- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #46.461
kızlar bende sımdı bakıcımızla konustum eylul cok kotu oksurmeye baslamıs ızın aldım 1 saate kadar cıkıcam doktora goturcem
slm fistiklar gecmise bakamadan yaziyorum hemen..
yasmincim yazindan yola cikiyorum;zor bebegin krali bende canikom Ikma sen canini.
bende yalniz büyütüyorum Deniz`i ve biz cok zor zamanlar gecirdik.gecmiste cok yazdim kizlara
onlar iyi bilirler Deniz`n fena böcük olmadigini.neyseki zamanla dahada hafifledi eziyeti ve simdi
rahatiz.canim zaman zaman cok yorucu olabiliyorlar en iyisi sabir dilemek Allahtan.
ben Deniz 3 aylikken ailemin yanina gidip kafa dinlemistim,belki seninde böyle birseye
ihtiyacin vardir.varsa tatilin al ve git bebeginle baska biryere hem ona hemde sana iyi gelicektir.
Annemler burda canım ya.Üstelik devamlı gelip giden 4 tane yeğenim var ve annemim evi müsait değil.Yeğenlerim 5,3,2,2 yaşlarında.Asla bi arada duramıyoruz.Annemle büyütmeyi çok isterdim.Annem birde migren krizine giriyo böyle gürültü patırtı olunca.Komşularımda kafa dengim yok yada yaşıtım.Geceleri yatınca isyanım için af diliyorum Rabbimden. Eve giderken sabredeceksin Yasemin diyorum kendi kendime.Hep bana anne diye sarılacağı günleri hayal edip avunuyorum.Bazen bunları düşünecek kadar zamanım olmuyo ve o zaman dayanamıyorum...
Anladim canim ama bi sekilde kendini rahatlatan bisiyler bulmalisin.Bu halin Anil icinde
iyi diil cünkü.
yazdiklarimi ukalalik olarak algilama lütfen ben cok zamanlar gecirdim o yüzden
anlayabiliyiroum seni.benim tek avantajim tatillerim cok uzundu ve Deniz`le bicok kisinin
ilgilenmesini benim psikolojimide rahatlatti.birde herseyin üstüne fiskirir gibi kusan bi cocuktu düsün yani ne zor zamanlar oldugunu.
yasminciğim allah kolaylık versin canım gündüzleri babaannesi bakıyor bildiğim kadarı ile anıla
acaba diyorum sen de akşamları ya da haftasonları 2-3 saat gelip yemeğini temizliğini ve ütünü yapacak bir kadın bulsan o işlerin bütün ağırlığı omuzlarından kalkar hem kendine hem de bebeğine ayıracak daha fazla zamanın olur hem kafan rahat olur hem de yorgun ve sinirli olmazsın
belki maliyetli bir öneri ama senin ve anılın ruh sağlığı açısından en azından bir-iki ay denenebilir
Yok canım öyle şey olur mu?Ukalalık falan..Zaten Denizin ne zor bebek olduğunu biliyorum.Sen de zor zamanlar geçirdin.Ben de çok cebelleştim sağlık sorunları, emzirme , uykusuzluk.Hamileliğimde diyet yapmak zorunda kaldım.Doğurdum süt problemi yaşadım.Çok gazlıydı.Diloksun Tunası gibi.Bir de kaynanamla ilgili problemler oldu.Tam bitti dedim Anıl huysuzlandı.Eşim işsizdi ve işe girdi şimdi de gece mesaisinde. Ya çok yalnızım gerçekten.Hilale takılıyım dedim ben evde değilim dedi.Görüyosun nasıl isyan etmeyim ben?
zor canimyaaa,peki baska arkadasin yokmu?al anili oturun cafeye nebilim center gezin kafan dagilir inanki..
yada cagir arkl.evine kendine ortam bul yasmin,yazik sana ya.
Başınızı ağrıttım di mi?Susuyorum...
yasminin valla içime oturdu kız yazdıkların al bir hafta tatil kocişin izin verirse çık gel bize al tosuncuğunu da yanına gül gibi eğleniriz seninle burada gündüzleri işe gittiğim zamanlarda da annem var evde çok kafa kadındır rahat edersin valla hem Anıl'dan bir tane de bizim evde olduğunu görürsün için rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?