- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #45.081
Ya benim reglimde 4 gün gecikti çok fenayım.
Eşim de yoktur bişi diyo..
Bu ay pek faal değildik zatenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..
Patlak çatlak da yoksa imkansız ama ne bileyim işte korkuyorumsositosositosositososito
eski masaları masa aldığın bölümü aç geri oraya koy satamıyon canım benimçitoscum kaçıncı levelden sonra 2. Garsonu tutabilirim?
Zeyna bi cevap vermedin gitti yaa..peki eski masaları napıcam , atmak istiyorum ben onları
maytabım ben cafe worldde ikinci bir garson tutmak istiyorum , ne yapmam gerekiyor gülüm?
ha bide eski masa sandalyelerimi satamaz mıyım? nasıl kurtulcam o kötü şeylerden?
CANIM VALLA KAÇINCI LEVEL OLDUĞUNU HATIRLAMIYORUM fisfisfis
beyazmelegım utandırıyorsun canım benı
mınıcık bırsey canım o
begenmene ve ıltıfatına cok sevındım canım
sankı sen cok yaslısın da bana dıyorsun
genc ve guzel anne
zeyna yıne bulastırmıssın herkesı oyuna
nereden de buluyorsun anlamıyorum
bu arada kocısı ozlemıs goruyorum senı
beyaz melegım cok sevındım mınıge de kocaman alkıs benden.ne guzel bır jest yapmıs.
ya kızlar farmvılı mı nedır bundan bahsedılıyor galıba.ben hıc bulasmadım bırde ona dadanırsam vay halıme.ama su dogum gunu kosturması bır bıtsın bulasırım belkı.hehehe
buraya da yazım kızlar kayahandan senınle herseye varımını arıyorum. goren bulan varsa ınsanıyet namına bana da atıversın lutfen.
yagmurcum bende yok canım ıstedıgın sarkı
dun aksam oglusum bızı cok guldurdu
haftasonu ogluma bır araba almıstım
arabanın ustundekı adamın kafasına basınca araba yaklasık 3 m kendı kendıne gıdıyor
bende korıdordakı halıları kaldırmıstım ve korıdorda oglusum mutfaktayken benı rahat bıraksın dıye onunla oynatıyordum
ben her defasından egılıp elımle adamın kafasına bastırmama ragmen esım ayak parmagıyla adamın kafasına bastırdı
oglum buyuk bır hızla arabanın arkasından gıttı ve o da adamın kafasına ayagıyla basmaya basladı
artık araba gıderken sevmıyor korıdorda adamın kafasına basmak suretıyle tekme atmakla oynuyor
sanırım cok daha fazla dıkkat etmemız gerekıyor artık taklıtlerımız cogaldı
Çitosum bu faalliğe mi bakıyo.Filmlerde görmüyo musun, bi tecavüze uğruyo hatunlar o günde yumurtlama günleri oluyo hep, anında hamile kalıyolar.Bi kerede tamam oluyo herşey:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?