2008 Kasım Anneleri

olm bişey yapamadım kaynım bikaç bulaşık bırkmış sular kesikti onları makineye koydum mutfak camından kertenkele girdi içeri ıyyyyyyyyy kıllarım kabardı süpürgesinide yatakodasına ktlemiş hanım sultan altın kaplamaya yürütürük felan allah muhafaza küçük süpürgeyle süpürdüm ööle silemedim cam siille de toz aldım pekbi temizlik oldu benimkisi puhahahahhha
aman kendi yapsın şimdi havasındangeçilmez

selam arkadaşlar..
o kadar kötüyümki şu an nasıl anlatacağımı bile bilemiyorum takatim yok ama anlatınca rahatlıyo insan..
oğlum yataktan düştü hemde kafa üstü gibi bişey..
yani eşim o kadar dikkatlidir ki pimpirik derecesinde nasıl yaptı böyele bi hata yaptık daha doğrusu..
oğlum o kadar ağladıki hayatım boyunca unutmayacağım..
allahtan hastane yakındı ama bana o 5 dk mesafe yıllar gibi geldi..göz pınarlarım kurudu yaş kalmadı..
allah kimseye yaşatmasın resmen oğlumu havada gördüm ve hiç bişey yapamadım..

şu an gayet iyi keyfi yerinde gülüyo oynuyo ama tomografi çekmediler..
çakselerde birşey belli olmuyormuş..6 saat çok dikkat edicez hareketinde en ufak bi değişim olursa götürücez bi daha..
off allahım kimseye yaşatmasın gerçekten allaha emanetler..
yavrum o kadar savunmasızdıki..

off daha fazla yazamıycam..

geçmiş ıolsun estelcim yaa ço üzüldüm ama oluyo be güzelim benim oğlumbeşiğin korkuluklarının üzerinden düştü yere gerçekten melekler koruyo onları

estelcim çok çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın canım bizmde az önce mert kafasını yatağının tahtasına vurdu alnı şisti kocaman oda çok ağladı şimdi oyun oynuyo ama bişey olur mu ki bizde gitsekmi ki doktora

estelim çok üzüldüm hayatım , çook geçmiş olsun ,
kendini yada eşini suçlama lütfen , hepimiizn başına geliyo , göz göre göre düşüyo kuzularımız , içimiz yansa da böyle büyüecekler bitanem Allah beterlerinden saklasın..

geçmiş ıolsun estelcim yaa ço üzüldüm ama oluyo be güzelim benim oğlumbeşiğin korkuluklarının üzerinden düştü yere gerçekten melekler koruyo onları
evet canım kesinlikle korunuyolar yoksa o kadar savunmasızlarki..

ne kadar zayıf lduğumuzu bi daha anladım tevekkül etmek lazım bazen..

belkide biz karı koca çok titizlendiğimiz için ikaz oldu allahım kimseye yaşatmasın..

çok geçmiş olsun canım..

bizde şişme filan olmadı 2 saat uyutmamak gerekiyo benim oğlum uyuduğu için tedirgin oldum ben..

çarpma değilde düşme çok tehlikeli ama içine sinmiyosa sende bi götür canım..

estelcim çok geçmiş olsun canım ,allah göstermesin birdaha ,hiçbirimize yaşatmasın ..

sağol canım..

inaşallah bi daha böyle haberler vermeyiz birbirimize bu son olur..

amin canım gerçekten hep bunu söyledim bende allah beterinden saklasın kimseyi yavrusundan üzmesin inan yolda o kadar şeyler geçtiki aklımdan deliricem sandım..

sizler içinde dua ettim hep dua ettim elimden başka bişey gelmedi..

içini çeke çeke ağladı yavrum..

memeyi yada dedesini görünce bıçak gibi kesilirdi ağlaması hiiç kar etmedi dedesi uçtu geldi ama hiiçç..

allahım dedim artık benim elimden bişey gelmiyo sen benden iyi bakarsın sana havale ediyorum off.

bu gece bekliycem kusarsa filan allah korusun göreyim..

hepinize iyi geceler arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..

Estel çok geçmiş olsun,
bir kaç ay önce de ben aynı anlattığın olayı yaşadım,
gözümün önünde ve eşimle oyun oynarken havaya fırladı düştü,
tekrar gözümün önüne geldi o an, nasıl korktuğunu anlayabiliyorum, bütün anneler gibi
çok çok geçmiş olsun, takip etmek gerekiyor tabiki ama hiç korkma Allah koruyor yavrularımızı,
Allah hiç kimse yaşatmasın bir daha inşallah.

iyi geceler kızlar
misafirim vardı yeni gittiler çok yorgunum uykum var ama ortalıkta toplanacak yatıp da yarın mı yapsam ki buraya uğramadan bakamadım şekerlerrr

ayy aman gene kocaman oldu ben de almadım gitti niye bazen küçük bazen büyük olduğunu kusura bakmayın artık kızlar idere ediverin gayri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…