2008 Kasım Anneleri

eee 10 cm le¨dünyayi dolasirsan olaacagi bu..

mmf beni kurtardi yaaa,mutfagima girip halletti bisileri,ben beceremedimde...

bende bakıcı tutuyorum hiç kaçarı yok ,ama melise değil kendime ,kaydirigubbakcemile3gelsin bana baksın ,olmuyo böyle yahu ,kocaya bak çocuğa bak ,ev işi ,bakkal çakkal pazar ,ütü bulaşık ,herşey üstümde ,istifa ediyorum ev hanımlığından ..klava:

günaydın hanımlar
bunlar aşı konusunda birbirleriyle çelişiyorlar hemde kameraların önünde
kalkıpta bizden kendilerine inanıp güvenmemizi beklyiolaR
kafam 1 kere daha karıştı ve sinir oldum

Son düzenleme:
gunaydın

ya kıs bır anda tepeden ınme geldı sankı degıl mı
havalar sogudu bır anda, karanlık her yer kendımı kotu hıssedıyorum nedense
cok zor kalktım bu sabah
hem de 6'da cunku oglum uyumak ıstemıyor

dun aksam oglusum uykusunda bır anda ateslendı
uzun sure uyanmamasından suphelendım baktım ateslı kalkmak ıstemıyor
vucuduna soguk bezlerle masaj yaptım ama uzerıne de ıshal olunca hemen dusa
ılac falan derken atesı dustu ama mızmızlıgı gecmedı

annemse daha ıyı
bol sarımsaklı tarhana corbasının adını hasta corbası koydum ve herkese ıcıırdım dun aksam
aılecek sarımsak kokuyoruz
ama ben cok yorgun hıssedıyorum kendımı
allahtan esım yemek ve cocuk konusunda yardımcı oluyor ama hastalıktan yenı kalkmanınetkılerı sanırım bunlar

domuz grıbı, ası, dezenfektan vs.
bır cok haber kabak tadı verdı
evet domuz grıbı gercegı olabılır ama yapay bır gundem olarak kullanılıyor dıye dusunuyorum artık
cok basıt bır asılama bıle polemıklere donustu

lavişcim şu malum h1n1 aşısından bahsediyorum sağlık bakanı yaptırın dedi kameraların önünde aşı oldu başbakan yaptırmıcam dedi puff bakalım c.başkanı ne diicek :)
bencede sanal bi gündem yaratılıyor ama bi taraftanda 11 kişi öldü açıkcası korkutuyor bu beni çok

ben çocuklarımı öpemiyorum sarılamıyorum ,ama her gelen çak cuk öpüyo bebğimi okadar sinirleniyorumki bu duruma neticede bütyük insanlarız belki bizi sollayıp geçecek ama küçükler risk grubunda fatihe bile tembihliyorum gözlerim sürekli üstlerinde ama oğlum fazla yaklaşma diye iyice poiskopata bağladım anlııcanız

Günaydın kızlar.Çok uykum var.Bugün benim sıpada 5.30 da kalktı ve uyumadı.Deli olacam yakında, sinirlerim iyice bozuldu.Geçmişe biraz baktım.

Andinam daha iyiymiş.Bakıcı da yardımcın olmuş.Tekrar geçmiş olsun.

Kalimerocum siz de biraz iyileşmişsiniz.Benim hasta çorbamda bol limonlu şehriye çorbası.Küçükken dudak çorbası dermişim:))

Kızlar benim dayım var ıstanbulda.Çocuk doktoru ama profesör.Acıbademde muayenehanesi var.Eşi yüzünden konuşmuyoruz.Kuzenlerimden biri aramış ve domuz gribi aşısını sormuş.O da yaptırın demiş. Hoş 2 yaş altına yapılmıyo diye duydum.Bilginize...Kafalar daha da karışıyo ama(

günaydın kızlar..
benim ufaklıkta gece hiç uyumadı..dişlerimi rahatsız ediyor neyi var bi türlü çözemedim..sabah 06.15 de ayaktaydı..bugün görümcem bakıyor..bakalım akşama kadar nasıl olacak(
bu aşı konusunda benim kafamda karmakarışık..ne yapacağımı bilmiyorum..hani derlerya aşa tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık..bi bilinmeyen içinde olmak çookkk kötü(

