2008 Kasım Anneleri

Yok canım değilim ama düşünüyorum? Hayırdır

başka bi konuda yazmışsın da ikinci çocuğum için isim önerilerini bekliyorum diye bende hamilesin zannettim şaşırdım hiç bahsetmemiştin çünkü..

Selam kızlarrr
ben bu aralar bır varım bır yokum. yurtdısından mısafırlerımız vardı yenı gıttıler bende gıremedım dogru duzgun ınternete. herkes ıyıdır umarım.

selam arkadaşlar..
bu saat itibariyle halan hastayım..işe gitmedim bugün 2 gün rapor aldım.eylülle evin içinde mayışmaktayız..yatsada bende yatsam diyom ama nerde..

yasmincim tşk edrim canım..

denizannem ne orjinal kırılmış bardak..çok ilginç gerçekten..bencede nazar çıkmış..

andinam enişte kızdırmış seni..ver adresini bi koşu çekem gelem kulağına..gerçi parmağımı kaldıracak takatim yok ama senin için bi koşar giderim..

zeynacım yiğit efede yürümüş hayırlı olsun..darısı bizim başımıza..

piraye maşallah 13 diş bizim daha 2 tane..daha görünürde gelen gidende yok..kafamçokkarıştı

beyazmeleğim eymenede çok geçmiş olsun canım..
lelalim yeni cicilerinizi güle güle giyin..:sm_cool:
hatırladıklarım bu kadar..

dilekçim,kalimerocum,çitosum,gülizim teşekkür ederiz
henüz 12 değil 10 dişimiz var ama 11 ve 12. yi bi kaç güne çıkarır diye tahmin ediyorum
dün akşam bi baktım 12 tane olmuş dedim ama 2 tanesi henüz patlamamış
ağzınıda açmıyo bakim gülerken sayıyorum:))
ayrıca piroşta 2 dişten sonra bayaaa bir ara verdi diğerleri 1-2 hafta arayla çıktı

kıyamam sana ben , bilirim bir başına hasta olmak ne demek birde çocukla , canım inşallah en kısa zamanda atlatırsın , çoook geçmiş olsun tatlı kuşum

sağolun kızlar hepiniz evet nazar çıktı sanırım o gün denizi okula götürmüştüm ve nazarlığımız yoktu, mmfin dediği gibi sadaka vereyim

gülizcim geçmiş olsun canım

piroş yeni dişleriniz hayırlı olsun, denizinde 10 oldu ama altta birer boşluk bırakıp azıları çıkardı, resmen dört kollu geliyor ve ilk çıkarken çok zor oldu

bizde anne oğul bir sürü iş yaptık bugün evin toparlanıp temizlenmesi, toz, yer silme, çamaşır, banyo temizlği, mutfak vs. sonrada kek ve milföy böreği yaptım ve denizin yemeği, birazdanda toz fındıkla kurabiye yapıcam inşallah, sonrada yemek yaparım malum benim tatil günüm bu gün, babası erken gelirsede dolap düzeltecem

kıyamam sana ben , bilirim bir başına hasta olmak ne demek birde çocukla , canım inşallah en kısa zamanda atlatırsın , çoook geçmiş olsun tatlı kuşum

gülizim çok geçmiş olsun canımm

Güliz gecmis olsun seker..

pirosum bizimde 10.hala gelemedi cok ugrastiriyor cocugu ya..

güliz çok geçmiş olsun canım..acil şifalar diliyorum(

çok tşk ederim arkadaşlar..eylülde dolandı dolandı etrafımda baktı benden bi oyun çıkmayacak..zavallım kendi kendine oynamaaya başladı..kaydirigubbakcemile3

dilekcim maşallah hızlısın bende düşünüyom ama biz mayıs gibi çalışacazzz

Son düzenleme:
Dilek ciddi misin?

Evet Yasmincim.Biliyom erken diyeceksin ama ben çok isityorum daha doğrusu istiyoruz.Yani kendimi çok hazır hissediyorum ve aralarında fazla yaş farkı olsun istemiyorum.Zaten Oğuzda sekiz sene bekledik elimizde fırsatımız ve şuanki durumumuz Allaha şükür yerindeyken beklemek anlamsız geliyor.Çok istiyorum çok

çileğim,deniz annem sağolun, piroş dişlerini arka arkaya çıkarmasına rağmen huzursuz değil bu ara maşallah sadece dün gece zor uyudu o kadar
dilek maşallah 2.bebeği düşünüyosun cnm isim kavgaları bile başlamış:)

merhaba kızlar
ankarada okullar tatil tatilin tadını çıkarmaya çalışıyorum ama evde kalıncada oğluşla oynaşmaktan evle ilgilenmekten anca fırsat bulabildim bir hafta sizinleyim
geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir
biz iyiyiz ama oğluş sanki nezle olacak gibi çok az burnu akıyor inşallah ilerlemeden sona erdiririz
ben evdeyken sıkı bir şekilde ilgilenecem
bugün misafirlerimi yolcu ettim ama çarşamba gününe kayınvalidemler geliyor eşim almaya gitti çok gelmek istiyorlarmış iki saatlik yoldan otobüsle gelemiyorlarmış eşim almaya gitti arabayla
bugünden çağırıyor çarşamba sabahı geleyim dedi eşim
işleri varmış beli ağırııyormuş eşim yardım edecekmiş
pek istemesede on kere telefon açınca gitmek zorunda kaldı oğluşum ve kızımla iki gün yanlızım ama belli olmaz eşim yarında gelebilirim dedi
anlayacağınız yine misafirlerle boğuşacağım
iyiki tatil yoksa haşatım çıkardı
neyse sizlerde ne var ne yok herkes iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…