- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #45.781
aşlar..eylülde dolandı dolandı etrafımda baktı benden bi oyun çıkmayacak..zavallım kendi kendine oynamaaya başladı..kaydirigubbakcemile3
dilekcim maşallah hızlısın bende düşünüyom ama mayıs gibi çalışacaz biz..:kedi:hihoyyyt
çok tşk ederim arkad
denizin anası ne oldu kuzuna anlayamadım umarım önemli bir şey değildir nazar değmiştir yavruna ...allah esirgesin inşallah önemli bir şey değildir
bu arada ikinci bebişi düşünenler var herhalde bencede en iyisini yaparlar peş peşe büyürler
ara çok olunca çok zorlanılıyor
çileğim,deniz annem sağolun, piroş dişlerini arka arkaya çıkarmasına rağmen huzursuz değil bu ara maşallah sadece dün gece zor uyudu o kadar
dilek maşallah 2.bebeği düşünüyosun cnm isim kavgaları bile başlamış:)
Evet Yasmincim.Biliyom erken diyeceksin ama ben çok isityorum daha doğrusu istiyoruz.Yani kendimi çok hazır hissediyorum ve aralarında fazla yaş farkı olsun istemiyorum.Zaten Oğuzda sekiz sene bekledik elimizde fırsatımız ve şuanki durumumuz Allaha şükür yerindeyken beklemek anlamsız geliyor.Çok istiyorum çok
gülizcim geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsinde güzel yavruna bulaşmadan
Ayyy ne güzel yşasııınn pek erken sayılmayız canım ya bebeişlerimiz bi ryaşına girdiler artık eee bide ha diyince olmuyo ki tam sekiz sene uğraştım ben oğlum için bide 9 ay hamilileiğimizde var.hih i
dilek..............
kuzucuklarımıza kardeşmi gelecek...
ay çok heyecanlandım:)))))))))))
he he evet canım ilkine büyüklerimiz müdahale etti.İkinciyi biz koyacağız allah verirse inşallah.Kız olursa Elif Cemre Erkek olursa Yağız Emre olacak abisi ile aynı ismi paylaşacak :):)
bence erken ikinci çocuk için , bana böyle arka arkaya yapılan doğumlarda 1. çocuğa haksızlık yapılıyormuş gibi geliyo , yani benim daha oğlum bebek , yaşını doldurmuş olsa da bebek neticede , anne baba sevgisine , ilgisine ihtiyacı varken şimdi hamile kaldığımı düşünemiyorum bile , 9 ay sonra ben ve herkes yeni doğan bebeğimizle ilgilenirken olan 1.ye olucak..
o yüzden 3 yaşını doldurmasını bekleyeceğim batumun , en azından kreşe başlamış olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?