- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #45.801
ayy cesur annişleri
kutluyorum
dilekcim beni hızlı buluyorlardı..sen bendende hızlı çıktın canımya..yasminde 2. hemen düşünenlerden..demi yasmincim..:)
Süper sevindim valla.Çalışıyorum şuanda canım ama kinci bebekten sonra işi bırakacağımBravooo.Benim kafadansın ama zor olacak.Çalışmıyosun di mi?
tşkler canım..en büyük korkumda o..eylüle bulaştırmadan atlasaydım..bu arada iyi tatiller canım 1 hafata evdesin.
evet canım bende 2. hemen isteyenlerdenim..araları 2 yıl olsun istiyom..ama yeni yılda olsun istiyom..totişim 1,5 aydan yıl aldı..öyle olsun istemiyomm onun için 2011 yılına denk gelecek gibi olsun istiyom ama bakalım..hayırlısı..
kaydirigubbakcemile5
Dilek bişi söylüyecem ama inanmayacaksın.Kızın olursa adını Elif koy diyecektim.Ben çok severim.Benim olursa Elif Naz koyacaktım:))))
dilek aktivite masası hepsiburada.com da var canım
denizimin anası bende gelim yaptıklarını yemeye bari :))) pek hamarat ördüm seni
Canım sen bilirsin tabiki , ben sadece kendi görüşümü belirttim , ben böyle düşünüyorum ve planlarımı da buna göre yaptım , bir annenin yüreği kocamandır , oraya onlarca çocuğunu sığdırabilirsin ama çalışmasan da ilgini ve vaktini ikiye bölmek zorundasın , en azından ben böyle olacağını düşünüyorum..zaten bir bebeğin rken ikinci de gelince aynı zamanın ikisine ayrılamayacağına inanıyorum..
Bu arada ben 32 yaşımdayım , kendimi de yaşlı görmüyorum , burda çok takılırım yaşlıyım , benden iş geçti diye ama bir insan 40’ına kadar doğum yapabilir diye düşünüyorum..
hayırlısı ..Hayırlısı canım.Ocak ayında tam dimi anladığım kadarıyla
gel andinacım, zaten böreği fazla kaçırmışım keke sıra gelmedi,
ikinci bebek konusundada andinaya katılıyorum bana göre henüz erken eşim çokkk istiyor hemen olsa hayır demez ama ben henüz cesaret edemiyorum, aralarındada en uygun yaş farkı bana 4, deniz üç yaşına geldiğinde düşünebilirim yani, ayrıca bilen bilir bende 30 lu yaşlardayım, kırka kadar yolu var nasılsa
dilekcim beni hızlı buluyorlardı..sen bendende hızlı çıktın canımya..yasminde 2. hemen düşünenlerden..demi yasmincim..:)
Bende çok seviyorum Elif ismini.Hatta Elif ismi eşimin eski kızarkadaşının ismi dediler koymayın dediler ama banane ne düşünürlerse düşünsünler.
Sağol canım aramıza bekliyos:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?