2008 Kasım Anneleri

kimse benimle ilgilenmedi bile neyse herkes gendü bilüür
bu arada benimle ilgilenecek biri bu cafenin ne olduğunu sölermi ben fransız kaldım biraz

selam kızlar

sabahtan temizlik yaptım biraz, oğlumu uyuttum, yemek falan yaptım biradan uyanır, uyanmadan hemen yazayım dedim

lelal , elmalı geçmiş olsun ve gözünüz aydın diyeyim, yorum yapmakta zorlanıyorum, bizdede ablamınki öyleydi, en son ilişkileri koparak çözüm bulmuşlardı,

zeyna geçmiş olsun canım,

mmmf yürüyecekmi bakalım memo bugün, yürürse süper yöntem, benim sarı kafa ilerletti baya

lelalcimlinki bulamadıysan diye tekrar yazıyorum İlke Deniz da bulabilirsin canım

kalimero, yasmin, nazlımelek, beyazmelek, çitos, güliz, andina, estel ve varsa adını unuttuklarım hepinizi öpüyorum a.s.

kimse benimle ilgilenmedi bile neyse herkes gendü bilüür
bu arada benimle ilgilenecek biri bu cafenin ne olduğunu sölermi ben fransız kaldım biraz

hoşgeldin asorticim, cafeyi bende bilmiyorum canım face de kızlar gif isteği diye bişii gönderiyorlar, bende kabul ediyorum, ne güzel arkadaşlarım bana ikram ediyorlar diyede seviniyorum ama sonradan fatura gönderebilirler :))
şaka bir yana yanlış bişii yapmıyorum inşallah

allah yardımcınız olsun minikçim ve lelalcim..

biraz ben anlatsam halinize şükredersiniz ama neyse:))
içinizi karartmıyayım:)

aman allahım çileğimi unutmuşumakannehir canım benimgibi bir denizanasını nasıl unuttum blmiyorum seni ve oğlumun adaşını öpüyorum bol bol

yeni geldimya bir taraftanda geçmişe bakıyorum

azo hikaye için sağol canım hemen evin her odasına dekoratif soğanlarımı koyacam:)

ben kaç gündür diloksu görmedim sanki iyilerdir inşallah

denizanam benim teşekür ederim sana
bu arada yatak odasını temizliyorum perdesini çıkardım yıkanıo canımı cifledim off
çok yoruldum bu cifleme işi çok yoruyor insanı
bir de çilekk naptın regl oldun mu

Estelcim ilgisini başka yöne çekmeyide başaramıyorum.Unutmuyor yaw.ılla o dediği olacak kendini yerden yere atıyor valla küt küt kafasını vuruyor bişe olacak diye çok korkuyorum hemen veriyorum eline bende

Minik Kalimero napacağız bilmiyorum burçlarının özelliklerinden midir nedir bir inat anlatamam.Resmen parmağında oynatıyor beni.

Yatakta yatırma işine gelince ben daha beterim kızlar kucağımda yatırıyorum önce ben yatırıyorum sonra göğsüme koyuyorum uyuyunca yatağına geçiriyorum uaynınca çığlığı basıyor illa kucağımda yatacak gene alıyorum kuağımda yatıyoruz beraber ben tabi uyuşuyorum sabaha kadar.

Azocum soğan işi iyiyimiş bende deneyeceğim denemekte ne zarar varki ama gelen misafirlere yapacağım açıklamayı düşünüyorum şimdiden:)

maytap bu sela işi doğru benim kayınvalidemde aynı şeyi yapmış benimki yürümeyi bırak koşuyo bizimki fazla sallamış heralde

Kaynana diyince elmalı turtacım helal olsun cnaım zaten bu kadar zaman nasıl sabır ettin anlamadım.Ellerine sağlık.Valla ben büyük konuşmayayım ama dayanamazdım.Valla sizlerinkini görünce benimki melekmiş onu derim ben.

Lelal bu pırasa işi içime yattı doğrusu gözü yaşarmıyomu bebişin eğer ymıyosa bende uygulayacağım

Ayıca denizanasının videosunu sormuşsun ben ekim kasım bebeklerinin orda seyretim muhteşem bişe kaçırma derim.Ayrıca benim yakışıklıyıda ekledim onaa bakmaan geçme canım :)

Yaptim kizlar iki gün önce negatif cikti ama hala bende bisi yok..

pazartesi radevu aldi mdoktora gidicem,birde kan testi yaptiricam.

Elmalıturtaya kocamaaan alkış.Çok iyi yapmışsın.Kovmayınca rahat edemezsin.Senin kaynanayı duyunca benimkine şükrettim canım.En azından çirkef değil.Psikolojisi bozuk sanırım.Estel daha iyi bilir:))

Denizannem kabul etmişsin kafeyi.Bi uğrasan heryeri mok götürüyo.Girdin mi hiç oyuna.

Lelalim ağzına sağlık, sen de paylamışsın kaynanayı.

tam yazdım site gitti, tabi yazdıklarımda

asorti rica ederim canım

çitos teyzesi teşekkür ederim

dilek teyzesinede teşkkür ederim

lelal gördünmü benim gevezeyi canım?

çilek hadi gözün aydın canım negatif çıkmış, stres ve yorgunluktan olmuştur

azo hikaye için teşekkürler canım evin her yerine dekoratif soğanlarımı yerleştirecem
ömer kaan gözü nasıl oldu canım

Yaw Estelim senin kaynanada ne var.Hep bizi dinliyosun.Anlat bakalım.Eğer anlatırsan sabah kocamla aramızda geçen komik bişi anlatacam:)))

aaa sendendemi geldi bak onu farketmedim, en çok nazlımelek ve zeynadan geliyor bişiiler:))

yok canım hiç girmedim, girmekte istemiyorum çünkü hiç zamanım yok, sizin gibi bilgisayar başında çalışmadığım için kaçamak yapamıyorum, pc başında geçirdiğim her dakika oğlumdan çalınıyor çünkü, gerçi en çok o uyurken giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…