2008 Kasım Anneleri

bakıyorum ikinci bebe falan başladın muhabbetlere hayırdır naniknanik

aman allah başka hastalık vermesin bu hastalık değilki şükür gelişmini biraz yavaşlatmışız o yani maşallah ona rağmen 3 santim uzamış bu ay gücü falan da yerinde yani kodumu oturtur adamı kaydirigubbakcemile3 bir de d vitamini tam olsa bilmem artık heralde d vitaminini tam alsa 9 aylık falan yürüyecekti bu şimdilerde uçmaya başlardı kaydirigubbakcemile3

evet tecrübesizlik canım yaa insanın bazen basireti bağlanıyor ama yine de kızmadan edemiyorum kendime herşeyde çok titiz davranıyoruz bazen ama bazen de böyle ihmalkar olabiliyoruz

Zaten sorun olsa normal aktivitelerini yapamazdı.Maşallah yürüdü, büyüdü.Bunu da tamamlarsınız vitaminlerle.İkici bebeyi sen de düşünüyodun canım.Ben artık düşünemiyorum.Çünkü oynatmaya az kaldısırnaşık şey

beyazmelekciğim multivitamin veriyor muydun
onun da içinde d vitamini var

yok canım vitamin türünden hiç bişey vermiyordum ferrosanol demir damlasını da kesmiştim hiç yoktan sebepler üstelik doktoruz ya kendi kafamıza göre karar verdik işte
ama yediği şeylerle birazını almıştır mutlaka mesela hergün biraz pekmez içer kesinlikle
meyve yer ama işte yetmiyor

ay öyle öyle artık bunlarla baş etmek zor benimkinde kin yok allahtam şebelekim benim görünce hemen sırıtmaya başlıyor ama işte yapışıyor bana eve gidince tuvalete bile beraber gidiyoruz ee-eee serenatları eşliğinde kaydirigubbakcemile3

kesinlikle iste canım önce bir kontrol etsin gerek duyarsa hemen söylüyorlar zaten belki gerek yoktur

o sureklı tokat atan edepsızden bır tane de bızım evde var
nasıl oluyorda ogrenıyor vurmayı anlamıyorum
cocuk tepkı verıyor resmen bıze

benım hasta oldugum donem kocısle kapıstık
geldı ıkımıze bırden patlattı

evet ikinciyi düşünür gibi yapıyorum bazen Eymen uyurken :roflol: ama uyanıkken bir dahamııı tövbee dedirtiyor bazen
şaka maka istiyorum ama yakın zamanda değil onu biliyorum

oohh iyi yapmış ama annesi çocuğun yanında kavga eder misiniz oh olsun size

benimki de bazen ısırmaya geliyor kızınca sanki bir sürü dişi var
babası tek dişi çıkmış canavar diyor kendisine kaydirigubbakcemile3

Kızlar benimki de bilinçli vuruyo.Ya öğreten de yok.Yanında el şakası da yapmıyoruz yada tartışmıyoruz.ılk gördüğümde çok şaşırdım.Ama elini kullanmayı öğrendikten sonra yaptığı ilk şey milletin saçını yolmak olmuştu.Genetik mi ne?

ya aslında kavga degıldı
konusma seklınde bırbırmıze atısıyorduk
kocıs geldı sarıldı ama ben artık kızgın oldugum ıcın gıt gelme yanıma dedım
ısrarla sokulmaya calısınca geldı hemen cıktı yanımıza ve ıkımıze de bırer elıyle patlattı

benım kucuk danamda ellerını kullanmaya baslayınca ılk sac cekmeye basladı ama bızım kucuk cocuklar ogrettıler bunu
vurmayı kımden ya da nasıl ogrendı bılmıyorum

GÜNAYDINNN KUZULAR
ÇOK YOĞUNUM VE ÇOK YORGUNUM HALA SIRTIM AĞRIYO
DÜN AKŞAM BİŞİLER YAZDIM AMA SANIRIM KAALE ALINMADI (bölemi yazılıyo tam bilmiyom)

ÇİTOSCUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SANADA YAVRU KUŞUNADA İYİ HABERLERLE GEL İNŞALLAH

EVET DÜN AKŞAM DA DEDİM BİR DÖNEM BEBEKLERİMİZ YAŞLARINI KARŞILIYORLAR VE YAŞ DÖNÜMÜ YAŞIYORLAR 1. DE DE BÖLE OLMUŞTU DÖNEM DÖNEM YAŞAYACAĞIZ BUNLARI

BURNUM YANIYO HALSİZİM ŞU PNÖMOKOK AŞISINI BENDE BEDE ÖĞRENEYİM AİLECEK VURULALIM BARİ BAŞKA BİŞİ OLMAYI REDDEDİYORUM AMA BU BİLİNMİŞ Bİ AŞI EN AZINDAN

yok canım benimki de çok seviyor saç yolmayı falan onlara değişik farklı bişey geliyor sanırım yoksa şiddet olduğunu bile bile yaptıklarını sanmıyorum bir de biz kızıp bağırırsak tepki verirsek daha çok hoşlarına gidiyor daha beterini yapıyorlar

kızlar burda bir yağmur yağıyor felaket

biz böyle birbirimize sarılalım öpelim falan nerdeyse hemen koşup geliyor paytak paytak ortamıza oturuyor sarılıyor nu da öpmemizi istiyor oda bizi öpüyor falan çok tatlı yaa

dün ne dedin de kaale almadık şekercim seni gerçi ben akşamları yokum o yüzden suçsuzum ama yine de merak ettim
ayrıca diğer sayfada da yazdım pnömökok konusunda aynı fikirdeyim

