2008 Kasım Anneleri

ıcırcığım geçmiş olsun hem sana hem kızına
büyüme atağı haftası olabilir o haftalarda huysuzluk yapıp geceleri büyüme hormonu çok salgılandığı için uykusuz kalabilirlermiş

gulızgul cum ılk defa bu gece oldu cok kotuyduu artık bende dayanamıyorum yorgunluga ayaklarım cok agrıyor doktora gıtcem kardesım topuk dıkenınden suphelenıyor ınsallah degıldırrr

çok geçmiş olsun canım..topuk dikenide zordur geçen sene ablam olmuştu..baya bi çekti..inşallah değildir..

geçmiş olsun canımcım
evet leylanın konuşması çok etkileyiciydi ve çok doğruydu

ıcırcım aynı durum bizdede var..gece ağlayarak uyanıyo..bi 2-3 dk ağlıyo sonra geri uyuyo..sen nazarmı diyon canım ya..bizdede 2-3 gündür devam ediyo..

tabiki nazar olabilir canım ben inanırım nazara mutlaka dualar okurum ama bazen ona ağmen rahatlayamaz yavrum
tabi herşeyi nazara bağlamak doğru değil ama belli de olmaz

ıcırcığım geçmiş olsun hem sana hem kızına
büyüme atağı haftası olabilir o haftalarda huysuzluk yapıp geceleri büyüme hormonu çok salgılandığı için uykusuz kalabilirlermiş

hıh evet bu da bir ihtimal duymuştum daha önce de doğruluğuna inanıyorum

bu aralar çocukların durumu belli değil daha dün anlattım dün akşam 22.30 gibi yattı sabah 08.00de kalktı bu akşam 23.00gibi yattı 2de 4te 6da kalktı sürekli hiç belli olmuyor halleri

bu arada az önce Gülizciğimle görüştüm ay heyecanlandım valla buluşmamızın planlarını yaptık iş iyice yaklaştı ve ciddiye vardı inşallah çok güzel olacak zemuszemus

ebet kalimero aynen o dediğinden
işten başımı kaldıramıyorum

birde artık evde internet yok
benim süper kocam tasındıktan sonra adsl i otomatik ödemeye bağlattıgını sanıp gayet rahat davranıyordu
megersem onu otomatık ödemeye aldırmamıs ve 4 ay fatura ödenmemiş ve beyfendıde takip sıfır
geçen akşam küt dedi adsl gitti
aman pek bi mutlu oldum ve bir süre açtırmayı düşünmüyorum açıkcası
ilk 3 faturayı yatırıcam 4. yatırmıcam kı acmasınlar :)))
son zamanlarda bilgisayar basında fazla kalmaya basladı
yemekten kalkıyor hemen bılgısayar basına gecıyor oyun oynuyor fılm seyredıyordu
kızı yatırdıktan sonra herkes ayrı dunyadaydı
aman 2-3 gecedır pek rahatım
beraber oturup çay içmeye film izlemeye konusmaya başladık
teknoloji ama bir yere kadarmıs demek kı kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar.valla napıcamı şaşırdım artık öksürük bi bırakmıyo yakamızı.acaba ben mi bakamıyorum diye düşünüyorum artık.şurubu sorayım bari dr iyi gelir belkiopuyorumnanaktan

Lelalcim bu arada sen unutalacak hatun musun hayatım tabiki unutmadık Şeniz

ve cagancuk bir daha asla öyle düşünme olur mu bakamamak falan hangi çocuğunun hasta olmasın isterki ama oluyor işte bunu engelleyemiyoruz büyüdükçe daha da engelleyemeyeceğiz dış dünya ile temasları gün geçtikçe artıyor doğal olarak hastalıklara yakalanma oranları da artıyor bu kaçınılmaz ama daha öncede dediğim gibi allah dermansız dert bilinmez hastalık vermesin

bende bol bol okurum ama daha sık okuyayım barii..ne olur ne olmaz....inşallah buluşmamız güzel olur canımmm..

Herkese selam

Dün gecenin talihsizi bendim sanırım.. kızlar çok kötüyüm hala şoku atlatmış sayılmam

Dün akşam yemeğe anneme gittik , bi güzel yemeğimizi yedik üstüne meyvesini de yedi batu , biraz oyun oynadılar annemle sonra uykusu gelince kendi evime geçtim , pijamalarını giydirip yatağa girdik emzirmeye başladım , biraz emdi sonra kalktı yatmak istemedi bende yaprak dökümünü seyrediyodum zaten bari dedim salonda emziriyim hemde diziyi izlerim neyse salona geçtik onu koltuğa oturtuum birden bana baktı ağzını açtı oluk oluk kusmaya başladı ama nasıl bir kusma anlatamam , şelale gibi ağzından akıyor burnundan akıyor kaç dakika sürdü bilemiyorum ama deli gibi kustu hemen annemi çağırdım , ateşine baktiık yok , kustuktan sonra biraz ağladı korkudan ama geçince bende üstünü falan değiştirince yine keyfi yerine geldi , hiçbir anlam veremedik neyse 15 dakika sonra bi daha kustu , 15 dakika sonra tekrar.. neye uğradığımızı şaşırdık , gece 11’di ve ben çok panik oldum , doktorumuzu aradım ama açmadı : (( sonra bi daha kustu sadece su çıkardı , 1 gibi de uyudu... gece sık sık uyandı emmek istedi ama açıkcası çok emzirmek istemedim uykusunda da kusar boğulur diye..doğru dürüst uyuyamadım da zaten , Allahtan sabah süt iznimi kullandım da yanındaydım , 8.30 da uyandı kahvaltısını yaptı , keyfi yerinde ama ben ne olduğunu anlayamadım hiç.. şimdi yine arıycam doktorunu ama bana bi akıl verin , ne olmuş olabilir..
Bu arada yemekte balık yedi , üstüne de bir elma yedi , anneim evinde de Cumartesi çerçeveler boyanmıştı hafifi bi boya kokusu vardı acaba diyorum balıktan mı yoksa boyadan mı..offf Allah kimseye yaşatmasın kabus gibi bi geceydi

