2008 Kasım Anneleri

oyyy oyyy mınıgım bu ne voleybol takımı gıbı ıyı paslasıyorlardır bunlar sımdı...

canım tek tek ıken hıcbırı dıgerının dedıgını tasdık etmez
hatta onların bırbırlerını cekıstırdıklerını bıle duyabılırsın
ama bır araya geldıklerınde voltranı olusturyorlar

allahtan benım koca bana laf soyletmıyor
yoksa cıg cıg yerlerdı benı de kardeslerınden korktukları ıcın onlara yemedıııı :1closedeyes:

cılegım bakarsın bır surprız yaparsın bıze
bır arkadasım bır dızı amelıyat ve tedavı sonrasında tup bebek yontemıyle ıkızlerıne sahıp oldu
bebekler 11 aylık olup yurumeye baslayıp kontrole gıttıgınde hamıle oldugunu ogrendı
kı bu arkadasıma gebelık oncesınde amelıyatları yapan doktorları senın cocugunun kendı kendıne olması kesınlıkle mumkun degıl demıslerdı
bundan dolayı hıc korunmuyordu ama oluyormus ıste

Yaw Estelim senin kaynanada ne var.Hep bizi dinliyosun.Anlat bakalım.Eğer anlatırsan sabah kocamla aramızda geçen komik bişi anlatacam:)))

heheee

valla senin hikayelerine bayılıyorum canım dinlemek için az çıtlatayım:))

benim eşimin annesi biz evlenmeden önce bana bayılıyodu nereye koyacağını bilemiyodu beni..iltifattan geçilmezdi..
biz sözlendikten sonra eşimle ufak bi mesele yüzünden bozuştuk ve ayrılma noktasına geldik..eşim baya üzüldü çok koştu peşimden bu durumda benim kayınvalideye dert oldu..

ben çok kendini beğenmişmişim..sanki bey kızıymışım:))

neyse bu hırsını alamadı ve neden peşinde koşuyosun diye oğlunada sinirlendi vee düğün yemeğimize gelmedi..

ve eşimin kardeşlerinide tehdit etti giderseniz silerim sizi hakkımı helal etmem filan..

işte o gün bugündür olaylar bitmedi..

ben eşimi çok sevdiğim için sırf onun hatrına üzülmesin diye defalarca gittim evine kayıpederim melek gibi adamdır birde onun için tabi..
beni evden kovaladı ettiği bedduların haddi hesabı yok..
ve en bombası ve teşhisi koyduğum durum ben hamileyken doğmamış oğluma beddua etti..

eşim trafik kazası geçirdi tel açtı anne bak ölümlü dünya diye inşallah bi dahakine kamyon altında kalırsın dedi..

ve ben hala eşime ölümlü dünya üstünde hakkı var bayramda seyranda gidelim vicdan azabı çekmeyelim diyorum ve eşimi zorlayarak götürüyorum ama biz girdiğimizde eskiden bize etmediği hakareti bırakmayan kadın şimdi evden enında kaçıyo artık nereye gidiyosa..

tabi bunlar küçük bi kısım başınızı ağrıtmayayım:))

hmm bi ara barışır gibi olmuştu ama onu 3 gün aramadım diye bana tel açtı bağırdı çağırdı insan bi teklif eder geliim ütünü yapıyım evini süpüriym filan dedi:))

ben zaten üni okurken evlendim staj yapıyorum deli gibi koşturuyorum benim evimi annem kardeşlerim gelip temizliyo bazen ütümü yapıyolar ..şaka gibi yani..

Oooov Estelcim canım benim ya.Ne kötüymüş.Hakettiğin küçük skeç geliyor:)) Sabah eşim bebeği annesine götürdü.Ben de kahvaltı hazırladım.Bi güzel kahvaltı yaptık.Herşey güzel gidiyodu.Hazırladım evden çıkacam bi hapşuruk tuttu beni.Haliyle murnum akıyo.Ayakkabımı da giymiştim.Eşime şöyle seslendim; Aşkım , sevgilim peçete verebilir misin?Gitti dolabın çekmecesini açtı.Sonra beni çıldırtan şu sözleri söyledi " Burda harmandalı oynatmışsın" Peçeteyi falan almadım.Kapıyı çarpıp çıktım.Arkamdan geldi.Yani dağınıkmış çekmece.Anladın sen onu:)) Özür diliyo falan.Ben de yeter dedim.Ben harmandalı oynatıyosam sen de kısa kes Aydın havası olsun dedim:)))Onu orda ... gibi bırakıp yoluma devam ettim:)))

estelım hakıkaten senın kayınvalıde senı cok kıskanmıs
o kadar kı oglunun senın ıcın caba sarfetmesını yedırememıs kendıne oglunu bıle gozu gormez olmus kadının
bana gore tek sebebı oglunun senden cok kıskanması

yasmıncım ahhhh ahhhh dıye ıc cekeyım
benım kayınvalıdem normalde yaslı baslı koyunde yasayan bır kadın
kocama gore bır melek
hos bana da yuzume soyledıgı bırsey yoktur ama gerekte yok zaten
cunku 5 tane velıahtı var annem yasında
onlar hakkımızdan gelıyorlar sagolsunlar annelerı adına

