2008 Kasım Anneleri

Ayyy ne güzel yşasııınn pek erken sayılmayız canım ya bebeişlerimiz bi ryaşına girdiler artık eee bide ha diyince olmuyo ki tam sekiz sene uğraştım ben oğlum için bide 9 ay hamilileiğimizde var.hih i

maşallah deniz annem çok hamarat gördüm seni..ne güzel temizlik bitmiş..pastalar yapılmış..afiyetle yiyin canım..bizim evded hiç bişi yok ..kociş mesaj atmış sen yat..akşamı ben ayarlarım demiş..bakalım ne yapacak..öğleyin kuzunun karnınıda babası doyurdu..bende meyve yedireyim bari..acıkmıştır totişş. akşama çok daha..

pirayecim maşallah güzel kızına
11. 12. diş yoldaymış
benim kuzumunda şu an 8 dişi var ama herhalde 9. geliyor çünkü yine bir şey yemiyor ve ağzımız hep salya... yakındır bizimde 9. dişimiz...

bence erken ikinci çocuk için , bana böyle arka arkaya yapılan doğumlarda 1. çocuğa haksızlık yapılıyormuş gibi geliyo , yani benim daha oğlum bebek , yaşını doldurmuş olsa da bebek neticede , anne baba sevgisine , ilgisine ihtiyacı varken şimdi hamile kaldığımı düşünemiyorum bile , 9 ay sonra ben ve herkes yeni doğan bebeğimizle ilgilenirken olan 1.ye olucak..
o yüzden 3 yaşını doldurmasını bekleyeceğim batumun , en azından kreşe başlamış olur diye düşünüyorum

denizin anası ne oldu kuzuna anlayamadım umarım önemli bir şey değildir nazar değmiştir yavruna ...allah esirgesin inşallah önemli bir şey değildir

bu arada ikinci bebişi düşünenler var herhalde bencede en iyisini yaparlar peş peşe büyürler
ara çok olunca çok zorlanılıyor

güliz sağol canım, devam edicem ama yorulmuşum, biraz dinleneyim öyle yapıcam gerisini, sende dinlen canım akşam yemeğide eşindenmiş nasılsa

ecemim ilaç gibi gelmiştir sana tatil, allah kolaylık versin misafir konusunda senin kadar sabırlı olamazdım sanırım

canım sağol yok denizde bişiii allahtan, bardaktan çıktı nazar, birkaç sayfa geriye resim koymuştum onu konuştuk

he he evet canım ilkine büyüklerimiz müdahale etti.İkinciyi biz koyacağız allah verirse inşallah.Kız olursa Elif Cemre Erkek olursa Yağız Emre olacak abisi ile aynı ismi paylaşacak :):)

Bravooo.Benim kafadansın ama zor olacak.Çalışmıyosun di mi?

gülizcim geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsinde güzel yavruna bulaşmadan

tşkler canım..en büyük korkumda o..eylüle bulaştırmadan atlasaydım..bu arada iyi tatiller canım 1 hafata evdesin.

evet canım bende 2. hemen isteyenlerdenim..araları 2 yıl olsun istiyom..ama yeni yılda olsun istiyom..totişim 1,5 aydan yıl aldı..öyle olsun istemiyomm onun için 2011 yılına denk gelecek gibi olsun istiyom ama bakalım..hayırlısı..
kaydirigubbakcemile5

selam güzeller ancak düştüm vallahi
eminönü yapılmış hadi hayırlı olsun bir de hatırladığım yiğitciğim yürümeye başlamış maşallah ona
hasta bebişlerede geçmiş olsun çook

he he evet canım ilkine büyüklerimiz müdahale etti.İkinciyi biz koyacağız allah verirse inşallah.Kız olursa Elif Cemre Erkek olursa Yağız Emre olacak abisi ile aynı ismi paylaşacak :):)

Dilek bişi söylüyecem ama inanmayacaksın.Kızın olursa adını Elif koy diyecektim.Ben çok severim.Benim olursa Elif Naz koyacaktım:))))

Sende haklısın Andinacım ama bide beni düşün geldim 31 yaşına.Oğuzu kaç sene bekledim ben.Birde hemen olma durumu yok ki.Yani benim öle bir durumum yok.Yine tedaviler,zamanlamalar,takvimler,hüsranlar ve 9 ay bir hamilelik süreci.Yani kararımızı verdik süreci Allah bilir.Ne zaman doğar yada doğar mı? Hem neden öle diyosunki benim yüreğimde ikisinede sevgim olur (( ikinci çocuktan sonra çalışmayıda düşünmüyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…