- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #45.561
saol fistigimmm..bu arada ben mücveri cok az yagda kizarttim Deniz icin cok sevdi..
canım istersen borcamı yağla dök içine istersen yağlı kağıdın üzerine kurabiye kadar parçaları kaşıkla şekil vererek koy..
afiyet olsun:)
firinda nasil olucak bilen varmi?bi kismini ayirdim anlatirsaniz onuda firina vereyim.
Estelim halleder ya kaynanayı.Merak etmeyin.Şaka bi yana Allah bizi bunlar gibi kaynana yapmasın((
Evet canım ya! Bi daha bu eve giremezsin dedimi o da gelmem zaten dedi. Onun yüzü kara olursa ben gurur yaparım almam evime. Bengiş'in doğumgününe de gelemeyecek haliyle.elmalıcım şimdi gitti mi yani kurtuldun mu o kadından ..
ay senin yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oluyor resmen ya ..
Teşekkür ederim canım. Allah kimselere vermesin böyle başağrısı...elmalıcım geç olduama oldu sonunda bundan sonra mutluluklar dilerim canım sana
Elmalıcımmmmmm allah sana sabır versin be gülüm o ne öylelmaz: lmaz::mymeka::mymeka:...Kabus gibi bişi senin bu kaynana,ya benim hiç aklım ermiyor nasıl böyle cüretkar insanlar var bu hayatta.kötükedihüso
Lelalcim sen de paralamışsın herhalde azcık kaynananı..Aman allah bizim çocuklarımzıı iyi insnalarla karşılaştırsın..
Sizlere bakınca benim kayınvalidem süper kaynana sınıfına giriyor..Allah nazarlardan saklasın
Valla bedduadan çok korkarım inşallah tutmaz... Gece de çok huzursuz yattım zaten...ayyy kızlar ne bu ya.amma da cırkın ınsanlarmıs nedır dertlerı ya.valla sankı kocalarını mı ellerınden aldınız.ne ayıp ya.benımde oglum var valla ınsallah benım gıbı bır gelınım olurda basımın ustunde tasırım yemın ederım.kendım gıbı olsu ben kotuysem o da kotu olsun ıyıysem o da ıyı olsun.hayret bısı ya.nasıl sınır oldum valla elmalıcım ıyı etmıssın ıpler ınceldıgı yerden kopsun.beddua da nedır ya senın torunun annesı senın neslını devam ettırıyor bu nasıl zıhnıyet anlamadım valla.
Evet canım ne kayınvalideler var... Onlardan ikisi de annemle anneannem mesela... ınsinın yakınında böyle örnekler olunca moral daha da bozuluyor benim suçum ne diye... Bu arada tatlı sert yaparak çok iyi yapmışsın. Yalnız anladığım kadarıyla senin kaayınvaliden yine seviyeli bir kadınmış ki olay çıkarmamış...çitoscum bu sefer azcık değil baya baya .. gayet sakin içimde ne varsa döktüm ne geliyorsa söledim.. eşim bile hayret etti bu kadar sakin konuşmama..ondan da saklamadan yanında konuştum üstelik. çünkü sadece bana değil oğluna da zarar veriyor ve bende hem kendimi hem de eşimi korudum .. telefonu kapadıktan sonra eşim teşekkür ediyor ya .. yok yani artık ne gereği var kendi huzurumuzu bozmaya ..
yağmurcum kesinlikle ne kayınvalideler var yakın çevremde gelinleri kızlarından daha değerli arkadaş gibi dost gibi ..neticede ne yaparsa kayınvalide kendi öz evladına da yapıyor ama anlamıyorlar işte .. nasıl oluyor bilmiyorum ama anlamıyorlar.. bilmiyorum büyük konuşmayayım ama ben de olur da oğlum olursa ilerde kayınvalide olurum ama asla diyorum ya asla böle olmam ..
Canım ya en seninki de çok fenaymış. Yüzleşmeye gelmez ama arkandan atıp tutar. Bak benimki iyiki yüzüme söyledi de ipler koptu. Değilse sen bişey söylesen hatalı olan saygısız olan sen olursun...ooo bu kez galıp gelen gelınler olmus
her ıkınızı de kutluyorum lelal ve elmalı
hıc kımse kımseyı ezmeye kalkamaz
keske benımkılerde benım yuzume soyleseler ne soyleyeceklerse de bende hadlerını bıldırsem
ama nerde korkak tavuk mısalı baskasının yanında konusur atıp tutarlar, benım kulagıma gelır
bır ıkı kez ben boyle bır sey duydum dogru mu dıye sordum hanı dogru dese acacaktım agzımı ama kabul etmıyorlar hemen ınkar edıyorlar
sonucta kendılerınden kendı kulagınla duymayınca yalan soyleme boyle demıssın dıye de hesap soramıyorsun
uff bastınız yıen yaralarıma
Estel'cim senin kayınvalideyle benimki ruh ikizi galiba canım :) Allh sabır versin hayatım...
Geçmiş olsun tatlım, bir an önce iyileşirsin inşallah.
Geçmişe baktıysan görmüşsündür çok sinirmerim bozuldu bu aralar ama geçti gitti çok şükür.
Bengisu da iyi maşallah, şimdi bizimle işte o da. Arabasının içinde uyuyo gitmek için uyanmasını bekliyoruz.
Ceren'in yürüme videosunu gördüm geçenlerde, tebrik edrim. Maşallaah çok tatlı olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?