- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #45.061
neremizden kaydirigubbakcemile3:kedi:
slm kızlar çağanı uyuttum yatırdım ve öksürmeye başladı.ayy çıldırıcam ya bu çocuğun hastalığı geçmiyo hiç.yine tıkanmasa bari.sebebi reflüydü lafta ilaç kullanıyoruz ama bi faydası olmuycak galiba:gitme:
selam arkadaşlar..
o kadar kötüyümki şu an nasıl anlatacağımı bile bilemiyorum takatim yok ama anlatınca rahatlıyo insan..
oğlum yataktan düştü hemde kafa üstü gibi bişey..
yani eşim o kadar dikkatlidir ki pimpirik derecesinde nasıl yaptı böyele bi hata yaptık daha doğrusu..
oğlum o kadar ağladıki hayatım boyunca unutmayacağım..
allahtan hastane yakındı ama bana o 5 dk mesafe yıllar gibi geldi..göz pınarlarım kurudu yaş kalmadı..
allah kimseye yaşatmasın resmen oğlumu havada gördüm ve hiç bişey yapamadım..
şu an gayet iyi keyfi yerinde gülüyo oynuyo ama tomografi çekmediler..
çakselerde birşey belli olmuyormuş..6 saat çok dikkat edicez hareketinde en ufak bi değişim olursa götürücez bi daha..
off allahım kimseye yaşatmasın gerçekten allaha emanetler..
yavrum o kadar savunmasızdıki..
off daha fazla yazamıycam..
estelcim çok çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın canım bizmde az önce mert kafasını yatağının tahtasına vurdu alnı şisti kocaman oda çok ağladı şimdi oyun oynuyo ama bişey olur mu ki bizde gitsekmi ki doktora
bu arada herkese günaydın umarın hepiniz iyisinizdir biz iyiyiz şükür dün oğlum yaklaşık 1 yıllık ömrünün uyku rekorunu kırdı sanırım akşam 22.30 gibi yattı sabah 08.00de kalktı gece hiç uyanmadıaman maşallah diyeyim inşallah böyle devam eder artık tabi aynı şey benim için geçerli değil ay bişeymi oldu ay niye uyanmadı tövbe tövbe gittim geldim yatakta resmen tetikte bekledim hıh şimdi kalkacak falan diye küçük bebekkenbir sıkıntısı yoksa böyle uyurdu aslında gece 00.00gibi yatar sabah 07.00gibi kalkardı büyüdükçe bozuldu benimki kaydirigubbakcemile3 ama allaha şükür demekki dün gece bir sıkıntısı da yoktu kuzumun ağrısı sancısı gazı vs.. rahat rahat yattı o böyle uyuyunca bende rahatlıyorum
zeynaaa sen cevap ver bari , kuzum ikinci garsonu nasıl tutucam ben?
selam arkadaşlar..
o kadar kötüyümki şu an nasıl anlatacağımı bile bilemiyorum takatim yok ama anlatınca rahatlıyo insan..
yani eşim o kadar dikkatlidir ki pimpirik derecesinde nasıl yaptı böyele bi hata yaptık daha doğrusu..
allahtan hastane yakındı ama bana o 5 dk mesafe yıllar gibi geldi..göz pınarlarım kurudu yaş kalmadı..
çakselerde birşey belli olmuyormuş..6 saat çok dikkat edicez hareketinde en ufak bi değişim olursa götürücez bi daha..
slm kızlar çağanı uyuttum yatırdım ve öksürmeye başladı.ayy çıldırıcam ya bu çocuğun hastalığı geçmiyo hiç.yine tıkanmasa bari.sebebi reflüydü lafta ilaç kullanıyoruz ama bi faydası olmuycak galiba:gitme:
selam arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?