2008 Kasım Anneleri

cılegım deme ya 5 kılo fazlam var dogum kılomdan hala.eskı kıyafetlerım olmuyo hala.gaza getırınde accuk daha zayıflayayım su dogum gunune kadar be ya .

ya gecmıse pek bakamadım ne oldu bır ozetleyiverse sevabına ))

azocum cok dogru bısıye degınmıssın cnm benım babam 66 yasında hayatı boyunca sadece bır ıkı kez grıp olmustur o da cok hafıf bır sekılde Allaha sukur.cunku sofrasından sogan ve sarmısagı asla eksık etmez ve bızede cok ısrar eder yememız ıcınçbende severım ama malum cevreme rahatsızlık vermemek ıcın pek yemem duruma gore yanı eger evdeysem ve dısarı cıkmıyacaksak esımle beraber yerım.

tüh mmf ya keşkem baştan deseydin bizde yapardık..
gerçi benim bıdık canı istediği zaman yürüyor özellikle de dışarıda ama hala evin içinde emeklemek ona daha cazip geliyor nedense :))
azocum verdiğin bilgi için hatta bilgiler için çok teşekkürker tatlım ..
soğanın hastalıklara karşı koruyucu olduğunu ben daha önce de duymuştum .. özellikle de soğanı yerken zarını ayırıp yemek çok daha sağlıklıymış .. hatta bununlada ilgili bir hikaye vardır da pek birleştirip anlatamam :))

Selam kızlar. Şu sela sallamasını haftaya da ben yapayım sizinkiler yürürse... Bu arada biz ne zaman yürürürz hiçbi fikrim yok, koca popom daha tunarak ayağa kalkmayı bile beceremiyor. Varsa yoksa az az sıralasın, sürünerek orayı burayı karıştırsın...
Bu arada bizim evde dün kıyamet koptu kızlar. Bahsetmiştim ya ne yüzümüze bakıyor ne de konuşuyor diye... Dün Bengiş'i kontrol etmek için 5 gibi eve gittim. Ben gelince bu kalktı odasına çekildi. Ben de mutfağa girdim bi yandan kızı eğliyorum bi yandan yemek yapıyorum. Neyse bi anda kapı açıldı, kapı açılınca Bengisu da heyecanlandı biri geldi sandı. Baktım bu toplamış valizlerini hırsız gibi gidiyo. Bengisu da yanına gitmek isteyince aldım kucağıma kızı noluyo annecim dedim. Kadın bunu duyunca "nolcak, istediğin oluyo gidiyorum sonunda" diye söylenmeye başladı. Hiç duymazdan geldim gitsin diye bekliyorum ama kadın gitmiyo. Bi başladı bana sövmeye, beddualar etmeye. Hatta "ayırıcam seni oğlumdan, gece koynuna girdiğin benim oğlum!" gibi laflar. (Sanki kocasının koynuna giriyoruz) Bu arada kapı açık apartmana rezil ediyo bizi. Ben hala ya sabır diyorum. Benden tepki alamayınca aileme dil uzatmaya başladı, işte o noktada kadını dışarı doğru ittirdim ve bu eve bi daha gelemezsin dedim. ıttirince iyice çıldırdı falan ama olay sonsuza kadar kayınvalide ve kaynımın hayatımdan çıkması ile noktalandı... Bu arada nasıl basit nasıl kötü bi insanın oğluyla evlenmişim diye de üzüldüm. Gerçi kocamı çok seviyorum, annesini o da tasvip etmiyr hatta o da artık sildi bu olaydan sonra ama hayatta kavga küslük bilmeyen bir insan olarak yaşadıklarıma inanamıyorum. Neyse işte, tek tesellim artık canımı sıkamayacaklar...

Bu arada Lelal'cim senin de canını sıkmışlar canım, ama resti çektiğin iyi olmuş daha fazla seni üzemezler inşallah.

çilekcim evet haddini aşanlara bir şekilde dur demek gerekiyor ki ben yine dedim.. gerçi onun için bişey fayda etmez br süre sonra yine dediğim dedik çaldığım düdük şeklinde geri dönecek ama bu sefer ben tavrımı bozmayacağım..3 sene oldu ve yeter ..kimsenin karşısında çocuk yok .
kötü gelinsem kötü gelinim .. bir oğlu daha var allah onda iyi gelin versin kendisine .