günaydın kızlar

yağmurdan kurtulamadık üşüyorum vallahi kombi de çalışmıyor 2 gündür annemde kalıyoruz
servis yarın akşam gelecekmiş

domiz gribi aşısı çıkmasa halk diyecekti aşıyı bulamadınız alamadınız
aşı geldi başbakan dedi ben aşı olmam hadiii halk şimdi de bu aşı kötü bize mi kakalıyorlar

yasminciğim 2 yaşın altına yapılmıyoru nereden duydun canım

bu aşının esas bebeklere hamilelere 24 yaşına kadar tüm gençlere 65 yaş üstü yaşlılara ve diyabet, astım v.b. kronik rahatsızlıkları olanlara vurulması gerekmiyor mu

Haklısın.Geçen gün kuzenim sağlık ocağına aşıya götürmüş bebeğini.Normal aşısını yapmışlar.O da d.gribi aşısını sormuş.2 yaş altına vurmuyoruz demiş.Ya aşı yoktu uğraşmak istemedi hatun, ya da yapmıyolar;(((

bir de hem grip aşısı hem de domuz gribi aşısı aynı dönemde vurdurmayın diyorlar deryalı günlerdeki dr. aybars bey söylemişti

dün de haberlerde en azından pnömokok aşısı yaptırın diyorlardı

grip olsanız bile zatürreye çevirip ölüme neden olmaz dediler

bebişlerimize pnömokok yaptırmıştık

biz de mi olsak çünkü tv'deki prof. yetişkinlerde olmalı dedi

gunaydın hanımlar
yasmın benımkı de 5.30 da uyandı ayaga kalkmıs yatakta bana bakıyor ay bır gulesım geldı gece gece.uyuyası da yoktu oynamak ıstıyodu kalktım sutunu hazırladım ıcırdım neysekı dırenmedı.uyudu kendı kendıne.
havalar gercekten bırden sogudu kızlar.adana bıle baya sogudu gercı evde kısa kolluyla dolasıyorum ama dısarısı cok soguk.
bugun ne pısıreceksınız kızlar ben lahana sarım dıyom ama pek yuregımde yok ne yapsam acaba.sarsammıkı.benı gaza getırın kızlarda su lahanadan kurtulam )))

Herkese günaydın..Ölüyorum tüm vücudumun ağrısından,her yerim sızlıyor.

Dün oğlumu doktora götürdük.Genel muayenesi normal çok şükür.3 ayda sadece ve sadece 800 gram almış.Gerçi bu aralar kilo kaybetti onun farkındayım.İdrar torbası takmıştım gitmeden idrar tahlili yapıldı ve yavrum kum döküyormuş.Bugün de usg çekilecek böbreklerine bakılacak.Umarım ciddi bişi çıkmaz çok endişeliyim çook..:1no2::1no2:

Ya ben çok sık grip oluyorum.En kötü antibiyotik kullanırım ve geçer.Önemli olan riskli gruptaki yavrularımız.Bu konu çok muallakta.Birisi çıkıp kesin bişi söylesin.Bu arada normal grip aşısı bulamadım ben.Olana varsa 100 milyondan bile alırım :)))

ben düşünüyorum zatürre aşısını yaptırmayı ama elimi kolumu sallaya sallaya gidip eczaneden vurdurabilirmiyim acaba yoksa doktora gitmemmi gerekiyo onu bi soriim ben inicem birazdan aşağı
ben 2007de zatüre geçirmiştim korkuyom la

çitos sana ve oglusuna gecmıs olsun

ne grıp asısı ne de pnomokok asısı hıcbısı olmadım
en son dogumdan 3 ay sonra tetanoz asısı olmustum
ve ocak ayında yıne olacakmısım falan fılan ıste

maytapcığım sağlık ocağına sor istersen pnömokok aşısını bir de kaç doz oluyordu unuttum ben

çitoscuğum geçmiş olsun canım küçücük bir bebeğin böbreklerinde kum nasıl oluşuyor
önceden başka bir belirtisi var mıydı nasıl anladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…