- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #45.821
Benim de annemin adı.Çok masum.
:roflol:
Yoksa yoksa biz kardeş miyiz?Nayır nolamazzzzzzzzlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae..Sana bu yüzden mi kanım bu kadar kaynadı yoksa?Aman allahım:roflol::roflol::roflol:
şebnem domuz giribi aşısı baya konuşuldu tartışıldı geçmiş sayfalarda görebilirsin , ağırlık yapılmaması düşüncesinde.. bi maytap yaptıracakdı yanlış hatırlamıyorsam
Canım sen bilirsin tabiki , ben sadece kendi görüşümü belirttim , ben böyle düşünüyorum ve planlarımı da buna göre yaptım , bir annenin yüreği kocamandır , oraya onlarca çocuğunu sığdırabilirsin ama çalışmasan da ilgini ve vaktini ikiye bölmek zorundasın , en azından ben böyle olacağını düşünüyorum..zaten bir bebeğin rken ikinci de gelince aynı zamanın ikisine ayrılamayacağına inanıyorum..
Bu arada ben 32 yaşımdayım , kendimi de yaşlı görmüyorum , burda çok takılırım yaşlıyım , benden iş geçti diye ama bir insan 40’ına kadar doğum yapabilir diye düşünüyorum..
Ya arkadaşlar Ankarada bayağı yayıldı.Ben çok kararsızım bu aşı konusunda.Hergün yüzlerce insanla karşılaşıyoruz.13 kasımda anılın aşısı var.Yaptırabilirim.Çünkü bebeklerin çok direnci olmayaabilir.Allah göstermesin kaybetmek istemiyorum yavrumu.Ne yapacağımı bilemiyorum((
Cumartesi eminönü grubuna da anlattım , en yakın arkadaşım yaklaşık 2 yıldır amerikadaydı , geçen hafta döndü , Cuma günü bana geldiğinde ne olmuş bu ülkeye dedi , ben domuz gribi oldum dedi , kendisi meksika sınırında los anglesdaydı , biliyosunuz domuz gribi ilk meksikada çıktı ortaya..
Neyse arkadaşım ve tüm sınıf ağır grip olmuş , hastaneye gitmiş , doktor ilaç vermemiş , ilaçla virüsün bağışıklığı artıyormuş , eve git bol bol uyu demiş , çok uzun sürmüş iyileşmesi yaklaşık 3 hafta kadar , ama diyo ki amerikada aşı falan yok , hatta böyle bir tartışma bile yok , burda işi ticarete dökmüşler , çocukları da alet ediyolar bu duruma , bildiğimiz grip olmuş domuz gribi , sadece iyileşmek biraz daha uzun sürüyo dedi..
Bide doktor demişki özellikle kanser hastalarında bu virüs ölüme sebebeiyet veriyor , vucudun zaten direnci olmadığı için baştan yıkıyormuş yan i , benim içim rahat aşı ile boşu boşuna bebeğimin vucudumikrop enjekte edemeyeceğim valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?