2008 Kasım Anneleri

aşk olsun melek benim sesim kart mıydı loooo lülülülülülü

vallahi dedim billahi dedim içimden dedim şimdi andina böle böle yazar kesin dedim aklıma geldi hemen yazmışın bak :roflol:

kart olurmu cicim senden güzeller güzeli taş gibi bir hatun sesi geliyordu afet afet opuyorumnanaktan

Kalimerom bu ne arabasıymış çıtıpıtım?Acaba oğluma alsam beni rahat bırakır mı?

canım toyzshop tan almıstım ama markasını falan hatırlamıyorum
cok buyuk bırsey degıl pıllı falan da degıl
polıs arabası gıbı uzerınde oturan bır adam var
onun kafasına bastırınca araba kendı kendıne gıdıyor ama halı uzerınde cok uzun gıtmıyor
parkede 3 m falan gıdıyor
eve gıttıgımde bır bakarım lınkı varsa verırım canım

Ay yasminim günaydın , ben pek severim bilgisayar oyunlarını senelerce sims oynamış bir manyağımdır ayıptır söylemesi , hala fırsatım olsa oynarım ama vakit yok maalesef : ))

Canımcım iş durumu hala belirsiz , iki kişiyi başka departmana gönderdiler , biz de bekliyoruz sabırsızlıkla durumun açıklanmasını , bu sıkıntıları atmak için de kendimi oyuna verdim gülümcüm..

iş bi yana kocam da gelemedi biliyosunuz ona da çok bozuluyorum , bazen çok saf oluyo benim kocam son 2 aydır şanzıman derdine iki maaşını kaptırdı ve yaptıramadı da bari yapılsa gelse hadi neyse olan paraya olsun diyecem ama sinirlerimiz tepemizde artık...biraz önce aradım hala olmamış , kendim istanbula gelip orda arıycam diyo , verdiğin paralar ne olcak dedim geri alıcam diyo tam söylenmeye başlıycaktım sus sakın bişey söyleme duyacak halim yok diyo... o kadar saf ki herkese inanıyo , bir avuç tuz uzatana hıyarım ben deyip kafasını uzatacak o derece yani... çok doluyum şekerim beni anca oyun paklar bu durumda.. ha batuyu soruyorsan günlerdir uyumuyo , azı dişi patlıyo , ben de hayalet gibiyim ..neyse yazmak , düşünmek aklıma getirmek istemiyorum , geldikçe sinirlerim bozuluyo çok

Çook mercüüüü , ordan burdan sarkanlarla olsam olsam hamam taşı olurum be yavrucummmmm

Zeynaaaaaaaaa cafen böceklenmişşşşşşşşşşşşşkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı...

öööghhhhhhhh midem bulandı:jeyyar::jeyyar:.Dikkat etsene lodelikafaduldendelikafadulden

bu oyunu görmeden ölürsem gözlerim açık giderim..
kocamon facesiyle bi baksam..
nereye giriliyor, ne yazılıyor bi yardımcı olun..
hadi bakıyımmmm....

bebeğim bozma sinirini yaa bence de düşünme sen cafne bak boşver adamda orada durmaya meraklı değil ya halledip dönecek işte inşallah

Çook mercüüüü , ordan burdan sarkanlarla olsam olsam hamam taşı olurum be yavrucummmmm

olsun cicim ordan burdan sarkanları toplayıveririz olur biterkaydirigubbakcemile3

hadi bakıyımmmm....

canımcım face i açınca arama kısmına cafe world yaz çıkar zaten oradan uygulamaya gideceksin yava yavaş başlayacaksın cafe sana ait olacak vs...

hadi bakıyımmmm....

Eşinin arkadaşlarından oynayan varsa ana sayfada paylaştığı cafe worlde tıklıyorsun canımcım.pLAY diyorsun oynamaya başlıyorsun.Başka nasıl bulacağını bilmiyorum azcık teknoloji özürlüyüm de..

Yaaaaaa sorma andinacım..Ocağın üzerinde unutmuş yemekleri.Onlar da kokuşmuşkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile..

Azcık pasaklı mı nekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aboooo , naptın kız zeyna evde çok çalıştırıyolar seni herhalde cafeni ihmal etmişsin

canım bozmamaya çalışıyorum ama kötüyüm inan , neyse nasıl toplıycan benim sarkanları onu söyle bi hele : )))

hilalcim kızlar söylemiş cafe world yaz searh kısmına bulursun canım

canımcım diyet falan yapıyor musun birde korse giyersin amaan olmadı estetik yaptırıveririz nolceek zemuszemus

Kızlar merhabalar Estelcim öncelikle geçmiş olsun çok üzüldm.Benimkide koltuktan düştü pazar günü çük şükür birşeyimiz yok.

Ne güzel dostluklar olmuş burada buluşuyorsunuz oğluşumla benide aranıza alın yaaa

Andinacım doktorumuza götürdük oğluşumuzu çok şükür birşeyi yok dedi.Ama boğazı kızarmış.Antibiyotik verdi çok şaşırdım.Hiç böle birşey yapmamaıştı şimdiye kadar.Ayrıca eşimin yaptıklarınıda anlatmıştım çok üstünde durmadı.Annemle gitmiştim annem konuşurken birşey sorunca bi sani bekle gibi bi cümle kullandı sinir oldum valla.Ama sonradan eşi ameliyat olmuş canı sıkkınmış biraz sanırım ama yinede tavrı hoşuma gitmedi.

kızlar söylemeyi unuttum dün yağızı arı soktu
annemlerin evde arılar nedense ya ölü ya da yarı baygın yere düşüyorlar
halının üzerine düşmüş dün bir tane daha annem görmemiş
yağız da tutmak istemiş sol elinin işaret parmağını sokmuş
akşam eve gittim kuzumun o küçük parmağı şişmiş kızarmış
hemen bepanthenin merheminden sürdüm kızarıklık gitti azıcık şişlik kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…