- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #45.541
oyyy oyyy mınıgım bu ne voleybol takımı gıbı ıyı paslasıyorlardır bunlar sımdı...
Yaw Estelim senin kaynanada ne var.Hep bizi dinliyosun.Anlat bakalım.Eğer anlatırsan sabah kocamla aramızda geçen komik bişi anlatacam:)))
Oooov Estelcim canım benim ya.Ne kötüymüş.Hakettiğin küçük skeç geliyor:)) Sabah eşim bebeği annesine götürdü.Ben de kahvaltı hazırladım.Bi güzel kahvaltı yaptık.Herşey güzel gidiyodu.Hazırladım evden çıkacam bi hapşuruk tuttu beni.Haliyle murnum akıyo.Ayakkabımı da giymiştim.Eşime şöyle seslendim; Aşkım , sevgilim peçete verebilir misin?Gitti dolabın çekmecesini açtı.Sonra beni çıldırtan şu sözleri söyledi " Burda harmandalı oynatmışsın" Peçeteyi falan almadım.Kapıyı çarpıp çıktım.Arkamdan geldi.Yani dağınıkmış çekmece.Anladın sen onu:)) Özür diliyo falan.Ben de yeter dedim.Ben harmandalı oynatıyosam sen de kısa kes Aydın havası olsun dedim:)))Onu orda ... gibi bırakıp yoluma devam ettim:)))
estelım hakıkaten senın kayınvalıde senı cok kıskanmıs
o kadar kı oglunun senın ıcın caba sarfetmesını yedırememıs kendıne oglunu bıle gozu gormez olmus kadının
bana gore tek sebebı oglunun senden cok kıskanması
yasmıncım ahhhh ahhhh dıye ıc cekeyım
benım kayınvalıdem normalde yaslı baslı koyunde yasayan bır kadın
kocama gore bır melek
hos bana da yuzume soyledıgı bırsey yoktur ama gerekte yok zaten
cunku 5 tane velıahtı var annem yasında
onlar hakkımızdan gelıyorlar sagolsunlar annelerı adına
cevriyeyi annatmaya luzüm yok demi zaten herkeş tanıyokendüsünü
oğlunada gıcığım zati bu aralar
ay yasmin güldürdün beni kız hakkaten ne sitcomm aileniz var he valla şanslımıısn şanssızmı annamadım doğrusu
ay kızlar bir site gitti öğrenciler boş bırakmadı puff giremedim yine deli oldum
anlatılanlar biriktikçe birikmiş tabi
valla kayınvalide hikayelerinizi ağzım açık dinliyorum ve hayretler içinde kaıyorum ne insanlar var rabbim
ama elmalıcım beni ok rahatlattın bugün valla aklımdaydın okudum o dışarı ittirdim falan dedin ya oh dedim
lelalcim seni de ayrıca tebrik ederim canım benim
estel senin kaynana da alemmiş doğrusu ve miniğim seninkilerde allah allah valla şaırıyorum bu yazıları okudukça nasıl böyle olabilir insanlar
yasmin senin sabahki hikayene diyecek lafım yok zaten tahmin edersinki koptum kaydirigubbakcemile3 bir aydınlı olaRAK eşinle ve seninle gurur duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?