ay andinacım okudukça gözümün önünde canlandı resmen
geçmiş olsun batuşa
boya da balıkta ikiside kusmasına etken olabilir
neyseki atlatmış sabaha birşeyi kalmamış

Herkeze merhaba,anca düstük buralar..

Andisim cok gecmis olsun ccanim batucuga..Hamileyken beni mevimdede boya yapilmisti

cok etkilenmistim ben ve saat basi kusuyordum acaba agir gelmesin batuyada boya kokusu.

balikta bisi olsa sizdede belli ederdi diye düsünüyorum ben..yada hafif üsütmüsse midesini oda olabilir.

sen yinede ara doktorunu bi görüs.üzüldüm simdi kuzucuguna..

Lelalcim bu arada sen unutalacak hatun musun hayatım tabiki unutmadık Şeniz

yok kıs takılıyorum ben zeyna demiş ya ben de diyeyim didim :kedi:
şaka bir yana ama hani şu günlerce girmesende sanki hergün burdaymış gibi kopmadan devam ediyor ya muhabbet işte bunu seviyorum :))

çağancuk size de geçmiş olsun tatlım ya
am atlatamadıkları sürece bu öksürük ve hastalık devam eder de eder. aman dikkat edin canım

ayy andinacım geçmiş olsun canım yaa kıyamam ben ona
bence ikisi bir arada tetiklemiş olabilir canım neyse zehirini çıkarmış bununla geçmiş olsun inşallah diyelim

Andinacım çok çok geçmiş olsun.Kusma biçiminden aladığım kadarıyla balık dokunmuş olabilir.Aynı şeyleri bende yaşadım.Balığı güveç yapıştım.Bilmiyorum taze diye almıştım ama bayat olabilir.Yada pişirme şeklinden dokunmuş olabilir.Güveç yapmıştım çünkü.Valla bu olaydan sonra balık yedirmeye korktum.Oğlum,eşim, kayınvalidem sabaha kadar kustular.Ertesi gün Vahap beyde balıktan olmuştur dedi.Pişirme biçimi bile etkileyebiliyormuş.Balık vereceksen haşlayarak ver ve taze olduğuna emin olmadığın bir yerden alma dedi.Offf çok üzüldüm şimdi cnaım ya gözümün önüne geldi valla okurken çok çok geçmiş olsun.Bana sık sık emzir demişti doktorumuz

herkeze meraba kızlar
hasta olan bebişlere geçmiş olsun biz bukadar üstlerine düştükçe daha fena oluyo bunlar büyücekler ama bizde bizden gitçez herhalde
cem'e bende çok üzüldüm ya yazık oldu valla deymez hiçbişeye
ıcırcım sanada geçmiş olsun
valla ben bu cadı yüzünden dogru düzgün yazamıyom yarım yamalak yazıyom kusura bakmayın ama sezi hiç bırakmıyorum takipçinizim haberiniz olsun
atladıklarım ne olur kusura bakmayın

andinacım çok çok geçmiş olsun canım..
şimdi iyidir inşallah batu..
iyiki annen yanındaymış çok panik yapıyo insan öyle zamanlarda..
yemekten hemen sonra yedirdiyseniz meyvesini o dokunmuş olabilir mi acaba..
zaten yetişkinler içinde siroza kadar yol açabilen bi durum yemekten 2 saat sonra ve ya yarım saat önce meyve yemek gerekli biliyosundurda gerçi..
aksi halde midede alkole dönüşüyo..
birde meyvesi soğuk olabilir mi acaba aklıma bunlar geldi..
dr. na ulaşınca bizide bilgilendirirsin canım merak ettim şimdi çok geçmiş olsun batuya..

andına gecmıs olsun canum batuya
elbet bır sebebı vardır kusmasının ama ne kadar panıklesen de onemlı olan kusarek dısarı atabılmesı ıyı bır durum

ınsa allah sımdı durumu ıyıdır

andina canım çok geçmiş olsun(
kabus gibi anlara yaşamışsın..
bencede boya kokusu ve balık ikiside tetiklemiştir kusmasını..
neyseki düzelmiş.Allahım birdaha göstermesin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…