2008 Kasım Anneleri

Hayretle azım açık okuyorum yazılanları.ınsan bunu evladına nasıl yapar ister istesin ister istmesin.Ayyy bizizmde bebelerimiz var acaba bizde mi böle olcaz gleinlerimiz damatlarımız bizden nefret edeceklermi yaptıklarımızdan dolayı.Ya hiçmi vicdan yok nasıl doğmamış bir bebeğe beddua ediyor nasıl evladına kamyonun altında kalsaydın diyebiliyor.Kusura bakmayın kızlar ama bunu yapan insan olamaz ya.Sokakta ezilen bir kedi bile görsek yüreğimiz parçalanıyor nasıl birşey bu anlamadım.Allah hepinize sabır versin.Ama onlarda yaşlanacaklar.Elden ayaktan düşünce çok pişman olacaklar ama iş işten geçecek.Çok sinir oldum ya doğmamış bebeğe beddua edilirmi ya.

saol fistigimmm..bu arada ben mücveri cok az yagda kizarttim Deniz icin cok sevdi..

firinda nasil olucak bilen varmi?bi kismini ayirdim anlatirsaniz onuda firina vereyim.

Estelim halleder ya kaynanayı.Merak etmeyin.Şaka bi yana Allah bizi bunlar gibi kaynana yapmasın((

yasmincim annem hep derdi insanı utandıracaksan iyilikle utandıracaksın diye..

bende hiç kötü olmadım ama altta kalmadım yapım gereği çok naz laf çekemem yani..

allah ıslah etsin ne diyeyim beni aştı bu durum yani:))

maytabım dün noldu aşk-ı memnu da ben izlemiyorum ama sayenizde ne olduğunu takip eder oldum accık özet geç bakem

yasmincim gelirsin hakkından bilirim sana güvenim tam

denizannem izledim tatlım
senin sarı kafa da baya baya ayaklanmış bakıyorum da ..
ay bugün bizim kız pek geveze bir an susmadı sürekli bişeyler anlatıyor sonra da kahkahalarla gülüyor ve gülüyoruz :)))
şimdi baba kız çıktılar dışarı balık almaya
eğer bulurlarsa akşama balık yices ..

aman kızlar herkesin başına bir cevriye var istisnalar hariç
allah onları bozmasın aman arası iyi olanlar iyi kalsın hep :))

kızlar ben çıkıyorum az önce fotoğrafçıdan Eymen'in magneti için hazırlanan fotoları aldım geldim süper olmuş ben çok beğendim işyerindeki arkadaşlarımda çok sevdi Eymen ortada biraz küçük kalmış tabi etrafında karakterler olunca ama olsun yine de çok hoşumuza gitti çok şirin

elmalıcım şimdi gitti mi yani kurtuldun mu o kadından ..
ay senin yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oluyor resmen ya ..
Evet canım ya! Bi daha bu eve giremezsin dedimi o da gelmem zaten dedi. Onun yüzü kara olursa ben gurur yaparım almam evime. Bengiş'in doğumgününe de gelemeyecek haliyle.

elmalıcım geç olduama oldu sonunda bundan sonra mutluluklar dilerim canım sana
Teşekkür ederim canım. Allah kimselere vermesin böyle başağrısı...

Ne mutlu sana Çitos'cum maşallah. Bu arada benim annem de kayınvalidedir ama bugüne kadar gelinlerine en ufak kırcı bir söz söylememiştir ama kendini saydırmasını da bilir. Dediğin gibi canım Allah çocuklarımızı iyilerle karşılaştırsın.

Valla bedduadan çok korkarım inşallah tutmaz... Gece de çok huzursuz yattım zaten...

Evet canım ne kayınvalideler var... Onlardan ikisi de annemle anneannem mesela... ınsinın yakınında böyle örnekler olunca moral daha da bozuluyor benim suçum ne diye... Bu arada tatlı sert yaparak çok iyi yapmışsın. Yalnız anladığım kadarıyla senin kaayınvaliden yine seviyeli bir kadınmış ki olay çıkarmamış...

Canım ya en seninki de çok fenaymış. Yüzleşmeye gelmez ama arkandan atıp tutar. Bak benimki iyiki yüzüme söyledi de ipler koptu. Değilse sen bişey söylesen hatalı olan saygısız olan sen olursun...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun tatlım, bir an önce iyileşirsin inşallah.
Geçmişe baktıysan görmüşsündür çok sinirmerim bozuldu bu aralar ama geçti gitti çok şükür.
Bengisu da iyi maşallah, şimdi bizimle işte o da. Arabasının içinde uyuyo gitmek için uyanmasını bekliyoruz.
Ceren'in yürüme videosunu gördüm geçenlerde, tebrik edrim. Maşallaah çok tatlı olmuş...

benım tontiş akşam uykusunu uyumadı ve tüm asabiyeti üstünde
yemek yemek istemiyor uyutmaya çalıstık o da yok
artık busaatten sonra uyumasın da saatınde yatar

gülmekten yarıldım aman tanrım karnım çok ağrıdı yasmin yemin ederim siz süper ikilisiniz sakın bu adamı bırakayım falan deme gülerken yaşlanmazsın he ay hala gülüyorum ya deli gibi kendi kendimeee

estelcim seninkini allaha havale edelim o bakar nasılsa çaresine kendi oğluna canına beddua edebiliyorsa başkasına neler der düşünmek bile istemiyorum

ve elmalı turta gözün aydın kaynananın gitmesine kurtulmana ve belkide bir ömür kurtulmana çok sevindim terbiyesizliğinide allah görüyo merak etme

benim kaynana hazretlerinde yarın memlekete gideyooo yupppiiii 1 hafta görmicem sabah akşam annem bakacak

iyi gecelerrr kızlarr
inanın feci yorgunum ya öğleden sonra mecbur olarak işe gitmek zorunda kaldım bankaya göndermem gerekn 2 dosya vardı birlikte çalıştığım kişininde işi olduğu için gitttim o olmasa halim harap zaten:)
eve geldim mermerciler geldi mutfak tezgahına yeni ocak aldım ankastre onun yerini kestiler allahım her yer battı mutfakta mahvoldu her yer nerdeyse kızıma babannesi bakarken 2 saat mutfağı temizledim hep dolaplara sarmış mermer tozu aldığıma alacağıma pişman oldum valla çamaşır vardı onları attım makineye kızı yıkadım biz duş aldık sonra bide banyoyu yıkadım yağmurun kıyafetlerini düzeltim ancak attım kendimi buraya valla elim ayağım tutmuyor yorgunluktan haftaya kadar temzilik falan yapmıcam annem geliyo cuma günü sadece gerekli olanları yaprım o kadar annem pek beceriklidir evi ayağa kaldırır zaten gelinceeee

Sağol canım.geçmişe pek bakamıyorum bugünlerde okuyamadım.
ama kaynananla ilgili galiba.Neyseki düzelmiş çok sevindim.
Öp kokla Bengisu yu.
teşekkürler Ceren için canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…