2008 Kasım Anneleri

Çitosum bu faalliğe mi bakıyo.Filmlerde görmüyo musun, bi tecavüze uğruyo hatunlar o günde yumurtlama günleri oluyo hep, anında hamile kalıyolar.Bi kerede tamam oluyo herşey:))

FENA BULAŞTIRDIM OYUNU DEMİ YAŞASIN KÖTÜLÜK kötükedihüso
EVET ÇİTOS DOĞRU SÖLÜYORSUN LEVEL ATLAMADAN GARSON ALAMAZSIN

GÜNAYDIN BU ARADA KOCAM HALA GELMEDİ AMA YOLDA EN AZINDAN

peki kaçıncı leveldan sonra alabilirim 2.garsonu? ben 6 yı bitirmek üzereyim..

aramızda kalsın garsonu kocam yaptım kaydirigubbakcemile3 ama yetişemiyor hiçbir yere , hiç memnun değilim hiçççç kaydirigubbakcemile3

hıı bana da bir sürü gift gönderiyrsun zeyna yemiyorum haberin olsun farmtown dan kurtulamıyorum zaten birde cafe world e bulaşırsam tamam beyazmelek iptal -tatlicadiarzu-

bu arada kızlar doğumgünü topiğine yazdım burada da söyleyeceğim miniğim magnetlerimi yollamış sağolsun canım arkadaşım oğluşuma birde hediye koymuş içine nasıl utandırdı beni aradım teşekkür ettim ama burada da herkeslere anlatayım alkisalkisalkis oğlumun ilk doğum günü hediyesi de minikkalimero teyzesi ile emiralp arkadaşından gelmiş oldu
bu arada miniğin bir sesi var kızlar aynı minik adı gibi böle çıtığıtı bişey çook sevdim canım benim Şeniz

çıtığıtı ne yaa allah aşkına :roflol: çıtıpıtı olacak o anladınız dimi naniknanik birde yazdıktan sonra göndermeden okusam şu yazdıklarımı

maytabım ben cafe worldde ikinci bir garson tutmak istiyorum , ne yapmam gerekiyor gülüm?

ha bide eski masa sandalyelerimi satamaz mıyım? nasıl kurtulcam o kötü şeylerden?

CANIM VALLA KAÇINCI LEVEL OLDUĞUNU HATIRLAMIYORUM fisfisfis

zeynoş cevap vermiş sağolsun benim 3 garsonum var level atladıkça garson alabiliyosun ve bende hatırlamıyorum 2.yi kaçta aldığımı ama 8 olabilir sanırım
yeni masa aldınmı yedeğe gidiyo eskiler istediğin zaman değişebiliyorsun yer karoları içinde geçerli duvarlar içinde

beyazmelegım utandırıyorsun canım benı
mınıcık bırsey canım o
begenmene ve ıltıfatına cok sevındım canım
sankı sen cok yaslısın da bana dıyorsun
genc ve guzel anne

zeyna yıne bulastırmıssın herkesı oyuna
nereden de buluyorsun anlamıyorum
bu arada kocısı ozlemıs goruyorum senı

beyaz melegım cok sevındım mınıge de kocaman alkıs benden.ne guzel bır jest yapmıs.

ya kızlar farmvılı mı nedır bundan bahsedılıyor galıba.ben hıc bulasmadım bırde ona dadanırsam vay halıme.ama su dogum gunu kosturması bır bıtsın bulasırım belkı.hehehe

yagmurcum bende yok canım ıstedıgın sarkı

dun aksam oglusum bızı cok guldurdu
haftasonu ogluma bır araba almıstım
arabanın ustundekı adamın kafasına basınca araba yaklasık 3 m kendı kendıne gıdıyor
bende korıdordakı halıları kaldırmıstım ve korıdorda oglusum mutfaktayken benı rahat bıraksın dıye onunla oynatıyordum
ben her defasından egılıp elımle adamın kafasına bastırmama ragmen esım ayak parmagıyla adamın kafasına bastırdı
oglum buyuk bır hızla arabanın arkasından gıttı ve o da adamın kafasına ayagıyla basmaya basladı
artık araba gıderken sevmıyor korıdorda adamın kafasına basmak suretıyle tekme atmakla oynuyor

sanırım cok daha fazla dıkkat etmemız gerekıyor artık taklıtlerımız cogaldı

Kalimerom bu ne arabasıymış çıtıpıtım?Acaba oğluma alsam beni rahat bırakır mı?

Andina , Zeyna ve Mmmf canlarım bu ne oyun aşkıdır.Andina özellikle sen canım.Günaydın dedin mi bugün? Hem senin şu iş durumu ne oldu.Biraz ciddi olalım aaaa, oğlun şu halini görse güler hee:))))

teşekkür ederim şekerim opuyorumnanaktan

hiç bulaşma canım bence de boş vaktin varsa önemli değilde yoksa sorun ben artık öğrencilerle bile oynuyorum öğrenciler geliyor hocam yine mi çiftlik yaa falan diye diyorum şş oturun iki dakka şuarayı ekip geliyrum kopuyorlar gülmektenkaydirigubbakcemile3

buraya da yazım kızlar kayahandan senınle herseye varımını arıyorum. goren bulan varsa ınsanıyet namına bana da atıversın lutfen.

ay canım bende istiyorum o şarkıyı ben sanırım net cafede birine yaptıracağım slaytı o şarkıda vardır elbet onlarda

ay evet kesinlikle çok taklitçiler ben babasını falan öpüyorum oda gelip öpüyor beni bir napıyorsak aynını yapmaya çalışıyor ne sölersek taklit ediyor çok dikkat etmemiz lazım hareketlerimize

Çitosum bu faalliğe mi bakıyo.Filmlerde görmüyo musun, bi tecavüze uğruyo hatunlar o günde yumurtlama günleri oluyo hep, anında hamile kalıyolar.Bi kerede tamam oluyo herşey:))

Eheheeeeeee yasmincim sanırım onlar sadece filmlerde oluyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

.Zira ben 1,5 yılda zor hamile kaldım.O konuda çok yetenekli değilim sanırsam.:hulya::hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…