BENDE SOĞANI , SARIMSAĞI SEVERıM AMA DIŞARIYI RAHATSIZ ETMEMK ıÇıN YıYEMıYORUZ..
azocum bilgin için çok tşkler canım..arkadaşlarda sormuş ama kabuklumu koayacaz..
yağmurcum kayahanın şarkısını göndermiştim aldınmı canım..

yağmurcum evet diş çıkartan bebeklere soğan veya soğangillerden olan pırasayı verirler eline ki ben pırasa veriyorum .. uyuşturucu etki yapıyor tatlım ve ilaç kullanmaktan çok daha faydalı

Elmalıcımmmmmm allah sana sabır versin be gülüm o ne öyle lmaz:lmaz::mymeka::mymeka:...Kabus gibi bişi senin bu kaynana,ya benim hiç aklım ermiyor nasıl böyle cüretkar insanlar var bu hayatta.kötükedihüso

Lelalcim sen de paralamışsın herhalde azcık kaynananı..Aman allah bizim çocuklarımzıı iyi insnalarla karşılaştırsın..

Sizlere bakınca benim kayınvalidem süper kaynana sınıfına giriyor..Allah nazarlardan saklasın

ayyy kızlar ne bu ya.amma da cırkın ınsanlarmıs nedır dertlerı ya.valla sankı kocalarını mı ellerınden aldınız.ne ayıp ya.benımde oglum var valla ınsallah benım gıbı bır gelınım olurda basımın ustunde tasırım yemın ederım.kendım gıbı olsu ben kotuysem o da kotu olsun ıyıysem o da ıyı olsun.hayret bısı ya.nasıl sınır oldum valla elmalıcım ıyı etmıssın ıpler ınceldıgı yerden kopsun.beddua da nedır ya senın torunun annesı senın neslını devam ettırıyor bu nasıl zıhnıyet anlamadım valla.

bana soymıcaz gibi geldi sankime yani ölecene koycaz sanırım
denemekten ne çıkar
sağol biligiler için azocum

lelalcim sanada teşekkürler geçmiş olsun dileğin için

lelalım ben ılacta vermıyorum artık bıraktım kendı halıne canı ısterse dıslıgı kabul edıyor ıstemese yok. artık boyle gıdecez.sogan versem acı acı aglar maglar gozu yanar dıye vermedım acıkcası.

gulızcım cok tesekkur ederım cnm aldım maılını sana da cevap yazdım ama almadın sanırım cnm.

çitoscum bu sefer azcık değil baya baya .. gayet sakin içimde ne varsa döktüm ne geliyorsa söledim.. eşim bile hayret etti bu kadar sakin konuşmama..ondan da saklamadan yanında konuştum üstelik. çünkü sadece bana değil oğluna da zarar veriyor ve bende hem kendimi hem de eşimi korudum .. telefonu kapadıktan sonra eşim teşekkür ediyor ya .. yok yani artık ne gereği var kendi huzurumuzu bozmaya ..

yağmurcum kesinlikle ne kayınvalideler var yakın çevremde gelinleri kızlarından daha değerli arkadaş gibi dost gibi ..neticede ne yaparsa kayınvalide kendi öz evladına da yapıyor ama anlamıyorlar işte .. nasıl oluyor bilmiyorum ama anlamıyorlar.. bilmiyorum büyük konuşmayayım ama ben de olur da oğlum olursa ilerde kayınvalide olurum ama asla diyorum ya asla böle olmam ..

valla kızlar gene kocalarınız da ıyıymıs sukredın baskası olsa toz kondurmaz anasına ne yaparsa yapsın der anam der cıkar ısın ıcınden.boylelerı de var.

ooo bu kez galıp gelen gelınler olmus
her ıkınızı de kutluyorum lelal ve elmalı
hıc kımse kımseyı ezmeye kalkamaz

keske benımkılerde benım yuzume soyleseler ne soyleyeceklerse de bende hadlerını bıldırsem
ama nerde korkak tavuk mısalı baskasının yanında konusur atıp tutarlar, benım kulagıma gelır
bır ıkı kez ben boyle bır sey duydum dogru mu dıye sordum hanı dogru dese acacaktım agzımı ama kabul etmıyorlar hemen ınkar edıyorlar
sonucta kendılerınden kendı kulagınla duymayınca yalan soyleme boyle demıssın dıye de hesap soramıyorsun

uff bastınız yıen yaralarıma

aman kızlar dert etmeye değmez bir yerde .. ne demişler ne ekersen onu biçersin ..
ilerde iyice yaşlandıklarında görüces ne oluyor ne bitiyor .. o yüzden insan oğlu ettiğini bulur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…