- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #46.021
bir de sizin bebişler gündüz ne kadar uyuyo ya benim ki neredeyse uyumuyor artık yaa
ay bende geçen akşam yapyım mücver o ne güzel şey oluyor öle üzerine az sarımsaklı yoğurt bideee ayy gene canım çektipuf kızlar ya
bi mücver yapiim dedim tavaya yapıştı hepneden olaki çok severler aslında her hafta yapıyomnerdeyse de bugün sinirle bişeymi unuttum anlamadımki
bide brokoli haşladım göyaa tek tek yıkadım ve sirkeli suda beklettim ama haşlama suyunu süzerken tencerede tırtıl kaldı ayyyyyyyyyyyyy nefret ediyorumyaa bugünden
küçük abimle konuştumanlattım onada umursamadı pek sen davanda haklımısın gerisini boşver dedi çünküoda ne laflar işitti ondan
bisküvi yiyodum sinirle konuşurken ne yiyon dedi bisküvi dedim rahat ol rahat ol sinir metabolizmayı hızlandırır kiloalmazsın korkma diyo:)))gülürdü beni bu halimle
neyse şu brokoliyi napiim atıim demi?
çene ishalimiiiilaelaelaelaelaedelikafadulden tam tahmin ettiğim gibi akannehirhee çene ishalidir o kanka
ıyyy iiğrenç esprük
bu arada fazlamı görüştük bu ara nettik bana benzemeye başlamışsın:)
ANDİNACIM NOLSUN YAA büyükolmuş pardon
kadın servisten bile inmiyo bırak kapıya gelmeyi
çocukkaranlıkta çıkıyo evden bizim burası bahçelik heryerden köpek fırlayabilir ödümkopuyo
sonuçta o kadın neden var çocukların güvenliği için
bana diyoki bunu sorun ediyosanız getirir götürürüm
ne sorunu yaa dedim dalgamı geçiyosun benle ne sorunu
tedirgin oluyorum çocuğum için sadece bu sebepten servisi değiştirebilirim haberiniz olsun dedim
muratta Allahlık bi insan
bizi mahkemeye verdi doymadı
çocuklarıma ve bana beddua etmekten hiççekinmiyo sıkıya kaldımı
işte böçylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?