- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #46.741
sorunsuz geçicektir kalimerom dert etme sen , o yapışan kurabiyeleri de bana gönder ben yerim afiyetle :))
remediosum 1 hafta erken mi bitti süt iznin?
hayırlı olsun beyaz melekcimhadi bakalım fotoları bekliyoruz
bizde bugün kan tahlili vericez ay yıkıcak ortalığı nedecem bilmiyom
73 tutuyomuş 3 tahlil hemogram demir ferritin neyse bide o
130 da aşıya vericez 60 da muayne bu ne la amma masraflı bu çocuk:))
hılal gecmıs olsun canım
dıs acısını bılırım allah kolaylık versın
beyazmelekcım cok sevındım aksamınızın guzel gecmesıne
ınsa allah yarın bızım kutlamamızda guzel ve sorunsuz gecer
bız de foto cekecek kım ayarlanacak bılemıyorum
arkadasıma soylerım artık bol bol cek dıye
ben haftada 1 gün kullanıyordum toplam 39 gün kullanabilirsin dedi personeldekiler
39 gün kullandım bitti
güzel geçer canım onun mutluluğu yetiyor hakikaten hiç bir şeyi dert etme ama fotoğraf çekecek birini ayarla mutlaka
ayrıca senin fotoları ayrıca bir merakla beklemekteyim sen pek foto koymuyorsun yaa bakalım Emiralp paşamız büyümüş mü, annesi ne alemde bir görelim naniknanik kaydirigubbakcemile3
ben geldim dedim remedioscumdan başkası görmedi beni tamam öyle olsun...senağlamasenağlamasenağlamasenağlama..ilgi istiyom ilgiiisenağlamasenağlama
o kadarda gızemlı degılım canım
usengeclık benımkısı
bakalım ıstedıgım sekılde foto cekebılırsek bol bol eklerım sıteye
bu arada bızım pazar gunu studyoda aıle cekımı ıcın randevumuz var
mını bır album yaptırıcaz
yasmin senin patronun iflah olmaz , ben bunları okudukça çok şükür bankada çalışıyorum diyorum
Oooov hoşgeldin tatlım.Sana biraz şefkat göstereyim:))
Kızlar bu arada ben hiç süt izni kullanmadım yani erken çıkmadım işyerinden.Yalnızca süt sağmama izin verdi((
gülizim hoş geldin tatlımmmm
ay canım haftaya bizimde olacak aşımız ayın sonuna da kan tahlilimz beni şimdiden korku sardı
fotoları pc'y yükledim şimdi buradaki arkadaşlar baktı şimdi image'ı açtım yüklüyorum
güzel geçer canım onun mutluluğu yetiyor hakikaten hiç bir şeyi dert etme ama fotoğraf çekecek birini ayarla mutlaka
ayrıca senin fotoları ayrıca bir merakla beklemekteyim sen pek foto koymuyorsun yaa bakalım Emiralp paşamız büyümüş mü, annesi ne alemde bir görelim naniknanik kaydirigubbakcemile3
amaan canım dert etme onun bir gününü bile bulamaynlar var örnek ben napalım buna da şükür
gülizim hoşgeldin canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?