- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #45.761
okudum çitosum da yazamadım daha :)) bizimki tamamen şanzuman hayatım , kaç tane ustaya gösterdi , sonra şanzımanı buraya oto sanayiuye gönderdi hepsi aynı şeyi söyledi dağılmış bu şanzıman toparlanmaz dediler , zaten aileyi de dağıttı neticede
dilek sen hamile misin??
başka bi konuda yazmışsın da ikinci çocuğum için isim önerilerini bekliyorum diye bende hamilesin zannettim şaşırdım hiç bahsetmemiştin çünkü..
Şimdiden isim kavgalarına başladıkta onun için tatlım.Ama heran süpriz gelebilir çalışmlara başladık :kedi:
kıyamam sana ben , bilirim bir başına hasta olmak ne demek birde çocukla , canım inşallah en kısa zamanda atlatırsın , çoook geçmiş olsun tatlı kuşum
gülizim çok geçmiş olsun canımm
Güliz gecmis olsun seker..
pirosum bizimde 10.hala gelemedi cok ugrastiriyor cocugu ya..
güliz çok geçmiş olsun canım..acil şifalar diliyorum(
çok tşk ederim arkadaşlar..eylülde dolandı dolandı etrafımda baktı benden bi oyun çıkmayacak..zavallım kendi kendine oynamaaya başladı..kaydirigubbakcemile3sağolun kızlar hepiniz evet nazar çıktı sanırım o gün denizi okula götürmüştüm ve nazarlığımız yoktu, mmfin dediği gibi sadaka vereyim
gülizcim geçmiş olsun canım
piroş yeni dişleriniz hayırlı olsun, denizinde 10 oldu ama altta birer boşluk bırakıp azıları çıkardı, resmen dört kollu geliyor ve ilk çıkarken çok zor oldu
bizde anne oğul bir sürü iş yaptık bugün evin toparlanıp temizlenmesi, toz, yer silme, çamaşır, banyo temizlği, mutfak vs. sonrada kek ve milföy böreği yaptım ve denizin yemeği, birazdanda toz fındıkla kurabiye yapıcam inşallah, sonrada yemek yaparım malum benim tatil günüm bu gün, babası erken gelirsede dolap düzeltecem
Dilek ciddi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?