2008 Kasım Anneleri

sorunsuz geçicektir kalimerom dert etme sen , o yapışan kurabiyeleri de bana gönder ben yerim afiyetle :))

remediosum 1 hafta erken mi bitti süt iznin?

saol canım yaa
valla cok guldum yazını okuyunca
en azından bırılerı kırılmısta olsa yerım dıyor

bakalım ne yapıcam bılmıyorum ama deneyecegım baska bırseyler

daha slaytımı cd yazmadım bıle

remedıos ben anlamadım
neye gore 39 gun olmasına karar verıldı anlayamadım

benımde sut ıznım bıttı normalde ama ben eve gunduzlerı gıtmeye devam edıyorum sımdılık
sanırım bır problem olmazsa yaza kadar devam ederım

ay canım haftaya bizimde olacak aşımız ayın sonuna da kan tahlilimz beni şimdiden korku sardı
fotoları pc'y yükledim şimdi buradaki arkadaşlar baktı şimdi image'ı açtım yüklüyorum

güzel geçer canım onun mutluluğu yetiyor hakikaten hiç bir şeyi dert etme ama fotoğraf çekecek birini ayarla mutlaka
ayrıca senin fotoları ayrıca bir merakla beklemekteyim sen pek foto koymuyorsun yaa bakalım Emiralp paşamız büyümüş mü, annesi ne alemde bir görelim naniknanik kaydirigubbakcemile3

ben haftada 1 gün kullanıyordum toplam 39 gün kullanabilirsin dedi personeldekiler
39 gün kullandım bitti

amaan canım dert etme onun bir gününü bile bulamaynlar var örnek ben napalım buna da şükür

gülizim hoşgeldin canım nasılsın

ben geldim dedim remedioscumdan başkası görmedi beni tamam öyle olsun...senağlamasenağlamasenağlamasenağlama..ilgi istiyom ilgiiisenağlamasenağlama

o kadarda gızemlı degılım canım
usengeclık benımkısı
bakalım ıstedıgım sekılde foto cekebılırsek bol bol eklerım sıteye

bu arada bızım pazar gunu studyoda aıle cekımı ıcın randevumuz var
mını bır album yaptırıcaz

ben geldim dedim remedioscumdan başkası görmedi beni tamam öyle olsun...senağlamasenağlamasenağlamasenağlama..ilgi istiyom ilgiiisenağlamasenağlama

Oooov hoşgeldin tatlım.Sana biraz şefkat göstereyim:))

Kızlar bu arada ben hiç süt izni kullanmadım yani erken çıkmadım işyerinden.Yalnızca süt sağmama izin verdi((

Biz de yaptıracaz ama Anılın alnında morluk var.Geçsin diye bekliyorum.Bir de yürüseydi. Oturarak foto istemiyorum:)))

andinacığım benim işyeri kılıç ali paşa cami'nin hemen orada benzincinin arkasında
önümüzdeki hafta bir öğlen yemek yiyelim canım
bugün dept.ten biri cuma namazına gidiyor ayarlamamız zor olur

ay remedios inanmıyorum ne kadar yakınmışız seninle , canım benim süt iznim devam ediyo öğlen çıkıcam zaten , pazartesi ararım seni buluşur karaköy lokantasına gideriz ben orayı pek severim..

ki kiminle buluşuyor nerdeeeeeee???
bende geleyim bendeeee:))
kızlar durun size bir foto koyayım telefonla çekip yüzüm gözüm makyajsız idare edinn artıkkk:))

Oooov hoşgeldin tatlım.Sana biraz şefkat göstereyim:))

Kızlar bu arada ben hiç süt izni kullanmadım yani erken çıkmadım işyerinden.Yalnızca süt sağmama izin verdi((

gülizim hoş geldin tatlımmmm

HOŞBULDUKKK:kedipuyorumnanaktan

DENıZANNEM sana bir şey soracaktım canım ya..senin elma şekerlerden yaptım ama tutramadım canım ya..aynısınıda uyguladım..ama olmadı..işin püfü falan varmı canım ya..doğum gününe kadar iyice öğrenip gelen çocuklara vermek istiyom ama..

Bu arada bizde Icırla buluşabiliriz yarın.Ama Anıl için bişiler bakacaz.Tabi ayarlayabilirsek.1-2 saat kadar. Gelmek isteyen olursa bekleriz.Ulus Heykelde 2den sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…