2008 Kasım Anneleri

Sor canım ya.Yazık zor olur.Devam derse ona göre hareket et.Ek bişi de verir belki...Geçmiş olsun.

yasmin herzaman beklerim de gelmeden baya öncesinden haber vermen lazım..
malum biz evi pek kullanmıyoruz dolayısıyla evdede olmuyoruz..ora senin bura benim dolaşıyoruz..
fakat dediğim gibi herzaman beklerim canım:))))))

minik ishal olmak ne kadar zor bişey..
geçenlerde sebepsiz yere bir gün bende olmuştum...ayyy aklıma bile getirmek istemiyorum..
çok kötü çoookkkk...

ben bir çarşıya gideyim oğlanın doğum günü süslerine bakacağım onları da halledeyim artık bugün akşamda kuaföre gideceğim yarın vaktım olmaz diye bugünden gidiyorum saçlarımı boyatacağım zemuszemus

dün akşam saat 19'da yazdığım şeyde şuydu

heryerde grip konuşuluyo tv açamaz oldum haber okuyamaz oldum burda bile aynı içim karardı iyice pimpirik oldum kendim kendime üretecem bi virüs göreceksiniz hee
Allah alnımıza ne yazdıysa onu yaşayacağız kızlar bizz korunalım aşı veya kendi imkanlarımızla ondan sonrası alın yazısı öesi yok
nasıl gelecek insanlığın sonu kıyamet günü hastalıklar çoğalacak insanlar birbirine girecek v.s.
içinizi karartmak gibi olmasın 3 günlük dünya her an böle tetikte yaşarsak ömrümüzün kalanından bişi anlamıcaz ona yanarım
neyseeee

bütüngün iş yerinde mokum çıktı eve geldim bir pis bir pis geldi gözüme üstümü soyunur soyunmaz bi güzel süpürdüm ç.suyuyla sildim tozumu aldım yiğidi sallıyom ama sanırım artıkın yaşamıyom belimi falan hissetmiyorum

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim oğlum bugün çok çok daha iyi

jüli sana hoşgeldin diyemedim sanırım yeniden sahalara dönmene sevindim

mmmf kafa sen daha dötünün dibindeki izmite gelemedin kaldıki çileğe gidecen puhahahah:roflol:

ama bak beni kızdırma bir gece ansızın plan yapar norveçe uçarım heee

başka başka ne vardı hasta olan herkeze acil şifalar yeni yaşlarını kutlayanlara nice yıllara daha uzun ömürlere sağlıkla sıhatle inş.

he yasmin sabah sanırım anılı anlatmışşş onu okurken kendimi gördüm çzellikle hasta olduğu 4 günlük dönemde sürekli konuşuyorum tencereyle konuşuyom bardakla konuşuyom abidik gubidik şarkılar üretiyom sırf yiğit sussun diye ama sanırım 1 yaş sendromu yaşıyorlar sabır yasmin geçecek en azından ben öle diyip yüreğimi freahlatıyorum:1hug:

amma yazmışınız beeee..
hasta hasta okudum hepsini

zeynam o ürettiğin virüsten buraya da yolla bi zahmet , bende bıktım domuz gribini duymaktan , gel bana ben masaj yaparım tatlım sanaaaaa..

lelalim herzamanki gibi süpersin sen , pek seviyom seni ben :asigim:

hasta herkese geçmiş olsun..

benide bi yasminim merak etmiş saolsun , daha iyiyim bugün de evdeyim , uykusuzum biraz batu uyumadı gece , araba hala yapılamadı kocam orda artık dokunsam ağlayacak modunda üstüne gitmiyorum bende..

şu 2 gün evde olmam süper oldu , hem bakıcıyı da takip ediyorum , neler yapıyorlar görme şansım oldu :)) hemde dinlendim , valla ilerde çok zengin olurda işden ayrılırsam yinede bakıcı tutucam pek keyifli işmiş :))

yağmurum senin topicte sana bişiler yazdım , lütfen kızma bana ama bu hayatı yaşayan biri olarak seni uyarmam gerekiyor diye düşündüm..

öptüm hepinizi sonra uğrarım yine

merhaba kızalr
baktım biraz geçmişe ama unuttum piraye hiç durmuyo dünden beri gece de 3-4 kere uyandı deminde uyuttum 10 dk anca uyudu hiç halim yok benimde yatmak istiyorum

Zeynacım sağol.Ya acaba yaşla mı ilgili?Annem sinirlisin diyo, çocuklar hep böyle olur diyo.

Beyazmeleğim yerim onu ya.Küçük askerim benim.Nazar değmesin maşallah...

andina hanımm andina hanımm
ben anlayamadım şimdi
hem beni sefionn hem de kimse beni merak etmedi dionn
bu bir çelişki olabilir mi ?? :)))

hayır tabiki her çocuk bir değil
ama onlarında dönemleri var kabul edin kızlar hayata adapte olmaya çalışıyorlar ve fiziksel olarak ruhen bunun için çabalıyorlar
dilleri var ama anlatamıyorlar kim bilir onlarda neler yaşıyorlar
biz bile öle değilmiz
geçecek bu günler kızlar sabır
dönem dönem atlatacağız hep birlikte

ayrıca yasmincim şeye uyuz olurum;
bütün çocuklar bebekler aynı hayır değil ve onlar unlarını eleyip eleklerini asmış oldukları için konuşmaları çok kolay oluyor

Kimi bebek zor oluyo gerçekten.Ben de zor bi bebekmişim.Annemden özür diliyorum ona çektirdiklerim için.Kıymetini biliyodum ama şimdi daha çok anlıyorum.Şartlar farklıymış ama.Hani ben de zormuşum ama kalabalıkda büyümüşüm.Şımdi günlerdir evde Anıl ve ben başbaşayız.Kızdığımda falan sakinleşeceğim bi ortam olmuyo.Benden başka kimse yok çünkü evde.Çocuk kalabalıkda onun bunun kucağında büyüyo, oyalanıyo bişekilde.Yalnızken ruhi durum ne olursa olsun birbirimize mahkumuz.Bu çok zor benim için.Bunun üstüne yorgunluk da eklenince içinden çıkamıyorum.Bazen ölmek istideğimi düşünüyorum.Bazen çok mutlu oluyorum.Nasıl tatlı bi yavrum var diyorum.Genel halim ise karamsar((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…