2008 Kasım Anneleri

Artık yaş önemli diil gülizim , insanlar 40’ında doğuruyo , herkes bilinçli hamilelik dönemi geçiriyor , açıkcası yaş beni korkutmuyo , tam tersi ikinci çocuğa sağlayabileceğim imkanlar , eğitim vs. Birini diğerinden ayırmak olmaz , kursa göndersen öbürünü de göndereceksin , özel okula göndersen 2. De gidecek falan filan bunlar benim gözümü korkutuyo yoksa yaşımızda ne var kızlar , sharon stone , madonna genç kızken mi doğurmuş çocuklarını : ))))

şebnem domuz giribi aşısı baya konuşuldu tartışıldı geçmiş sayfalarda görebilirsin , ağırlık yapılmaması düşüncesinde.. bi maytap yaptıracakdı yanlış hatırlamıyorsam

Ya muhtemelen ben seneye kasımda başlarsam oğlum 2 yaşını bitirmiş olur inşallah.E 9 ay da bebek en iyi ihtimalle tabi.3 yaş olacak kesin.

Ya arkadaşlar Ankarada bayağı yayıldı.Ben çok kararsızım bu aşı konusunda.Hergün yüzlerce insanla karşılaşıyoruz.13 kasımda anılın aşısı var.Yaptırabilirim.Çünkü bebeklerin çok direnci olmayaabilir.Allah göstermesin kaybetmek istemiyorum yavrumu.Ne yapacağımı bilemiyorum((

şebnem domuz giribi aşısı baya konuşuldu tartışıldı geçmiş sayfalarda görebilirsin , ağırlık yapılmaması düşüncesinde.. bi maytap yaptıracakdı yanlış hatırlamıyorsam

Çok teşekkürler andinacım..Ben de zaten pek düşünmüyorum da sizlerin düşüncesini merak ettim..Bakarım şimdi..Çok sağol canım..

Andimacım sorun yaşlılığım değilki tatlım.Sorun normal yolla bebek sahibi olamamam ve zamanın hızla akıp gitmesi.Dediğin çok doğru ama benim şukadar zaman geçsin o zaman kardeş yaparım lüksüm yok tatlım :,-( Yani yaşayacağım bir süreç var.Bu süreç ne kadar sürer onu Allah bilir :-,(

Yasmincim Allah göstermesin.Annelik ne zor yaw.Valla gözlerim doldu yine napıcağız hakikaten offff

Cumartesi eminönü grubuna da anlattım , en yakın arkadaşım yaklaşık 2 yıldır amerikadaydı , geçen hafta döndü , Cuma günü bana geldiğinde ne olmuş bu ülkeye dedi , ben domuz gribi oldum dedi , kendisi meksika sınırında los anglesdaydı , biliyosunuz domuz gribi ilk meksikada çıktı ortaya..

Neyse arkadaşım ve tüm sınıf ağır grip olmuş , hastaneye gitmiş , doktor ilaç vermemiş , ilaçla virüsün bağışıklığı artıyormuş , eve git bol bol uyu demiş , çok uzun sürmüş iyileşmesi yaklaşık 3 hafta kadar , ama diyo ki amerikada aşı falan yok , hatta böyle bir tartışma bile yok , burda işi ticarete dökmüşler , çocukları da alet ediyolar bu duruma , bildiğimiz grip olmuş domuz gribi , sadece iyileşmek biraz daha uzun sürüyo dedi..

Bide doktor demişki özellikle kanser hastalarında bu virüs ölüme sebebeiyet veriyor , vucudun zaten direnci olmadığı için baştan yıkıyormuş yan i , benim içim rahat aşı ile boşu boşuna bebeğimin vucudumikrop enjekte edemeyeceğim valla..

andınacım zaten ılk kez denendıgı ıcın tedırgın oluyoruzz ben eylule yaptırmıyacagım
okullardanda yazı gelıyormus velılere yaptırın dıye kabul etmıyo kımse allah korusun ılk yapılacagı ıcın kısırlık gıbı yan etkılerı olabılıryormus kımse oyuzden yaptırmıyor artık ortalıkta dolasan soylenımı gercekmı bende anlayamadım

Sabah haberlerde gördüm.Orta yaşlı bi hanıma domuz gribi aşısı yapmışlar.Kadının beyni zarar görmüş.Yürümesi bozulmuş.Koşuyo, geri geri gidiyo ama öne doğru yürüyemiyo. Milyonda bir görülüyomuş.Amerikada 1000 kişini dom.gribinden öldüğü söyleniyo. Allak bullak oldum:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı

ben geldım
hafta bası ısler yogun olunca ancak okuyabılıyorum

neler oluyor bakalım
bızım cumartesı gunu 1 yas kontorlumuz olacak
ama bende domuz grıbının normal grıpten bıraz daha agır seyrettıgını bılıyorum ama artık kafam karıstı ıyıce

bende aşı olmama ve kızıma da yaptırmama taraftarıyım ,benimde arkadaşım abd den geldi ,minesota dan ,yaklaşık 1 ay oldu ,o da andinanın arkadaşı gibi amerikada grip olan çok ama aşı v.s de yok diyor..tr de bu gibi şeyler gerçekten ticari ,kuş gribi ,deli dana ,kene ,her yıl bişey çıkıyor ,bunu da onlar gibi unutup gidicez bence..

ben kaçıyorum kızlar..eylül ilgi ilgi ilgi diye bağırınıyo..bakam şu kıza..çocuk sıkıldı sabahtan beri tek başına oynamaktan..hepinizi ve bebişleri öptümm

maytabım yanlış hatırlamışım kusura bakma gülüm

yasminim normalde gripten de o kadar insan ölüyor , yaşlılar , çocuklar , hamileler , başka hastalığı olanlarda her grip virüsü öldürücü etkiye sahip tatlım

birde amerikanın nüfusu 450 milyon mu ne , o kadar kalablıkta 1000 ölü demek çok az bir oran baktığında , zaten dediğim gibi normal gripte de bu kadar ölüm var canım..

hiç aklım karışık değil kızlar , tamamen büyütüldüğünü düşünüyorum , kimbilir kimlerin cebine neler girecek bu aşı ile :umursamaz:

Bencede eski sağlık bakanının bu konuda bir teorisi var.Neden Amerikada yapılmıyor bu aşıda Asya ülkelerinde yapılıyor diyor?Eee andinanın ve eylülün arkaşadaşları da aşıdan bi haberdar olduğuna göre.Ayrıca her senede birşey çıkıyor.Deli dana, kuş gribi, kene, domuz gribi...seneye bizi ne bekleyecek acaba. Dün haberlerden bir kişinin domuz gribinden öldüğü sölendi.Ama niye diğer kişilerin önlem alınmadığı ve ailesininde ölüm sebebini televizyondan öğrmesi garip değilmi

kızlar merhaba..bağlantımızda sorun vardı...giremedim bir süre..

herkesiyidirumarım..bir kaç sayfa okudum...domuz gribi sabah anlatıyordu uzm.dr müge anlıda...yaptırın

diyor ama birtaraftan da kendinizi korusanız daha etkili olur diyor...

çok kafakarıştırıı ama yaptırmayı düşünmüyorum..eylülündedği gibi bu daınutulacak..umarım başka

ölüm olmaz..

havakapalı burası da yağdıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…