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yasmın hakıkaten evınızın ıcıne bır gızlı kamera yerlestır canım bence
bu arada harman dalı nasıl oynanıyor bılmıyorum ama degısık bır karakter esın

heheee valla değdi anlattığıma:))

eşinin benzetmesi mi komik yoksa senin cevap mı daha komik karar veremedim ama:))))))

yapıştırmışsın cevabı..ayyy çok güldüüüm:))))))))))))))))

valla çok tatlısınız..bence sen eğlen bu durumla kii öyle yapıyosun aslında çaktırmadan:)

evet canım baya kıskanç ama eşiminde annesi bi yerde evlat yetiştirirken az emek verilmiyo bende biraz idare etmeye çalıştım ama bu kadar oldu:)
daha ne torununu gördü(zaten asla göremez artık) nede evlendiğimden beri evimi..
gölge etmesin başka ihsan istemez ..
en hayırsız evladı sorsan benim eşim hep beddua eder ama para lazım olunca nedense tek evlat biz oluyoruz..
ne yapalım buda şans işi heralde..
evlendiğimiz şubatta 3. sene olucak eşime hala aşığım bu aşk olmasa zor çekerdim ama kıyamıyorum ona o da üzülüyo ama ben kadar değil..

ben aslında masum anne kıskanmalarını hos gorebılıyorum
ama ıs fesatlıga gelınce kızıyorum

aksama bır yere davetlıyız
ben onceden gıdıcem kocıs almaya gelecek ve annem bana cocugu goturmememı teklıf ettı
her zaman yoruldum dısarı cıkıcam dıyen kadın ben bakarım cocugu goturme dedı
yarın aksama da mısafırlerım var yorucu bır hafta sonu yıne benı beklıyor
ama hıcbır hazırlıgım yok

bizde yarın kahvaltıya davetliyiz ama hiç gidesm yok annem bana bırak dedi ama vicdan azabı çekiyorum o zmanda..

aslında annemlerle kalsa daha çok eğlenir ama ne biliyim işte..

ay kızlar bir site gitti öğrenciler boş bırakmadı puff giremedim yine deli oldum

anlatılanlar biriktikçe birikmiş tabi

valla kayınvalide hikayelerinizi ağzım açık dinliyorum ve hayretler içinde kaıyorum ne insanlar var rabbim
ama elmalıcım beni ok rahatlattın bugün valla aklımdaydın okudum o dışarı ittirdim falan dedin ya oh dedim
lelalcim seni de ayrıca tebrik ederim canım benim

estel senin kaynana da alemmiş doğrusu ve miniğim seninkilerde allah allah valla şaırıyorum bu yazıları okudukça nasıl böyle olabilir insanlar

yasmin senin sabahki hikayene diyecek lafım yok zaten tahmin edersinki koptum kaydirigubbakcemile3 bir aydınlı olaRAK eşinle ve seninle gurur duydum

ay yasmin güldürdün beni kız hakkaten ne sitcomm aileniz var he valla şanslımıısn şanssızmı annamadım doğrusu

Heee.Çok sessizdir sakindir ama bi laf söyler zınk diye kalırsın.Ama ben de hazırcevabımdır altında kalmam.Diyorum ya krize girecek kadar kavga etsek bile komik bişi söylüyo tartışma esnasında ağzım gözüm yamuluyo.Şimdi gülsem yüz bulacak. Ciddi duramıyorum lafları karşısında da.Arkamı dönüyorum, öyle gülüyorum:)))kafamçokkarıştı

Sizin kayinvalideler inanin akillara zarar kizlar,iyi ugrasiyorsunuz vallahi.

Sizlerin ev icindeki huzuruna karismasinlarda ne halleri varsa görsünler..

Ben izledim ve birdaha gicik oldum o kiza..

yaaa mücver yaptim,yesil doganlari dograrken parmagimi kestim

baya iyi kesmisim tirnagimla beraber kopmadi ama hala kaniyor ufffffffffffffffffff.

Onun hakkından ben gelirim Melekim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…