- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #45.301
sen ver bakıyım şu patronun telini:)))))
gulızgul cum ılk defa bu gece oldu cok kotuyduu artık bende dayanamıyorum yorgunluga ayaklarım cok agrıyor doktora gıtcem kardesım topuk dıkenınden suphelenıyor ınsallah degıldırrr
gulızgul cum ılk defa bu gece oldu cok kotuyduu artık bende dayanamıyorum yorgunluga ayaklarım cok agrıyor doktora gıtcem kardesım topuk dıkenınden suphelenıyor ınsallah degıldırrr
gunaydın
dun gece eylul hep aglıyarak uyandı
neyse uyanıyor yastıga basını koyuyorsonra tekrar aglıyor aynı seylerı hep uyanınca yaptı bende korktum doktorun nazarı degdı dıye dusundum kızıma okudum oyle uyudu cok sukur sabahta erkenden uyandıı
alttan sılerı cıkıyor kuzumun
dunde bende ceme cokkk uzuldum leylanın soyledıklerıde cok hosuma gıttııı kımse cemın yapdıgını yapamaz dedııı cok etkılendımm
ıcırcım aynı durum bizdede var..gece ağlayarak uyanıyo..bi 2-3 dk ağlıyo sonra geri uyuyo..sen nazarmı diyon canım ya..bizdede 2-3 gündür devam ediyo..
ıcırcığım geçmiş olsun hem sana hem kızına
büyüme atağı haftası olabilir o haftalarda huysuzluk yapıp geceleri büyüme hormonu çok salgılandığı için uykusuz kalabilirlermiş
cagancuk canım gecmıs olsun
demek dızıde cem'ı oldurduler
her ne kadar nejlayı hıc sevmesemde uzuldum sımdı gercekten zor bır durum
ızlememem ısabet olmus ben dayanamıyorum o goruntulere
lelal bız ozledık senı ama sen ısten basını kaldıramıyorsun
bu arada denızanası hıc gelmıyor mu
geçmiş olsun canımcım
evet leylanın konuşması çok etkileyiciydi ve çok doğruydu
tabiki nazar olabilir canım ben inanırım nazara mutlaka dualar okurum ama bazen ona ağmen rahatlayamaz yavrum
tabi herşeyi nazara bağlamak doğru değil ama belli de olmaz
hıh evet bu da bir ihtimal duymuştum daha önce de doğruluğuna inanıyorum
bu aralar çocukların durumu belli değil daha dün anlattım dün akşam 22.30 gibi yattı sabah 08.00de kalktı bu akşam 23.00gibi yattı 2de 4te 6da kalktı sürekli hiç belli olmuyor halleri
bu arada az önce Gülizciğimle görüştüm ay heyecanlandım valla buluşmamızın planlarını yaptık iş iyice yaklaştı ve ciddiye vardı inşallah çok güzel olacak zemuszemus
Lelalcim bu arada sen unutalacak hatun musun hayatım tabiki unutmadık Şeniz
ayy andinacım geçmiş olsun canım yaa kıyamam ben onaHerkese selam
Dün gecenin talihsizi bendim sanırım.. kızlar çok kötüyüm hala şoku atlatmış sayılmam
Dün akşam yemeğe anneme gittik , bi güzel yemeğimizi yedik üstüne meyvesini de yedi batu , biraz oyun oynadılar annemle sonra uykusu gelince kendi evime geçtim , pijamalarını giydirip yatağa girdik emzirmeye başladım , biraz emdi sonra kalktı yatmak istemedi bende yaprak dökümünü seyrediyodum zaten bari dedim salonda emziriyim hemde diziyi izlerim neyse salona geçtik onu koltuğa oturtuum birden bana baktı ağzını açtı oluk oluk kusmaya başladı ama nasıl bir kusma anlatamam , şelale gibi ağzından akıyor burnundan akıyor kaç dakika sürdü bilemiyorum ama deli gibi kustu hemen annemi çağırdım , ateşine baktiık yok , kustuktan sonra biraz ağladı korkudan ama geçince bende üstünü falan değiştirince yine keyfi yerine geldi , hiçbir anlam veremedik neyse 15 dakika sonra bi daha kustu , 15 dakika sonra tekrar.. neye uğradığımızı şaşırdık , gece 11’di ve ben çok panik oldum , doktorumuzu aradım ama açmadı : (( sonra bi daha kustu sadece su çıkardı , 1 gibi de uyudu... gece sık sık uyandı emmek istedi ama açıkcası çok emzirmek istemedim uykusunda da kusar boğulur diye..doğru dürüst uyuyamadım da zaten , Allahtan sabah süt iznimi kullandım da yanındaydım , 8.30 da uyandı kahvaltısını yaptı , keyfi yerinde ama ben ne olduğunu anlayamadım hiç.. şimdi yine arıycam doktorunu ama bana bi akıl verin , ne olmuş olabilir..
Bu arada yemekte balık yedi , üstüne de bir elma yedi , anneim evinde de Cumartesi çerçeveler boyanmıştı hafifi bi boya kokusu vardı acaba diyorum balıktan mı yoksa boyadan mı..offf Allah kimseye yaşatmasın kabus gibi bi geceydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?