E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #46.661
anılın huysuzluğu dişlerinden demekki yasminciğim
sen de üzdün dün kendini boş yere
biz tecrübesiz anneler olduğumuzdan belki bu tarz değişikliklerin sebeplerini nedenini hemen anlayamıyoruz ve sürekli ve büyük bir sorun gibi algılıyoruz bazen
çilekçim geçmiş olsun annene.allah şifa versin..
yağmur prensesi nide öperim annesi..41 kere maşallah..
dr dan geldik biz de..1 yaş aşısı.genel kontrol....domuz gribi aşısı önermedi...
nettede sorun var...lağptop bozuk..zor yazıyorum....herhese cvp yazamıyorum buyüzden...
selamlar off eve gittim daha beter yoruldum babamız balonlarımızı şişirmiş elimizden geldiğince salonumuzu süsledik artık sünnet evi gibi oldu kaydirigubbakcemile3 aman napayım güzel oldu bence annem bir taraftan kurabiye börek için uğraşıyor benim oğlan napacağını şaşırmış vaziyette bir kurabiyelere koşuyor bir balonlara bir-ikisini patlattı bile
şimdiden
işlerin büyük bölümü bitti sayılır ama ay yorucu bir işmiş hakkaten ama çok zevkli
çileğim çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm inşallah bişey çıkmaz iyi düşünelim iyi olsun arkadaşlar babanın başına gelenler falan yazmış ben bilmiyorum ama üzücü şeyler sanırım annende onlardan etkilenmiştir tabi
lavişim bu yağmur'un resimlerini koymaya devm edersen gelip oraya ısıracağım haberin olsun
çilek geçmiş olsun canımmm annene bişey çıkmaz umarım
denizanası gelmiş canım müsaitsen arayacğımdaaaa
ben geldım
oglusumla oynastım yedım yedım hatta azıcık ısırdım bıle oyle geldım
geldım kı benım pc resetlenmıs ugrastım bır suru
neyse cılekcım annene gecmıs olsun canım
sorun ne anlamadım ama ınsa allah korkulacak bır durum yoktur canım
yasmın hayır canım ıshalım bugun ıcın hıc yok
çilekcim geçmiş olsun canım anneciğine,
beyazmelek eymenin doğum gününü kutlarım canım nice senelerehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
eylülcüm melisinde doğum günü kutlu olsun, mutlu yıllarhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
yasmincim bizim allta ve üstte 4 er tane ortalardan sonra alt azıları çıkardı, yani arada bir boşluk kaldı iki tarafta şimdide onlar patlamak üzere
Çilekçim geçmiş olsun canım benim.İnşallah ciddi bişi çıkmaz.
.Ne demiş ne görmüş annenin kalbinde.?
evet valla bazen çıldırma noktasına geliyoruz ama onların neler çektiğini hiç düşünmüyoruz kuzm benim onlarda acı çektiğini ve daha da kötüsü ne olduğunu neden olduğunu anlamıyorlar dertlerini anlatamıyorlar başım ağrıyor dişim acıyor diyemiyorlar yetmiyor gibi bir de biz kızıyoruz bazen öyle olunca çok pişman oluyorum ama işte napalım bizde elimizden geldiince araştırıyoruz öğrenmeye çalışıyoruz bu kadar oluyor onlarda bizi affetsin
Kızlar bu şaka olsa gerek , kocam yola çıkmıştı araba bozulmuş , geri döndü bodruma , yarına ancak yapacaklarmış...
Bayılmak istiyorum , dayanamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?