2008 Kasım Anneleri

ayy bu kız çok fena yaramaz oldu yaa sabah kalktı daha yeni uyudu yaa
bebeğini yalnız büyütenlerden biride benim ama benim kuşum sürekli mızmız çocuklardan değil maşallah
sadece uykusu gelince mızmızlanıyor evet aysuyla anıl tam birbirine göre
yasmincim sende moralini bozma tatlım seni bu aralar sürekli şikayet halinde görüyorum
biraz daha az düşünsen ve pozitif olsan senin için daha güzel olur canım birazda pollyannacılık oynamak gerekiyor tatlım

ıcırcım,yasmincim piroşu sormuşsunuz sağolun kızlar, hasta değilde huysuz diştendir heralde uyumuyo doğru düzgün hep ağlamaklı tam ağlamıyoda mıyy mıyy:) gerçektende 1 yaş sendromumu acaba çoğu bebişimiz böyle
yasmincim cnm çok iyi anlıyorum seni bende benzer durumdayım tek başımayım hep, piraye sürekli benimle kendime ayırdığım 5 dk bile özel bir anım yok
hatta bu ara eşimle birbirimize ayırdığımız anlar bile yok yüksek lisansı var haftada 3 gün geç geliyo geldiğinde biraz oturup yatıyo
boş olduğu zamnlarda ya ders çalışıyo ya da kendine vakit ayırmak isteyip b.sayarın başına oturuyo
birlikte yaptığımız tek şey yemek yemek
film izliyoduk her akşam şimdi ona bile fırsat olmuyo
hep yalnızım tek uğraşım kızım ve ev işi dışarı çıkamyıroum bu hava da zaten
geçen sene bu zamanlar lohusalık depresyonuna girmiştim onun seneyi devriyesimi ne:)

Eylül gerçekten çok uysal bi çocuk maşallah.Canım çok zor.Ben çalıştığım için işyerinde kafamı kaldıramıyorum.Evde olsam o uyuyunca ben de uyurum.Biraz kendime gelirim.Anneme giderim.Ardarda geldi bu hafta.Hani arada sırada mızmızlık olabilir.Ama bu sefer alışkanlık oldu.

kız piroş seneyi devriye dedin de aklıma geldi miniğin de dediği gibi havalardan da olabilir mevsimsel depresyon diye bişey okumuştum bir yerde mesela özellikle kış aylarında olurmuş güneşi daha az gördüğümüz için yaz başlarken bitermiş herhangi bir sebep olmamasına rağmen bir sene sonra tekrarlayabilirmiş biz geçen sene hem kışın gelişi hem lohusalık bir aradaydı bu sene tekrar ediyor olabilir çünkü herkeste var bi sıkıntı

pirayecim geçen gün arayan bendim diye anlattım okudun dimi konuşamadan şarjım bitti :çok üzgünüm:

Piroşom, saphiram dün konuştuk babamla bu konuyu.Hani Ankarada kış uzun ve sert geçiyo ya.Dedim ki babama valla ne çekiyoruz dedim, ızmire gidelim.Babam da aynı fikirde.Annem de iş bulabiliri misin diyo.Büyükşehir dedim ne olacak.Yani seve seve gelirim.

Piroşum eşim tam 2 hafta gececiydi.Akşam 8-sabah 7 arası işde.Ben ise o saatlerde evdeyim.Görüşemedik.Bu haftada ıst.da.Hoş burda olsa bile Anıl bana çok düşüy yüzden çok yoruldum, yalnız hissettim kendimi.Annem geldi dün yanımda kaldı.Görüyo durumu kadıncağız.ıdare edecez canım:))

bu arada havalar geri ısınıyor güneş çıkıyor yaaa hava soğuk olsa bilem hiç değil güneş çıksa ya
güneşin gözünü seveyim valla biz bu havalardan bunalıma giriyoruz yarından itibaren ılık hava dalgası gelecekmiş
cuma burası 18 derece ve güneşli son anlarımızı değerlendirelim bare

Asortim ben kışı hiç sevmem.Belki onun verdiği depresif bi durum.

Nasıl yani?Ben istenmediğim yere gitmem.Bahaneye gerek yok((

ay yasmin yeni gördüm yazını..ve çok kızdım..ne demek istenmemek..ben öyle bişeymi yazdım..aşk olsun sana..
annemlerde, görümcemlerde kalıyoruz..öncesinden haber ver canım dedim((
çok kırıldım eger bu şekilde ciddi ciddi düşünüyorsan...

Hilalim bu arada burdasın farkediyorum ve sana teessüf ediyorum:)) Sen bana gel.Madem geziyosunuz:))

sevgili arkadaşım..benim kk sayfam sürekli açık..işten fırsat buldukça bakıyorum..okuyorum ve yorum yazıyorum..geçmişe bakmasam senin yazdığın o yazıyı görmüyecektim..ayrıca bizimki malesef gezmek değil mecburiyetten kalmak tatlım(

Canım niye ciddi düşünüyüm.Öyle düşünseydim takılmaya devam etmezdim.Oooo böyle yapacaksan sen nasıl düğün yapacaz?Valla yan çizmeye başladın şimdiden.Eğer amacın nazlanmaksa hani kız evi naz evi hesabı neyse gereği yaparız.Sen gelme desen bile basarım evini heee:)))

eveeeeetttt
toplu depresyonumuzun sebebını aradık aradık bulamadık
sonunda sucluyu bulduk
HAVALARRR...
eee mınıcık bebelerımız suclu olacak degıl yaa
hele de o sabır tasımızın yerınden zangır zangır oynatan kocalarımız
hatta kasının uzerınde gozun var dıyen aılelerı asla olamaz yaa
tabıı kı de tek suclu havalar....

ee sucluyu buldugumuza gore bır de ceza yontemı gelıstırelım hakkından afıllı sekılde gelecek

evet yasmin senden bi özür bekliyorum..şuan o kadar üzgünümki anlatamam..yeminle ağlamak üzereyim..kafamdan kaynar sular dökülmüş gibi..çok üzüldüm çoookkkk(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…