2008 Kasım Anneleri

benim oğlanlar öğlen çorbayı nazlı içtiler...şimdi ben çay içerken b4enimle bisküvi yiyip karınlarını doyurdular kudurk bunlar ya zaten döke saça yediler kızmıştım aç olunca çubuk krakerle benim büsküvilere göz diktiler...
bu arada çubuk kraker böyle durumlarda iyi oluyor hem severek yiyorlar hemde benim peşimde dolanmayıp oturuyorlar...

bir de sizin bebişler gündüz ne kadar uyuyo ya benim ki neredeyse uyumuyor artık yaa

Asorti beni unutmşsun :))))) Canım benim oğlum gündüzleri bir bilemedin iki saat uyur.Sonra canavar kesilir.Akşama kadar koşturur peşinde.Artık gündüz uykuları azaldı tabi yaş ilerledikçe .Ama akşam 10 da kafayı bi vurur sabah 8.30 a kadar kalmaz canım.Dilimi ısırayımda nazarım değmesin.

puf kızlar ya
bi mücver yapiim dedim tavaya yapıştı hepneden olaki çok severler aslında her hafta yapıyomnerdeyse de bugün sinirle bişeymi unuttum anlamadımki
bide brokoli haşladım göyaa tek tek yıkadım ve sirkeli suda beklettim ama haşlama suyunu süzerken tencerede tırtıl kaldı ayyyyyyyyyyyyy nefret ediyorumyaa bugünden
küçük abimle konuştumanlattım onada umursamadı pek sen davanda haklımısın gerisini boşver dedi çünküoda ne laflar işitti ondan
bisküvi yiyodum sinirle konuşurken ne yiyon dedi bisküvi dedim rahat ol rahat ol sinir metabolizmayı hızlandırır kiloalmazsın korkma diyo:)))gülürdü beni bu halimle
neyse şu brokoliyi napiim atıim demi?

ay bende geçen akşam yapyım mücver o ne güzel şey oluyor öle üzerine az sarımsaklı yoğurt bideee ayy gene canım çekti

canım sen at o brokili gitsin ıyyy tırtıllll

diş ağrısı çeneye vururmu yoksa bana başka bişimi oldu :1shok:

ayyyyyyyyyyy bayyiøirim mücvere ama kizartmasi cok yag aliyor ya(((((

ben gecen yaptigimin icine patatez,havuz koydm ilk defa denedim bu sekilde

supe oldu.

iyyyy tirtilmi cok huylanirim ben..

zeynam benim misafirin tercümesini yapmışın ii olmuş arkadaşım..:))
ne bilem üstü kapalı konuşak dedim olmadı ne yapımmm...
bende geçen mücver yaptım güzelde oldu benim minik canavarlar yemedi ben oturup güzelce yedim..
brokoliyide bence at benimde içim almaz tırtılı görünce ıyyyy.. ama çoksa sana bırakalım sen karar ver sonuçta kaynıyor pişiyor..:))
,çilekcim bende bazenpatatesli yapıyorum süper oluyor birde rendenin iri tarafıyla çekiyorum .
bugün bende kabağın yemeğini yapacağım... hatta şimdi kerem beyle mutfağa geçiyoruz..:)) kaan bey uyuyor..

evet yemeğimizi koyduk geldik hep beraber..
kabağın içine birazda pirinç attım ekmek yemez oldu kuduruklar...
biri söylemişti biz kabak yemeğini pirinçli pişiriyoruz diye.. aklımda kalmış aslında ben maydanoz yada dereotlu pişiririm bugün ikiside yok pirinçde ekmek yerine geçecek oğlanlara..

maytabım Allahından bulsun o adam , kardeş demiyorum çünkü kardeş böyle olmaz , ay çok sinirlendim ufacık bebeğe nasıl beddua okur insan klava:

sen üzme kendini tatlım , biz seni biliyoruz , o Allahından bulacaktır eminim klava:

Selam kızlar,

ecemim ne oldu canım geçmiş olsun, site sürekli hata veriyor, kaçırmışım

deniz erkenden uyudu yine (erkendende uyanır:) bende siteye yazı hazırladım, geçen oyuncak müzesinden aldıklarım falan var göz atmak isteyen olur belki,

sağol dilekcim:) diş kutumuz nasıl ama, daha dişlerimiz yeni çıkıyor ama düşünce koyacak kutumuz hazır, allah o günleride sağlıcakla göstersin hepimize inşallah

En Büyük Bayramımız CUMHURıYET BAYRAMI kutlu olsun turkbayragiturkbayragiturkbayragi
yarın egeliler buluşması olduğu için zemuszemus şimdiden yazayım dedim,zaten bir kaç dakika kaldı alkisalkisalkis
Piraye Hiracığımızın doğumgünü kutlu olsun,sağlıklı,mutlu,uzun ömürlü olsun inşallah.29 Ekim de doğan başka bebişimiz varmıydı bilmiyorum.varsa aynı dileklerim hepsine gitsin.kokulu kokulu öpüyorum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…