2008 Kasım Anneleri

canım çok güzelsiniz de res,mleri biraz ufaltsan , böyle sayfa çok kötü açılıyo : ((

600*800 seçmen gerekiyor , sanırım sen başka bir ölçü seçtiğinden böyle oluyor

gunaydınnn
ben geldım uykusuzum
kucuk danam gece gec uyudugu gıbı sabahta 7'de ayattaydı
bır de babası ıse gıderken arkasından agladı ufff cok yoruldum

zaten kocıse de kızdım dun aksam
oturma odasındakı esyaların yerını degıstırmek ıstıyorum gece haftadan bu yana
her aksam yarın deyıp ertelıyor bende kızdım dun aksam
zaten bır turlu kendıme vakıt ayıramıyorum
kac zamandır kuafore gıdıcem dıyorum daha fırsatını bulup gıdemedım

karnım da agrıyor bugun cabuk gecseee

estel gecmıs olsun canım yavruna
cok uzulmussun ama allah korumus kucuk kuzuyu annesı
sen ne kadar cok dıkkat edersen et olacagı varsa oluyor sıkma canını

mmf pek hamarat gordum senı
anladıgım kadarıyla cevrıyenın evını temızlemıssın
cok hayırlı gelınsın vesselam

krıkıos ve saphıra cok sırın ama kocaman gorunuyorsunuz
maasallah sızlere ve kuzularınıza

günaydın hanımlar..
herkese hayırlı, sağlıklı sıhhatli, mutlu bir gün diliyorum.
estelciğim çok geçmiş olsun canım..
saphira ve krikitos arkadaşlığınız daim olsun inşallah..kuzucuklarınız ve siz bi harika çıkmışsınız:))
gerçi resimler biraz küçük olsa çok daha güzel olurdu:)))

neremizden kaydirigubbakcemile3:kedi:

valla şekerim nerenden istersin :roflol:

canım yaa dır bakalım biraz daha zaman geçsin daha ilaçlara yeni başladınız dimi yanılmıyorsam belki zamanla gösterir etkisini

canım çok geçmiş olsun oluyor artık böyle kazalar napalım allah daha beterinden saklasın korusun yavrylarımızı rabbim :Saruboceq:

canım size de çok geçmiş olsun off bu çocukların içinde düşmeden çarpmadan büyüyen yok heralde
bu arada resimler geçti mi eline canımcım merak ettim

vee çook tatlı çıkmışsınız krikitosum safişim harikasınız yaa cidden hele mert ve oki başka güzeller maşallah şaka maka bizimde buluşmamıza bir hafta kaldı kızlar haftaya perşembe buluşuyoruz hihoyyyt

Günaydın kızlar.Herkes iyidir diyecem ama Estelimin yavrusu düşmüş, üzülmüş bayağı.Estelcim hepsi düşüyo yavrum.Bebekler yumuşacık daha, esnek kemikleri.Bişi olmaz canım.Kafatası diye bişi var.O niye orda hııı?Üzülme tatlım.Anılın çok resminde yüzünde mandalina renginde düşme izleri var.Düşe kalka büyütecez sıpacıkları:)))

Kalimerocum kocaya kızmışsın.Hiiiiiç şaşırmadım.Ne yapacaz bunlarla yaww?

Saphiram ve Krikitos buluşmuşsunuz.Büyük buluşmadan önce prova yapmışsınız.Resimler çok güzel. Yavrulara ve annişlerine maşallah...

Kızlar 2007-2008 kasım miniklerine yavrumun birkaç resmini koydum.Bakmak isterseniz.

Hilal Aysuya da göster oğlumun fotolarını.Sakin kafayla baksın bi de Anıl'a.Bakalım sakin bakınca kıvılcım çıkacak mı?Kızın sert mert ama çok hoşuma gidiyo.En yakın zamanda yanaklarına saat yapmak istiyorum:))

bu arada herkese günaydın umarın hepiniz iyisinizdir biz iyiyiz şükür dün oğlum yaklaşık 1 yıllık ömrünün uyku rekorunu kırdı sanırım akşam 22.30 gibi yattı sabah 08.00de kalktı gece hiç uyanmadı aman maşallah diyeyim inşallah böyle devam eder artık tabi aynı şey benim için geçerli değil ay bişeymi oldu ay niye uyanmadı tövbe tövbe gittim geldim yatakta resmen tetikte bekledim hıh şimdi kalkacak falan diye küçük bebekkenbir sıkıntısı yoksa böyle uyurdu aslında gece 00.00gibi yatar sabah 07.00gibi kalkardı büyüdükçe bozuldu benimki kaydirigubbakcemile3 ama allaha şükür demekki dün gece bir sıkıntısı da yoktu kuzumun ağrısı sancısı gazı vs.. rahat rahat yattı o böyle uyuyunca bende rahatlıyorum

Canım darısı bize olsun.Maşallah Eymen tontişimeUyusa bi türlü uyumasa bi türlü.Ben de tetikte bekliyorum uzun süre uyursa.Valla bi kaç kerede nefesini dinledim:kedi:

zeynaaa sen cevap ver bari , kuzum ikinci garsonu nasıl tutucam ben?

Ah andinacım ah ben de aynı dertteyim.Bugün çok şükür bir ocak alabildim ekstradan.Sanırım garson için de level atlamak gerekiyor..

Ula bir tavuk koyduk ocağa 1 günde mi pişer bee o ne ölesengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Ben de çok fena sardım bu oyuna ya..

Estelcim geçmiş olsun.Bir şey olmaz inşallah.Fontanelleri tam kapanmadığı için travma riski azalıyor canım.Benim oğlum 3 aylıkken düşmüştü,tamamen benim hatam yüzünden.Kabus gibiydi seni anlıyorum.Tekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım damadımda hasta olmuş..senağlama

estelcim çok geçmiş olsun..inanki kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm..bebişlerin canı yanmasın diyosun ama bazen bu gibi görünmez kazalar gelebiliyo başına..allahım bebişlerimizi beterinden korusun canım..tekrar gelmiş geçmiş olsun canımcım

bu arada hepinize günaydın arkadaşlar..benim kız 2 gündür iyi uyyor..maşallah diyeyim 2-3 defa anca kalktı..ama gece yarısı sebebsiz ağlıyo bazen acaba sizin bebişlerde bu durum varmı..

Ya benim reglimde 4 gün gecikti çok fenayım.
Eşim de yoktur bişi diyo..
Bu ay pek faal değildik zatenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..
Patlak çatlak da yoksa imkansız ama ne bileyim işte korkuyorumsositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…