Zeynam valla ben de girmiyorum akşamları çünkü oğlum afedersin ama ilk mekanına tekrar dönecek nerdeyse:)))Hatta tuvalete de oğlumla gidiyoruz.Asıl benim mesai akşam başlıy yüzden ne oluyo ne bitiyo akşamları haberim olmuyo((

juli ben tv de gördüm canım üstünü kapamışlardı ama ben gördüm tanıdım arkasından aynı bebelacın arkasıydı bende veriyordum bebelac ama kestim artıkkk
bide ben 1 aydır pınar çocuk süt kullanıyordum ama onu da bırakma kararın aldım yanda çok sevdiğim ve temizliğine çok güvendiğim bi teyzemiz var ondan inek sütü alıp vereceğim kızıma gerekirse yaşına kadar sulandıracağım biz hep böyle büyümüşüz korkuyorum artık hazır gıdalardan güvenemiyorum bu sabah getirdi 1 kg taze süt ohh msi gibi yemyeşil otlar yiyor inekler katkısız tereyağı da kaymağıda ondan alıyorum bennnn

denizannem çok teşekkürler canım ben magneti temin etsem yeter fotoğrafçı ayarlayacak canım çok çok teşekkürlerrr arayacaktım derste olursun diye arayamadımm yerimseniben

çok geçmiş olsun çitosum ya yazık nasılda ağrıyordur minicik bedeni geç.miş olsun tekrar

julicim ya valla içim bi kötü oldu banusu gözümün önüne geldi valla ben şanslıyım ya gözüm arkada kalmıyor babannesi benden bile sabırlı kızıma nasıl bakıyor anlatamam sen de kendince önlemler almaya çalışıyorsun ses kaydı vs... adaletsiz dünya ne var herkesin surumu ii olsa da çalışacak olmasakkkk:gitme:

kaydirigubbakcemile3zeynacım cıtoscum gecmıs olsun
eylulu 2 hafta once doktora goturduk hıc bırseyı yoktu
bıkac gun sonra oksurmeye basladıı burnu akıyor gece yatamıyor oksurukten pekmez verıyoruz
halen duzelmedı benım kocıste hastaneye goturelım dıyom hemen gıdermıymıs hep surup verıyorlar ıste ılac ılac cocuk tıksıncekmıs ole duruyoruz goturmuyoruz ben bır yolunu bulabılırsem cuma gunu goturmeyı dusunuyorum

ayyy gece ruyamda hılalı gordum kaydirigubbakcemile3 kızlarıda vardı yanında aysuyu felan hep sevdım allahım ya bı yerım acıktamı kaldı nedır kaydirigubbakcemile3 yada dunkı resmınden cok etkılendım aysunun kaydirigubbakcemile3

beyazmelek odurumlar bızdede var hemencecık yanımıza gelıyor yada cok dıkkatlı bır sekılde bıze bakıyor :))))
kocıste bunun yanında hıcbısey yapılmaz dıyor herkese anltır rezıl oluruz dıyorr :)))))))))))))

Icırım geçmiş olsun.Düzeldi biraz diyodun.Sakın Dr.Samiye falan götürme.6 doktor domuz gribi olmuş.Gerekli önlemler alınmamış.Özel doktora götür.

Bu arada Aysu çok tatlı gerçekten.Gelinim diye söylemiyom güzel bebek maşallah.Ona bi düğün yapacam o asık suratında güller açacak.Ben de buluştuğumuzdan beri sevesim geliyo hep.Aslında bi ara Asortimi de alsam Hilale mi gitsem diyodum.Ciddi ciddi düşündüm.Anıl bu aralar huysuz burnumdan getirir diye teklif etmedim kızlara((

zeynaya ne olmus
kım kımı kaale almamıs
huuu huuu zeyna hanım sızın bulusma topıcınıze yorum yazıp sıtem ettık bır cevap bılem vermedın
sımdı kıme sıtem edıyon bakemmmm
(ellerı belınde smaylı)

sakası bır yana bız de aksamları sıyam ıkızı modundayız
bır de kocıs protesto edıyor aksamları pc basına oturmamı
aksama kadar pc basındaymısım ve cocuktan ve ondan uzakmısım
aksamlarımız onların olmalıymıs
koca bebek oluyor kendılerı

yaaa ben bu ıgnelerı yemeye basladıktan 3 sonra ıshal oldum ve bayagı bır zorlanıyorum
acaba tekrar doktora gıdıp sorsam mı kı
4 tane daha ıgnem kaldı ama korkmaya basladım

ay julicim şimdi lavişin alıntısından okudum çok üzüldüm yaa çocuklarımız bir yaşına girdi hala aynı şeyi söylüyoruz bir türlü alışamadık ve sanırım alışamayacağız bu duruma sürekli keşke çalışmasaydım da çocuğuma ben baksaydım deyip duracağız senağlama

kızlar bu arada face'e Eymen'in yürüşünü yükledim izlemek isteyenlere duyurulur
buraya nasıl yüklenir bilmiyorum bilen varsa yükleyiversin bir zahmet yada bana anlatsın

ben de her ne kadar anneme bırakıp cıksam da dayanamıyorum
allahtan sut ıznım uzatıldı nasıl dayanacaktım bılmıyorum
saatlerının degısmesı bıle bızı etkılıyor anne ogul

bılemıyorum ıkıncı cocuk dusunursem kesınlıkle ıs hayatıma nokta koymayı dusunuyorum
cok zor oluyor bu sekılde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…