim hemen söylimmm,dedimya eczaneye yetisemedim diye..

bugün kocis getircek bakalim hayirlisi..herkez napiyor iyimi?

aa çilek gelince cevapla kuşum
mama sandalyenizi hala kuıllanıyomusunuz önüne tabla aldınızmı biz hala alıcaz çok eringeciz yaa
bi gidemedik burnumuzun dibindeki yere

Kullaniyoruz fistigim biz sandalyesiyle kurduk düzenimizi..

onsuz yemek yemiyor benim canavr.

canim ben önündeki tablasini taaa o zaman almistim,valla benim cok isime yaradi

oturtuyorum beraberce yemek yiyebiliyoruz.seninki nasil seviyormu keltosum sandalyesini?

birde cok hafifya her odaya tasiyorum ben :)

valla canım memoya aldığım şeylerde iyikide almışımların ilk sırasında geliyo :)))
temizlik falan yaparken oturtuyorum sıkılmıyoda koca alamet olmadığı için çizgifilm seyrediyo bende rahat rahat iime bakıyorum yemek yediriyorum beraber masaya oturuyoruz
bizim mutfak az dar olduğu için sandalyenin küçüklüğü hafifliği işime yarıyo
neyse sağol canımcım haftasonu gidebilirsek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…