2008 Kasım Anneleri

Çilekcim Deniz gözü kapalı uyuyor dedi de aklıma geldi.C.tesi sabah Anılın sesi geldi uyuyodu.Gittim uyandı diye.Bi baktım gözü kapalı sayıklıyo.Gan gan gan...diyo.Ay nasıl tatlıydı.O an yiyesim geldi.Neyse gan gan gan:)))

denizanam benim canim yapmak istemiyor bisi,olmazsa kocise satayim bu görevi..

ayy yasmin benimkisi buuuuuuu del dell mammmaa diye konusur.cok tatli oluyorlar sahiden.

arkadaşlarben çakıyorum braz erken çıkayım bugün malum hazırlıkta son anlar

doğum günümüzü buradan kutlayan telefon eden bizi düşünen tüm arkadaşlarıma çoook teşekkür ederim sizleri gerçekten çok seviyorum iyiki varsınız hoşçakalın

andinam üzmek endini diyeceğim ama mümkün değilsinir oldun eminim biz bile sinir olduk yani kurban kesecek kadar oldu senin kocişin gelişi
bence de bu arabayı satın siz ne uğursuzmuş

yasminim kendini yıpratma yine de sen onun annesisisin bir yolunu bulur kendini affettirirsin

size daha önce sölemişimdir benim kız bana abla diyor sadece kızdıgı zamanlarda anne der
neyse bir gün annemlerden dönüyoruz arabada uyuyakaldı
yolda uyuyacagını bıldıgım ıcın annemlerde pijamasını giydirmiştim
neyse arabadan aldım kucagımda çıktık yukarı ama tık yok öle derin uyuyorki
hırkasını çıkardım yatağına koyucam gözler kapalı hala derin uykuda
bir an abla dedi ve yüzde tebessüm
ama hala uyuyor
o anda onu yatagına nasıl koydum nasıl odasından cıktım gulmeye basladım anlatamam
kızım ruyasında bıle abla dıye sayıklıyor :)))

Ya kendi çaplarında eğleniyolar işte.Ben de o an çok güldüm.Ama en çok ısırmak istedim:)))

beyazmelekcim tekrar kutluyorum minik eymenin doğum gününü.. kolay gelsin şimdiden..
maytabım geçmiş olsun.. sanırım temizlik yapacağım diye suyla çok oynadın üşüttün ondan belkide çok yoğun ağrılı geldi adetin..
andinacım senin misafirde ayyy adetinde gelmiş hoşgelmişl ama eşinin geleceği zamana denk gelmiş kötü süpriz olacak o birazcık eşine..:))
ama okut anacım sen yinede anneciğin okusun üfürsün güzel alımlı bayansın yakışıklı oğluşun var daha ne diyeyim yada en iyisi bu arabayı satıp yenisini alın her dertte bu arabadanmı geliyor benmi öyle hatırlıyorum....
kızlar benim oğlanlarda da kıskanma hat safhada artık.. az önce uyuturken kaanı anakucağını istedi diye onda uyutuyorum keremi hep ayağımda sallıyorum kaan geldi keremin yastığına yattı onu yüzüne saçına dokunuyor benden yüz bulsa yoplacak saçını neyse artık yer değiştirdim keremi anakucağına kaanı ayağıma aldım hemen uyudu keratalar.. şimdi kerem dıgılmıgıl kendi kendine bişeyler söylüyor çok tatlı oluyor kaanda konuşuyor ama en çok oda hareketlerle ifade ediyor kendini müzik duysa hemen oynanıyor ağzımdan herhangi birşey için bir kelimesi çıksa başlıyor elini açıp babaya birbir sayılıyor keremi sayıyoruz babasına marfietlerini bir biri sayıyoruz..:)) baba giderken yada kapının dışına çıkmak istediğinde bay bay yapıyoruz hadeeee hödööö bağrıyoruz..

lelalcim kızına çok güldüm ama benzer bir durumda benim kerem oğlanda var anne baba diyorlar her ikiside ama kerem hep baba baba kaanda hep anne anne diye dolanır evde.. kerem kendini duyurmak istiyorsa bana eee şişşşt diyor :)) kuduruk babasına güzel baba diyor yanına gidince gecede yatağından almamı istediğinde bizim yanımıza gelmek istediğinde annneee anneeee diye başlıyor bağırmaya yada çok istediği bişeyi kaan elinden aldıysa hemen yine anne diye peşimden gelmeler baba varsa bana hiç yönelmez zaten..

kızlar bu 2009 anneleri kaç kilo aldınız topiğine baktım da şok oldum
7,5 ve 8 kilolar, 11 kilolar var
doğumdan 6 gün sonra eski kilosuna dönenler
biz mi bilinçsiz hamilelik geçirdik anlayamıyorum

Valla remediosum ben çok bilinçli bir hamilelik geçirdim , bile bile yedimmmmmm bi daha bu kadar yiyemem dedim , aman şişko hamiş oluyum dedim bi güzel 25 kilo aldımmmm , ohhh yarasın bana da oğluşa da..

Ayrıca ben hamilelikte iyi beslenen annelerin sütlerinin daha verimli olduğunu okumuştum bi yerde ve çok inanıyorum buna

sorma canım bende yazarken onu düşünmüştüm , evet emzirme olayı bitince sahalara dönücem inşallah..bide regl olunca da hafiflemiş hissettim kendimi çok :))
kış geldi ya nasıl olsa kilolar gözükmüyo diye bi rahatlık geldi sanırsam bana..

bence takilmayin buna ve her anin keyfini cikartin.benki

onca kilo kompleksi birisiyken sagligimi bozmadigi sürece istedigimi yedim..

ve simdi eskisi gibi 34 bedenim..

selam kızlarrrr
saçlarımı boyattım son andan vazgeçtim röfledennn:))
bi renk oldu ben bal köpüğü istiyordum ama tuhaf bi renk oldu beğenmezsen tekrar değişirim dedi kuaförümmm

andişim tühh ya çok üzüldüm arabanın tekrar bozulmasına,kaza bela olmasında araba yapılır sağ salim kavuşursun cnm kocana inş.
lavişim merak ettim saçlarını koysana foto
kilo konusunu açmayın hiç hala 62- 63 arasında gidip geliyorum kaldım böyle sinir oluyorum

selam güzeller geçmişe pek bakamadım yine melisin doğun günü kutlu olsun iyi ki doğmuşşşş
ya ne dicem eylül yalnızca yanımda uyumaya başladı kızlar ya yatağında sadece yarım saat uyuyo
sonra uyanıyor yanıma alınca sabaha kadar uyuyo e yatağa sığmaktan ziyade elimizi kolumuzu bi tarafına atacaz die
babasınıda içeri gönderdim dün gece ne yapacam bilmiyorum yaaa geçen biri daha böle bişeyden bahsetmişti emme kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…